2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim büyük her konuyu beni daha çok seviyorsunuz değil miye getiriyor. Her hareketimizden anlam çıkarıyor, hep kardeşimin yüzünden diyor. Biz de aşırı ilgiliydik.sanırım çocukların üstüne çok da düşmemek gerekiyormuş.

E artık benimki kendi dese öyle cinnet geçirip öldüreceğimi biliyor heralde ki gülüyor sadece
Bende sinirden gülüyorum ama bu defa beni çok yıprattı eşim malesef

Ayy inanmıyorum tamamen aynı davranışlar biliyormusun. Geçen odadan iki saniyelik çıktım çocuğu ayağıyla yokluyordu. Tek hiç bırakamıyorum. Anakucağı ile bile mutfağa gitsek arkama döndüğüm an canını acıtıyor. Hiç bir iş yapmıyorum bebek uyanıksa. Bizim ki de yüzüne öksürüyor bulaşsın diye. Normalde çok uysal bir çocuktu. Bunları yapacağı aklımın ucundan dahi geçmezdi

Ayy inanmıyorum tamamen aynı davranışlar biliyormusun. Geçen odadan iki saniyelik çıktım çocuğu ayağıyla yokluyordu. Tek hiç bırakamıyorum. Anakucağı ile bile mutfağa gitsek arkama döndüğüm an canını acıtıyor. Hiç bir iş yapmıyorum bebek uyanıksa. Bizim ki de yüzüne öksürüyor bulaşsın diye. Normalde çok uysal bir çocuktu. Bunları yapacağı aklımın ucundan dahi geçmezdi

Kızlar bebeklerinize emzik verdiniz mi ? Ben vermedim acaba şu gaz sancılarından dolayı versem mi rahatlatır mı ? Tutar mı tabi bilmiyorum
verdim canm nuk damaklı hemende tuttu sukur cok vermiyorum ama gazli olunca veriyorum gerçekten iyi oluyor .

Trendyoldan suanda 20 tl indirim varmis kac no alayim diyor hangisi ne kadar gider bilmiyom ki ya
2 numara 100 lü primayı zor bitiriyorum şu anda. Küçük geliyor. Bir paket almıştım. Yenisini 3 numara aldırdım. Bu aylar hızlı büyüyorlar

Kaç yaşındaydı senin büyük olan.

Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi. Neler dedin kız??
İş arkadaşıyim dedim 8ekim de doğum yaptı yanina geldik ama sonra ameliyata alindi telefonu kapali ulasamiyorum dedim.sadece hastahanede mi taburcu oldumu onu öğrensem yeter evine gidicem dedim ki allah biliyor ya korka korka sordum kötü birsey duyarim diye.ananin babanin adini sordu.hele kolon hastahanesi yogumbakima soralım yatan hastada gözükmüyor diyince içim çekildi valla.neyseki senden eser yoktu.kolon yogun bakimla bile konuştum da avrasya da danışmayi gecemedim bilgi vermediler.neyseki gecti gitti.sana eski gruptan mi haber verdiler sen mi gireyim bakayim dedin

birdaha yasatmasin Rabbim. ebeyle sorun yasadik faln ama bn ıkınırken bni guzel yönlendirdi aslinda bn söyledikçe ikin hafif hafif dedi tabi kendini tutmak ne mümkün enson sen fazla ıkınıyorsun smdi yirtilacaksin ıkınma bn alaym dedi tabi zaten artk gelmişti nasil aldi bilmiyorum ama nefes al nefes al kısmı baya sürdü galiba bebegin kendini itip çıkmasını bekledi doktorlar ebeler durumu yönetiyor o anda gerekiyorsa veya gerekmiyorsa tabi benm bebegm kcuk kafasi kucuk yüzü kaşık kadar onunda etkisi büyük yırtık veya kesi olmamasinin

E artık benimki kendi dese öyle cinnet geçirip öldüreceğimi biliyor heralde ki gülüyor sadece
Bende sinirden gülüyorum ama bu defa beni çok yıprattı eşim malesef

Benimde ilk Doğumdan sonra eşim çıldırtmıştı. Bunda daha iyi maşallah dilimi ısırayım. Umarım sizinde düzelir hersey.

2 numara 100 lü primayı zor bitiriyorum şu anda. Küçük geliyor. Bir paket almıştım. Yenisini 3 numara aldırdım. Bu aylar hızlı büyüyorlar

Kaç kilo oldunuz cnm

Toplanınca biraz daha gruba girebilecek kadar halim olmaya başladı elime telefon alamıyordum başlarda. Kolan da asistan ile bozulup hasteneyi değiştirmiştim. Ayy ne çok stres etmişim sizleri de helal edin hakkınızı valla. Avrasya Hastanesi de utanmasa sabıka kaydı isteyecek söylese ne olur sanki. Beni başta taburcu etmeyeceklerdi ama risk 3 5 gün değil 6 ay kendini hazır hissettiğinde sen karar ver çıkmak isteyip istemediğine dediler bende oğlumda sefil oluyor hastanede okula da gidip geliyor diye biraz toplanınca taburcu oldum.

Kimyonu nasıl veriyorsun???

Yaaa çok moralim bozuldu bebeğim 12 den akşam 6 ya kadar uyumadı, yatıyor 10 dk sonra uyanıyor emiyor susuyor bırakınca ağlıyor. Bu böyle 6 saat sürdü sakin durduğu zamanlar çok az, sürekli meme meme.... En sonunda 90cc mama yaptım hepsini içti ve uyudu.... Demek ki süt yokmuş. Daha önce böyle olmamıştı hiç.

Bende bir haftadır 3 numaraya geçtim elimde 1 ve 2 numara bezler kaldı
Bunda bile bacaklarını sıkıyor biraz ama 4 de aşırı büyük olur.

Epeydir tartılmadı, bir aylıkken 4.600 Dü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…