Simit susamlıysa eger o yapabilir. Bir de doktorum bana domates yeme demişti o da gaz yapıyormuş
Hastanede yarm gün kaldık hergun iğneye goturuom bebeği havalar evde günde dört kere veriyorum . Alerjik burun spreyi prebiyyotik damla ciğerler için bitkisel kekik ve çuha çiçeği ekstiresi veriom. Büyük günde iki kere hava çinko artı zaditen antibiyotik hap kullaniyor. İlk günler ikiside çok kötüydü şimdi daha iyiler büyüğün gözündeki çapaklanma geçti küçüğün azaldı tam geçmedi. Öyle işteSenin kuzular nasıl oldu çıktınız mı hastaneden
BilememAma sanki bugünde baygın gibi anasondan mi acaba
Çikolata, domates:///Arkadaslar su saate kadar yediklerimi sayiyorum ne gaz yapmis olabilir bende bu kadar sizce?
Kahvaltida 1 domates 1 avuc dereotu az suzme peynir kasar ve labne. Biraz helva bal cay ve simit. Birkac saat sonra 1 muz biraz beyaz cikolata.
En kısa sürede ikisi de iyileşir inşallahHastanede yarm gün kaldık hergun iğneye goturuom bebeği havalar evde günde dört kere veriyorum . Alerjik burun spreyi prebiyyotik damla ciğerler için bitkisel kekik ve çuha çiçeği ekstiresi veriom. Büyük günde iki kere hava çinko artı zaditen antibiyotik hap kullaniyor. İlk günler ikiside çok kötüydü şimdi daha iyiler büyüğün gözündeki çapaklanma geçti küçüğün azaldı tam geçmedi. Öyle işte
Cikolata cay gaz yapioArkadaslar su saate kadar yediklerimi sayiyorum ne gaz yapmis olabilir bende bu kadar sizce?
Kahvaltida 1 domates 1 avuc dereotu az suzme peynir kasar ve labne. Biraz helva bal cay ve simit. Birkac saat sonra 1 muz biraz beyaz cikolata.
Sanmam kahve ishale iyi gelir cunku bu mantiktan gaz hapmayacagini dusunuyorum. Su an iciyorum sonucu soylerim.Türk kahvesi gaz yapıyor mu ya herkes içiyor ben korkumdan izliyorum
Sizde böyle olmuş muydu?Bilemem
Yumiti bizde oluyor. Yenidoğanın bir günü bir gününe uymaz derler. Önceki gün yoruldu çok uykusuz kaldıysa şimdi telafisini yapıyordur, kaka falan yaptı mı uzun bir aralıktan sonra? O zaman da rahatlayıp iyi uyuyorlar.Sizde böyle olmuş muydu?
Dün neler yedin?Arkadaslar su saate kadar yediklerimi sayiyorum ne gaz yapmis olabilir bende bu kadar sizce?
Olsun bu kadar olmuş geçecek inşallah. Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda tamamen geçip gitsin inşallahHastanede yarm gün kaldık hergun iğneye goturuom bebeği havalar evde günde dört kere veriyorum . Alerjik burun spreyi prebiyyotik damla ciğerler için bitkisel kekik ve çuha çiçeği ekstiresi veriom. Büyük günde iki kere hava çinko artı zaditen antibiyotik hap kullaniyor. İlk günler ikiside çok kötüydü şimdi daha iyiler büyüğün gözündeki çapaklanma geçti küçüğün azaldı tam geçmedi. Öyle işte
Dün neler yedin?
Ayaklarını karnını usutmus olabilir misin?
Yaa çok kötü olmuş canım İnşallah benim ilaçla kremli geçer illet bişey amaBelediye görevlisi bilgilendirme amaçlı, habersiz geldi. Akşam da haberli misafirim vardı ama ikramlık hazır bişeyler olduğu için kabul ettim, kalanları mümkün mertebe erteleyeceğim. Sizde 3 ay gelmemeleri çok düşünceli bir davranışmış. 5-6 ay daha iyi bence.
Bu arada ilk kızımda ben de hemeroid olmuştum, ameliyatla sonuçlandı:/ aman dikkat et çok feci bişey
Sağol canım ekran görünküsü aldım doktora sorucam bu ilaçları tamamen kurtuldun mu pekiCanım ben anestol krem.ve proto geveni kullandım dr danış bir iyi gelir belki
Gecmiş olsun canım bel ağrısı üşüttüğün için falan mı oldu yoksa önceden varmıydı. Ya çok geçmiş olsun kuzuya bizde aynıyız canım burnu kapanıyor hastaneye götürdük ilaç vermedu bize burun aspiratörü ile serum verdi onla temizleyin dedi öyle onun dışında gaz var bol bol sallıyorum öyle bu 3 ayı geçircez☺aslinda normal dogumla alakali degil cunku cevremde sezaryen olan cok kisi var dogumdan sonra ceken. sadece normal dogumda ikininca artıyor sanirm.. ben çok şükür bel ağrısı harici iyiym oda çok fena ağrıyor gözlerim doluyor ağlayacak oluyorm bazen ağrıdan. bebeğide üşüttükburnu tıkalı hemde çok kötü sabaha kadr başında bekledim belki 10ar dk dalmışımdır sabah hemen götürdük hırıltı duymaya başlamıştım ama burundan geliyormus şükür ciğerlerin de bisi yokmuş boğazda iyi bi sprey verdi pediatrik suan daha iyi seninki nasl
Önerin için sağol canım ama ben korkarım öyle bişey sürememDoktora gidene kadar evde saç kremin varsa sürmeyi denesene, öyle birşey duymuştum iyi geliyor diye
Kaç günlük canım bebeğin benimde öyle oliyor sanırım kıyamayıp sağlam yapamıyoruz annem yaparken hiç çıkaramıyoduYarim saat once yaptim kundak emzigi verdim agzina besiginde sallayark uyuttum. Kontrol etmeye gittim kollar disarda
Gaz yapan yiyecek tuketmedigimde kendisi çıkartiyor gazini. Yatirdigimda dedigin gibi bacaklrni hareket ettiriyor hizli hizli agliyor kucak istiyor o sirada :))
Gaz yapacak yiyecek yiyince sancidan kivarnip ikiniyor o zaman biz mudahele ediyoruz karin ovalama bacaklari karna ittirme hareketiyle
Çoraptan nefret ediyorum resmen. Ama mecburen şu an hem çorap hatta bazen hem de terlikDun patlican yemistim. Dun de gaz vardi zaten ona bagladim. Ama bu sabah gaz yoktu ne zaman kahvalti vs yaptim sonrasinda gaz basladi.
Bazen corapsiz gezdigim oluyor yalin ayak gezmeyi seviyorum ondan da olmus olabilir sanirim. Aslinda hayatimin hicbir doneminde olmadigi kadar duzenli corap giyiyorum.
Pazartesi gidebilirsin. Aşılar birkaç gün geç yapılabiliyor ama erken yapılmıyor.kızlar 29 da 1aylik olcaz yanlız hemşire 1aylik aşısını 30 gel dedi bugün baktım 30 cumartesi siz tam günündeki gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?