2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ever gerçekten her şey çok fazla endiselendiriyo .

Bizim ilk kusmalarimiz öyleydi ağzından burnundan geliyodu sonradan düzeldi hala kusuyor ama sadece ağızdan geliyor bence normal
odaya koyamiyorum boyle kustuğu icin surekli yanimda anında müdahele etmem gerekiyor cok korkutuyo oyle olunca bni

Oğlunun Hormon testleri nasil mis gösterdin mi dr a .

Hormon testi laboratuvar sonuçlarına bakmayın dedi sonuçlara göre baya yüksek görünüyordu.
bizde panik olduk ama 10 katını hesaplıyoruz gibi şeyler dedi. Sonuçları güzel sıkıntı yokmuş çok şükür ama yumurtalık rengi hala koyu zamanla açılır herhalde.

odaya koyamiyorum boyle kustuğu icin surekli yanimda anında müdahele etmem gerekiyor cok korkutuyo oyle olunca bni

Yaaa bizim bebek de her dk emmek istiyor uyanık olduğu her zaman meme, vermeyince çıldırıyor ve sonra da kusuyor.
Öyle dolu dolu kusma değil ama çıkarıyor ağzından, eee muhtemelen doyuyor da çıkıyor fazlası. Sonra kırk saat gazını çıkarmakla uğraş sonra Bi daha meme, uykusu gelinxe de gözlerini memede kapatıyor.
Artık aç m tok mu anlamıyorum olmuş zatenn 5 kg napcaz böyle biz

Benim eşimin tarafı uyuyan çocuğumu uyandırıyorlar o kadar hadsizler.
Hah al benden de okadar eltim geliyo daha 1 gunluk bebekken basladi yatarken yatagindan aliyo goturuyo iceriye herkesin icine. Bikere de emzirdim gazini cikariyorm uyucak kv geldi bu cocugun gozleri acik uykusu filan yok ne uyumasi dedi aldi kucagimdan goturdu. Sirf bu yuzfen esimle kotu oluyoz ya

Çok yeni bi gebelik muhtemelen doktor senden 2 gün ara ile tahlil isteyecek artan miktara gore olumlu yada olumsuz konuşacaktır
Bana drum 60 gün yasak dedi. Zaten halim yok uykusuzum keyifsizim. Bir 60 degıl 360 gün yasak olsa bana mısın demem
Beylerde aynı fikirde mı acaba
Yan yatır canım ben oyle yapıyorum kusunca direk akiyor
Emzik vermeyi denedin mı? Benimki de uyurken illa ki memede uyumak emmek istiyor doyduğunu anlayınca emzik veriyorum uyuyunca da ağzında oluyor belli bir süre sonra kendi atiyor

Sling alcam arastiriyorum zaten mecburum artk benimki gunduzleri hic uyumuyo hem ben ac kaliyorm hem ev berbat durumda is yapamiyorm

Benim ki de tok oluyor ememiyor ama emme isteği oluyor uyumak için. Zorla da olsa emzik veriyorum. Bazen onunla uyukluyor

Bir ara benimki de öyle kusuyordu. Gaz ile birlikte kusunca oluyor öyle. O basınçla burnundan çıkıyor

Birde benim ki genzine çok süt kaçırıyor. Bazen ıkınırken burnundan genzine kaçırdığı süt geliyor

Evet aynı durumdayız hormonlar 3 ayda ancak oturuyor ondanmış bu durum

Bugun asi oldu oglum saglik ocaginda. Doktor ateslenirse icir diye calpol yazdi. Bi aylik bebege verilmeli mi ki ya emin olamadım insallah ateşlenmez.

Siz icirdiniz mi??

Hemsire ateslenmiyorlar genelde bu aşıda dedi
Benim doktor vermedi hemşire de bu asi ateş yapmaz vermeye gerek yok dedi

Bugün tam bir ay oldu bebiş ve 5 kg olmuş, 57 cm boyu
Tam bir tontik

Kızlar size bir tavsiye hemen girin mutfağa incir uyutması tatlısını yapın incir ve süt yapımı da kolay, baya süt yapıyor.
Massallah bizde bugun 1 ay olduk asimizi vurulduk ama biz 4 kilo 55 cm boraz minyon kizim

Bugün sabah 7den beri beni o kadar çok zorladı ki. Uyumuyor, herşeyi yapıyorum, gazı çıkıyor, altı değişiyor, herşeyi tamam yerine koyuyorum binbir takla ile 2 dk durmuyor basıyor yaygarayı bilmem kaç bin kere oldu bu döngü. En son başım çatladı, zonkluyor. Sinirimden ağladım. Çözüm bulamamak çok fena.

Tam da şu an aynı durumdayız eşim işten erken geldi kız da uyurken yattık uyuyalım biraz diye o dakikadan beri ağlıyor

Benimki de ayni. Sureeekli meme istiyor. Memelerin dolmasina asla izin vermiyor. Cis kakasi yerinde bir haftada 220 gr almis ama cevrenin doymuyordur ac mi ac mi diye baskisindan acaba doymuyor mu diye dusunuyorum hep. Surekli emdiginden meme uclari asla dinlenmiyor hep bir aci icinde. Deneyimli anneler bu meme alismasi ne zaman olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…