8 Ekim de doğdu 8 Kasım da aşı oldu.hatta 7 Kasım a gün verdi o gün işim var diye 8 gittik.saglik ocağı değil özel dr da oldu.ozel hastahanede aylık kontrolün varsa devlet aşıları ücretsiz oluyor orda yaptırdım.kızlar 29 da 1aylik olcaz yanlız hemşire 1aylik aşısını 30 gel dedi bugün baktım 30 cumartesi siz tam günündeki gittiniz
Benm bebegm şuan bronşit sebebiyle iğne oluo bugün baya uyudu iğneden mi caydanmi anlamadım bendenSizde böyle olmuş muydu?
Beni hep rahatlatır canım bunlarYaa çok kötü olmuş canım İnşallah benim ilaçla kremli geçer illet bişey amaBencede ertele yada başka misafirlerim var de küçük pembe yalanlar en azından toparlanırsın
Sağol canım ekran görünküsü aldım doktora sorucam bu ilaçları tamamen kurtuldun mu peki
Kakasını hep az Az yapiyoYumiti bizde oluyor. Yenidoğanın bir günü bir gününe uymaz derler. Önceki gün yoruldu çok uykusuz kaldıysa şimdi telafisini yapıyordur, kaka falan yaptı mı uzun bir aralıktan sonra? O zaman da rahatlayıp iyi uyuyorlar.
Igneden de olabilirBenm bebegm şuan bronşit sebebiyle iğne oluo bugün baya uyudu iğneden mi caydanmi anlamadım benden
Geçmiş olsun canım hastanede mi yatıyorBenm bebegm şuan bronşit sebebiyle iğne oluo bugün baya uyudu iğneden mi caydanmi anlamadım benden
Anasonun gaz ve sindirim kolaylaştırması yanında sakinlestirme etkisi de var. Biraz fazla ictiyseniz anasondan da kaynaklı olabilir.Ama sanki bugünde baygın gibi anasondan mi acaba
İnşallah geçer ama gün geçtikçe kendiliğinden iyi olan bişey değil o:/ ihmal etme o yüzdenYaa çok kötü olmuş canım İnşallah benim ilaçla kremli geçer illet bişey amaBencede ertele yada başka misafirlerim var de küçük pembe yalanlar en azından toparlanırsın
Sağol canım ekran görünküsü aldım doktora sorucam bu ilaçları tamamen kurtuldun mu peki
28 doğumlu oğlum. 2sinde gideceğiz. Aşı birkaç gün gecikmeli olabilir.kızlar 29 da 1aylik olcaz yanlız hemşire 1aylik aşısını 30 gel dedi bugün baktım 30 cumartesi siz tam günündeki gittiniz
Cikolata gaz yapiyor diyorlar. Ben bi gun muz yemistim kakasini ertesi gun yapmisti. Niye yapamadi diye diye en sonunda esim sen muzdan yedin mi dedi o zaman muzdan oldu diyr dusunduk. Emin degilim amaArkadaslar su saate kadar yediklerimi sayiyorum ne gaz yapmis olabilir bende bu kadar sizce?
Kahvaltida 1 domates 1 avuc dereotu az suzme peynir kasar ve labne. Biraz helva bal cay ve simit. Birkac saat sonra 1 muz biraz beyaz cikolata.
40 günlükKaç günlük canım bebeğin benimde öyle oliyor sanırım kıyamayıp sağlam yapamıyoruz annem yaparken hiç çıkaramıyodu
Kizlar bebegimin poposu cok pismis. Dr mustela onermisti sizin var mi oneriniz?
En gec 3 saatte biz bez degistiyorum ben sadece cis olsa bile. Deditin kullaniyordum ama cildi cok kuru oldugu icin bir kac gun kullanmadim. O sirada pismis. Bugun banyo yaptirirken baktim bayagi cok kizarmisti. Desitin pisik oncesi oldugu icin fayda eder mi emin degilim o nedenle pisik kremi ariyorum.Benimkinin de ayniydi doktor travazol.krem verdi de iyi geldi.
Bezini sık değiştiriyorum islak pamukla slip kuruluyorum. Kremi surup kapatıyorum. Doktor gunde iki sefer sur dedi ama o kadar kotu haldeydi ki her kakadan sonra surdum.
Haftalardir tamameb gecmedi. Hala biraz var
Artik iki kere sürüyorum. Aralarda desitin krem suruyorum. Kapladigi icin pisige kaka degmiyor. Iyi geliyor
desitin çok iyi geldi bize. Normal zamanda mavi desitin, kızarınca mor desitin.Kizlar bebegimin poposu cok pismis. Dr mustela onermisti sizin var mi oneriniz?
Desitin mor kullaniyorum ama ustunde pisik oncesi yazdigi icin ise yarar mi emin olamadim.desitin çok iyi geldi bize. Normal zamanda mavi desitin, kızarınca mor desitin.
Bebeğin poposu çok kuruyunca mustelanın losyonunu sürüyorum.En gec 3 saatte biz bez degistiyorum ben sadece cis olsa bile. Deditin kullaniyordum ama cildi cok kuru oldugu icin bir kac gun kullanmadim. O sirada pismis. Bugun banyo yaptirirken baktim bayagi cok kizarmisti. Desitin pisik oncesi oldugu icin fayda eder mi emin degilim o nedenle pisik kremi ariyorum.
Ya bir de ben su sira cok kahirliyim. Evet en dogru kelime kahir.
Biri gelir bu cocuk usumus der digeri cocuk ishal der oteki bilmem ne der derken surekli cocuhun nefesini kontrol eden surekli hasta ki acaba diye nefesini dinleyen paranoyak bir anneye donustum ve aglama krizlerine giriyorum. Sutum kesilecek diye de korkuyorum. Gelene rest cekiyorum ama aklima giriyor bir kere. Offd vallahi nasil bir toplumuz anlayamadim ben.
Hametan Tedavi edici bir krem müstela daha çok önleyici.Kizlar bebegimin poposu cok pismis. Dr mustela onermisti sizin var mi oneriniz?
Desitin mor kullaniyorum ama ustunde pisik oncesi yazdigi icin ise yarar mi emin olamadim.
evet içinde çinko olduğu için iyileştirir. Bizde işe yarıyor, kalıp gibi kaldığı için bebeğin acısını da kesiyor.
Bunun sonu yok, herkes birşey söyler. Eğer doğru ise uygula yoksa duyma bile.En gec 3 saatte biz bez degistiyorum ben sadece cis olsa bile. Deditin kullaniyordum ama cildi cok kuru oldugu icin bir kac gun kullanmadim. O sirada pismis. Bugun banyo yaptirirken baktim bayagi cok kizarmisti. Desitin pisik oncesi oldugu icin fayda eder mi emin degilim o nedenle pisik kremi ariyorum.
Ya bir de ben su sira cok kahirliyim. Evet en dogru kelime kahir.
Biri gelir bu cocuk usumus der digeri cocuk ishal der oteki bilmem ne der derken surekli cocuhun nefesini kontrol eden surekli hasta ki acaba diye nefesini dinleyen paranoyak bir anneye donustum ve aglama krizlerine giriyorum. Sutum kesilecek diye de korkuyorum. Gelene rest cekiyorum ama aklima giriyor bir kere. Offd vallahi nasil bir toplumuz anlayamadim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?