- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Bana drum 60 gün yasak dedi. Zaten halim yok uykusuzum keyifsizim. Bir 60 degıl 360 gün yasak olsa bana mısın demem40 değil 42 hatta 45 gün bekle dedi hemşire rahim tam yerleşsin diye.zaten hiç yapasim da yok
Ever gerçekten her şey çok fazla endiselendiriyo .Ben büyük kızımda 3 ile 5 ay arası dinletmiştim beyaz gürültüyü..hatta bi ara köyde net yoktu şiddetli yağmur yağmıştı, onun sesini kaydedip onunla uyuttum, sonra unuttu..yeni anne olunca insan her konuda endişeleniyor doğal olarak ama merak etme bi zararı olmaz onun:)
odaya koyamiyorum boyle kustuğu icin surekli yanimda anında müdahele etmem gerekiyor cok korkutuyo oyle olunca bniBizim ilk kusmalarimiz öyleydi ağzından burnundan geliyodu sonradan düzeldi hala kusuyor ama sadece ağızdan geliyor bence normal
Oğlunun Hormon testleri nasil mis gösterdin mi dr a .
Benimde basta öyleydi ne cok uyuyo bu cocuk diye diye gelen giden nazarla cocugumun uykusunu caldi heralde artk hic uyumuyoÇok şükür bebegim geldikleri zaman ya hep uyur ya da kucaklarinda mizildanir durmaz
odaya koyamiyorum boyle kustuğu icin surekli yanimda anında müdahele etmem gerekiyor cok korkutuyo oyle olunca bni
Hah al benden de okadar eltim geliyo daha 1 gunluk bebekken basladi yatarken yatagindan aliyo goturuyo iceriye herkesin icine. Bikere de emzirdim gazini cikariyorm uyucak kv geldi bu cocugun gozleri acik uykusu filan yok ne uyumasi dedi aldi kucagimdan goturdu. Sirf bu yuzfen esimle kotu oluyoz yaBenim eşimin tarafı uyuyan çocuğumu uyandırıyorlar o kadar hadsizler.
Çok yeni bi gebelik muhtemelen doktor senden 2 gün ara ile tahlil isteyecek artan miktara gore olumlu yada olumsuz konuşacaktırBayanlar merhaba gecen adetime 1 hafta kala test yaptim cok cok silik cikti hemen kan verdim 17.7 cikti cok yeniymis dun yani 3 gun sonra kan verdim 128 cikti saglik ocagi doktoru deger düşük dedi . Ama 3 gundede 128 cikarak katlanmia neden oyle dedi ki ben yumurtalam a takibi yapiyordum daha 2 hafta gecti yeni diyemi
Beylerde aynı fikirde mı acabaBana drum 60 gün yasak dedi. Zaten halim yok uykusuzum keyifsizim. Bir 60 degıl 360 gün yasak olsa bana mısın demem
Yan yatır canım ben oyle yapıyorum kusunca direk akiyorodaya koyamiyorum boyle kustuğu icin surekli yanimda anında müdahele etmem gerekiyor cok korkutuyo oyle olunca bni
Emzik vermeyi denedin mı? Benimki de uyurken illa ki memede uyumak emmek istiyor doyduğunu anlayınca emzik veriyorum uyuyunca da ağzında oluyor belli bir süre sonra kendi atiyorYaaa bizim bebek de her dk emmek istiyor uyanık olduğu her zaman meme, vermeyince çıldırıyor ve sonra da kusuyor.
Öyle dolu dolu kusma değil ama çıkarıyor ağzından, eee muhtemelen doyuyor da çıkıyor fazlası. Sonra kırk saat gazını çıkarmakla uğraş sonra Bi daha meme, uykusu gelinxe de gözlerini memede kapatıyor.
Artık aç m tok mu anlamıyorum olmuş zatenn 5 kg napcaz böyle biz
Sling alcam arastiriyorum zaten mecburum artk benimki gunduzleri hic uyumuyo hem ben ac kaliyorm hem ev berbat durumda is yapamiyormHerkese her konuda sling öneriyorum ama:) slinge tak, böyle daha rahat ediyor de. Benim bebeğim gazını da daha rahat çıkartıyor daha huzurlu oluyor hem. Ben çok ketumum galiba, herkes benden acayip çekiniyor annem bile sormadan almıyor bebeğimi:d
Benim ki de tok oluyor ememiyor ama emme isteği oluyor uyumak için. Zorla da olsa emzik veriyorum. Bazen onunla uyukluyorYaaa bizim bebek de her dk emmek istiyor uyanık olduğu her zaman meme, vermeyince çıldırıyor ve sonra da kusuyor.
Öyle dolu dolu kusma değil ama çıkarıyor ağzından, eee muhtemelen doyuyor da çıkıyor fazlası. Sonra kırk saat gazını çıkarmakla uğraş sonra Bi daha meme, uykusu gelinxe de gözlerini memede kapatıyor.
Bir ara benimki de öyle kusuyordu. Gaz ile birlikte kusunca oluyor öyle. O basınçla burnundan çıkıyorodaya koyamiyorum boyle kustuğu icin surekli yanimda anında müdahele etmem gerekiyor cok korkutuyo oyle olunca bni
Çok iyi yaa. Ben öpmeden asla duramam. Hatta benden çekeceğin var yavrum derim hep. Eşim de dur yapma derBen de tam şu bilgiyi paylaşacaktımdaha çok öpüyorum ben:)
Evet aynı durumdayız hormonlar 3 ayda ancak oturuyor ondanmış bu durumBenm 47 gün mü ne oldu hala devam edio bı iki gün ara verio sonra tekrar. Son iki hafta sarı veya kahve akıntıya döndü iki hafta da öyle sürdü. Kırk gün olunca bitcek derken şimdi bı gün temiz bı gün kan gelio. Doktor normal dedi . Çok sıkıldım artık
Peki sonrasinda kakasini ne sklkta yapar oldu? Persembe gunu benim bebegimede yaptilar gaz sancisindan dolayı ogun rahatladi ama ustunden 5 gun gecti hala kakasıni yapmadi
Benim doktor vermedi hemşire de bu asi ateş yapmaz vermeye gerek yok dediBugun asi oldu oglum saglik ocaginda. Doktor ateslenirse icir diye calpol yazdi. Bi aylik bebege verilmeli mi ki ya emin olamadım insallah ateşlenmez.
Siz icirdiniz mi??
Hemsire ateslenmiyorlar genelde bu aşıda dedi
Massallah bizde bugun 1 ay olduk asimizi vurulduk ama biz 4 kilo 55 cm boraz minyon kizimBugün tam bir ay oldu bebiş ve 5 kg olmuş, 57 cm boyu
Tam bir tontik
Kızlar size bir tavsiye hemen girin mutfağa incir uyutması tatlısını yapın incir ve süt yapımı da kolay, baya süt yapıyor.
Bugün sabah 7den beri beni o kadar çok zorladı ki. Uyumuyor, herşeyi yapıyorum, gazı çıkıyor, altı değişiyor, herşeyi tamam yerine koyuyorum binbir takla ile 2 dk durmuyor basıyor yaygarayıYaaa bizim bebek de her dk emmek istiyor uyanık olduğu her zaman meme, vermeyince çıldırıyor ve sonra da kusuyor.
Tam da şu an aynı durumdayız eşim işten erken geldi kız da uyurken yattık uyuyalım biraz diye o dakikadan beri ağlıyorBugün sabah 7den beri beni o kadar çok zorladı ki. Uyumuyor, herşeyi yapıyorum, gazı çıkıyor, altı değişiyor, herşeyi tamam yerine koyuyorum binbir takla ile 2 dk durmuyor basıyor yaygarayıbilmem kaç bin kere oldu bu döngü. En son başım çatladı, zonkluyor. Sinirimden ağladım. Çözüm bulamamak çok fena.
Yaaa bizim bebek de her dk emmek istiyor uyanık olduğu her zaman meme, vermeyince çıldırıyor ve sonra da kusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?