2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Senin kuzular nasıl oldu çıktınız mı hastaneden
Hastanede yarm gün kaldık hergun iğneye goturuom bebeği havalar evde günde dört kere veriyorum . Alerjik burun spreyi prebiyyotik damla ciğerler için bitkisel kekik ve çuha çiçeği ekstiresi veriom. Büyük günde iki kere hava çinko artı zaditen antibiyotik hap kullaniyor. İlk günler ikiside çok kötüydü şimdi daha iyiler büyüğün gözündeki çapaklanma geçti küçüğün azaldı tam geçmedi. Öyle işte

Arkadaslar su saate kadar yediklerimi sayiyorum ne gaz yapmis olabilir bende bu kadar sizce?

Kahvaltida 1 domates 1 avuc dereotu az suzme peynir kasar ve labne. Biraz helva bal cay ve simit. Birkac saat sonra 1 muz biraz beyaz cikolata.
Çikolata, domates:///
Bu eskiler lohusayı beslemesini iyi biliyor, ilk kızımda 2 buçuk ay annemleydim, hep o hazırladı yemekleri, ikincide de bir ay..hiç gaz sorunu yaşamamıştım

En kısa sürede ikisi de iyileşir inşallah

Süt var gibi çünkü gogsum şişiyor sızlıyor zaten ucu yarıldı acıdan ağlaya ağlaya emziriyorum şimdi tırnağını kesecek 13 günlük kesilmeli acaba ya

Arkadaslar su saate kadar yediklerimi sayiyorum ne gaz yapmis olabilir bende bu kadar sizce?

Kahvaltida 1 domates 1 avuc dereotu az suzme peynir kasar ve labne. Biraz helva bal cay ve simit. Birkac saat sonra 1 muz biraz beyaz cikolata.
Dün neler yedin?
Ayaklarını karnını usutmus olabilir misin?

Olsun bu kadar olmuş geçecek inşallah. Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda tamamen geçip gitsin inşallah

Dün neler yedin?
Ayaklarını karnını usutmus olabilir misin?

Dun patlican yemistim. Dun de gaz vardi zaten ona bagladim. Ama bu sabah gaz yoktu ne zaman kahvalti vs yaptim sonrasinda gaz basladi.
Bazen corapsiz gezdigim oluyor yalin ayak gezmeyi seviyorum ondan da olmus olabilir sanirim. Aslinda hayatimin hicbir doneminde olmadigi kadar duzenli corap giyiyorum.

Yaa çok kötü olmuş canım İnşallah benim ilaçla kremli geçer illet bişey ama Bencede ertele yada başka misafirlerim var de küçük pembe yalanlar en azından toparlanırsın
Canım ben anestol krem.ve proto geveni kullandım dr danış bir iyi gelir belki
Sağol canım ekran görünküsü aldım doktora sorucam bu ilaçları tamamen kurtuldun mu peki

Gecmiş olsun canım bel ağrısı üşüttüğün için falan mı oldu yoksa önceden varmıydı. Ya çok geçmiş olsun kuzuya bizde aynıyız canım burnu kapanıyor hastaneye götürdük ilaç vermedu bize burun aspiratörü ile serum verdi onla temizleyin dedi öyle onun dışında gaz var bol bol sallıyorum öyle bu 3 ayı geçircez☺

Kaç günlük canım bebeğin benimde öyle oliyor sanırım kıyamayıp sağlam yapamıyoruz annem yaparken hiç çıkaramıyodu

Çoraptan nefret ediyorum resmen. Ama mecburen şu an hem çorap hatta bazen hem de terlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…