2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ben bakamamistim bile.. Heryerinde kablolar gogsu oyle bi inip kalkiodu ki.. Rabbim kimseye evladini böyle göstermesin.. Valla aklima geldi şimdi gozlerim doldu
[/QUOTE]
Amiiin amin canım.

Bide ilik suya oturmak lazimmis.. Ben duşta iyice sıcağı acip kicima tutuyorum rahatlatiyo biraz @Abbey2019
aynen bnde batikon koyulmuş ılık su diyorm zaten. dun duştan beri daha iyiym bnde tuttum dusu batikon olsa suya oturacaktım ama tarihî geçmiş evdekinin onlarinda tarihi varmis bide bnde vajinada kuruluk var pedlerden kaynaklı sanirm

Senin kuzular nasıl oldu çıktınız mı hastaneden

aslinda normal dogumla alakali degil cunku cevremde sezaryen olan cok kisi var dogumdan sonra ceken. sadece normal dogumda ikininca artıyor sanirm.. ben çok şükür bel ağrısı harici iyiym oda çok fena ağrıyor gözlerim doluyor ağlayacak oluyorm bazen ağrıdan. bebeğide üşüttük burnu tıkalı hemde çok kötü sabaha kadr başında bekledim belki 10ar dk dalmışımdır sabah hemen götürdük hırıltı duymaya başlamıştım ama burundan geliyormus şükür ciğerlerin de bisi yokmuş boğazda iyi bi sprey verdi pediatrik suan daha iyi seninki nasl

Canım benimki başlarda kabullenmisti kundağı sonra sonra direnç göstermeye başladı . Kesinlikle müsade etmiyo . Eğer yaparsam da açana kadar kıyameti koparıyo
gazlı bebekler kundak yaptırmıyor kendini surekli elleri ayakları fildir fildir oldugundan kizimda yaptirmazdi aslinda 4 gun yaptm iyiydi bi ışık tedavisine girdi yoğun bakıma cikti farkli bi bebek geldi sanki korktu belkide ondan sonra yaptırmadı zaten gaz başladı yaptığım an çığlığı basıyordu açmaya çalışıyordu . bu kezde yapıyorum seviyorda ama uyanınca cikariyor ellerı nasil edior bilmiyirum cabalamadan elleri cikariveriyor teknigi çözmüş

Türk kahvesi gaz yapıyor mu ya herkes içiyor ben korkumdan izliyorum
cok takmamak gerek ya nasil olsa gazlari var herturlu bn bulgurdan uzak durmaya çalışıyorum.cnku cok etkiliyor bide soğan başka uç bisiden sakinmiyorum. bebekte gaz en çok stresten olur sen mutsuz ve stresliysen oda oule oluyor . beyinle bagirsaklar baglantiliymsmi vucudum ıkinci beyni bagirsaklarmiymis bisiler okumustm birzamanlar

Doğru bi bebek gazliysa öyle bi yapısı varsa elden bisey gelmiyo yaptiklariimiz durumu hafifletiyor sadece haklisin canm

Doğru bi bebek gazliysa öyle bi yapısı varsa elden bisey gelmiyo yaptiklariimiz durumu hafifletiyor sadece haklisin canm
aynen hafifletiyor sadece gaza kesin çözüm yok kizimda dakikalarca masaj yapardım alıştı ona cocuk oldu 6 7 aylk masajsız gaz çıkaramıyordu hala smdi bile kakasini yaparken belini ovdugum oluyor aliskanlik kazaniyor aslinda yaji yapsan bi dert yapmasan ayri bir dert . gecer inslh bu gunler

Arkadaslar su saate kadar yediklerimi sayiyorum ne gaz yapmis olabilir bende bu kadar sizce?

Kahvaltida 1 domates 1 avuc dereotu az suzme peynir kasar ve labne. Biraz helva bal cay ve simit. Birkac saat sonra 1 muz biraz beyaz cikolata.
simit cok gaz yapar migdeme sana da yapmis olablir

Arkadaslar su saate kadar yediklerimi sayiyorum ne gaz yapmis olabilir bende bu kadar sizce?

Kahvaltida 1 domates 1 avuc dereotu az suzme peynir kasar ve labne. Biraz helva bal cay ve simit. Birkac saat sonra 1 muz biraz beyaz cikolata.
Muz beni kabus yapıyor ama sende bilemedim yapacak bise yok gorunyor

Simit susamlıysa eger o yapabilir. Bir de doktorum bana domates yeme demişti o da gaz yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…