2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
kızlar 29 da 1aylik olcaz yanlız hemşire 1aylik aşısını 30 gel dedi bugün baktım 30 cumartesi siz tam günündeki gittiniz
8 Ekim de doğdu 8 Kasım da aşı oldu.hatta 7 Kasım a gün verdi o gün işim var diye 8 gittik.saglik ocağı değil özel dr da oldu.ozel hastahanede aylık kontrolün varsa devlet aşıları ücretsiz oluyor orda yaptırdım.

Beni hep rahatlatır canım bunlar

İnşallah geçer ama gün geçtikçe kendiliğinden iyi olan bişey değil o:/ ihmal etme o yüzden

Arkadaslar su saate kadar yediklerimi sayiyorum ne gaz yapmis olabilir bende bu kadar sizce?

Kahvaltida 1 domates 1 avuc dereotu az suzme peynir kasar ve labne. Biraz helva bal cay ve simit. Birkac saat sonra 1 muz biraz beyaz cikolata.
Cikolata gaz yapiyor diyorlar. Ben bi gun muz yemistim kakasini ertesi gun yapmisti. Niye yapamadi diye diye en sonunda esim sen muzdan yedin mi dedi o zaman muzdan oldu diyr dusunduk. Emin degilim ama

Kizlar bebegimin poposu cok pismis. Dr mustela onermisti sizin var mi oneriniz?

Benimkinin de ayniydi doktor travazol.krem verdi de iyi geldi.
Bezini sık değiştiriyorum islak pamukla slip kuruluyorum. Kremi surup kapatıyorum. Doktor gunde iki sefer sur dedi ama o kadar kotu haldeydi ki her kakadan sonra surdum.
Haftalardir tamameb gecmedi. Hala biraz var
Artik iki kere sürüyorum. Aralarda desitin krem suruyorum. Kapladigi icin pisige kaka degmiyor. Iyi geliyor

En gec 3 saatte biz bez degistiyorum ben sadece cis olsa bile. Deditin kullaniyordum ama cildi cok kuru oldugu icin bir kac gun kullanmadim. O sirada pismis. Bugun banyo yaptirirken baktim bayagi cok kizarmisti. Desitin pisik oncesi oldugu icin fayda eder mi emin degilim o nedenle pisik kremi ariyorum.

Ya bir de ben su sira cok kahirliyim. Evet en dogru kelime kahir.
Biri gelir bu cocuk usumus der digeri cocuk ishal der oteki bilmem ne der derken surekli cocuhun nefesini kontrol eden surekli hasta ki acaba diye nefesini dinleyen paranoyak bir anneye donustum ve aglama krizlerine giriyorum. Sutum kesilecek diye de korkuyorum. Gelene rest cekiyorum ama aklima giriyor bir kere. Offd vallahi nasil bir toplumuz anlayamadim ben.

Bebeğin poposu çok kuruyunca mustelanın losyonunu sürüyorum.
Etrafın ne dediğine takma, o bebeğin annesi sensin, bir şey olsa hissedersin emin ol. Ben artık bir şey diyene aaa öylemi tamam diyorum geçiyorum. Kafama uyarsa öneriyi uyguluyorum, kafama uymuyorsa tınnn.

Bunun sonu yok, herkes birşey söyler. Eğer doğru ise uygula yoksa duyma bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…