Yarınsa zaten boşver hiç deneme:) bir arkadaşıö bu konudan çok muzdaripti ilacı bitip de alana kadar bu yöntemi deniyorduÖnerin için sağol canım ama ben korkarım öyle bişey süremempinpirikliyim biraz mecbur yarın gidip baktırıcam canım
İnşallah canım çok sağol aynen yarın gidicem bitsin bu azapYarınsa zaten boşver hiç deneme:) bir arkadaşıö bu konudan çok muzdaripti ilacı bitip de alana kadar bu yöntemi deniyordusenin de geçer inşallah bir an önce
Bundan benim oglum da birkac kere cikti gecti kendiliginden bir sey surmedim. Egzama miymis buKızlar iyi akşamlar . Kızımın yüzünde bu tarz bişiy çıktı doktor egzama dedi ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum zeytin yağı iyi geyir mi yada sürekli duş aldırmak 2 gündür böyle önceden dokununca yumuşacıktı şimdi sert kuru bu cilt
sallamam demiyorum kizimda da demedm ama sallamadım 10 aya kadrGecmiş olsun canım bel ağrısı üşüttüğün için falan mı oldu yoksa önceden varmıydı. Ya çok geçmiş olsun kuzuya bizde aynıyız canım burnu kapanıyor hastaneye götürdük ilaç vermedu bize burun aspiratörü ile serum verdi onla temizleyin dedi öyle onun dışında gaz var bol bol sallıyorum öyle bu 3 ayı geçircez☺
canm benm oğlanda pişik oldu trosyd krem kullandm bez ve ıslak mendilin yaptığı pisiklere en iyi bu geliyor bence. kizimda yapmadigim kalmadi her bez değişimde yıkama 3 ayrı pişik kremi zeytin yağı hic biri banamisin demedi artk hastaneye götürdük bu kremi yazmışlardı 3 sürmede gecti nerdeyseKizlar bebegimin poposu cok pismis. Dr mustela onermisti sizin var mi oneriniz?
Evet doktorumuz öyle söyledi bende krem sürmek istemedim zeytin yağı ile silsem mi acaba yumuşar birazBundan benim oglum da birkac kere cikti gecti kendiliginden bir sey surmedim. Egzama miymis bu
Ayni dokununca sertti
Çıktık canm evde tedavi devamGeçmiş olsun canım hastanede mi yatıyor
Aynısı benm bebeğimde oldu yüzünden boynunun altına kadar madefiks krem verdi iki günde geçti kesinlikle tavsiye ederim. Çok etkiliKızlar iyi akşamlar . Kızımın yüzünde bu tarz bişiy çıktı doktor egzama dedi ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum zeytin yağı iyi geyir mi yada sürekli duş aldırmak 2 gündür böyle önceden dokununca yumuşacıktı şimdi sert kuru bu cilt
Evet egzama. İlaç ne verdi? Banyo yaptırdıktan sonra cildi kurumadan hemen krem surmelisin. Ama her krem sürülmez. Zeytinyağı iyi gelebilir de daha kötü de yapabilir.Kızlar iyi akşamlar . Kızımın yüzünde bu tarz bişiy çıktı doktor egzama dedi ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum zeytin yağı iyi geyir mi yada sürekli duş aldırmak 2 gündür böyle önceden dokununca yumuşacıktı şimdi sert kuru bu cilt
Yarın doktora sorar alırım canım çok sağol çocik doktoru Bepantol sür dedi ama yarında geçmezse dediğin kremi alırım Allah korusun yayılmasınAynısı benm bebeğimde oldu yüzünden boynunun altına kadar madefiks krem verdi iki günde geçti kesinlikle tavsiye ederim. Çok etkili
Bepantol sür dedi ama almadım gecer dedim duştan sonra oldu ben eşimin sakalları tahriş etti dedim ama doktor egzema dedi. Şampuanın etkisi olabilir mi acaba? İlacın ismini aldım yarın doktora sorarım ona göre kullanırım çok sağol cevabın içinEvet egzama. İlaç ne verdi? Banyo yaptırdıktan sonra cildi kurumadan hemen krem surmelisin. Ama her krem sürülmez. Zeytinyağı iyi gelebilir de daha kötü de yapabilir.
Bu durumda kullanılabilecek en iyi şey coresatin pembe. Kortizonsuz. Bir iki surmeye geçer.
Ben büyük oğluma egzama olunca da mustela stelatopia balm kullanıyorum. Baktım iyice sertleşiyor ya da geçmiyor iki gün coresatin kullanıyorum toparlıyor.
Banyo için de yine stelatopia krem şampuan kullanıyorum
Bizimkinin boynu çok kötü oldu ciğer gibi yuzude senin kızın gibi. Krem geçirdi. Cildi çok hassas her banyodan sonra losyon surcen tüm vücuda dedi kuruluk tan oluomus geneldeYarın doktora sorar alırım canım çok sağol çocik doktoru Bepantol sür dedi ama yarında geçmezse dediğin kremi alırım Allah korusun yayılmasın
Ben ilk bebeğimde iki üç ayda bi hep mastit oldum birinin yanında emzirsem hep oluo nazardan . Allah yardım etsin. Bende daha dün aklımdan geçirdim meme yarası yok bu ara iyiyim dedim bu sabah sol meme yara olmuş tıkanmış şişmiş . Önce bebeğe verdim emsin diye süt biraz hizlaninca hemen çektim elimle kaba sağdım yapabildiğim kadar sonra tekrar emzirdim bikac kere öyle yaptım daha iyi şimdirint o kadar konustuk mastit olmaya basladim yine galiba bu kader galiba kaçamiyosun zaten diger memede kist oldugu için cok cok az süt gelio digeri de mastitle bogusuyo biraz sinirim bozuldu.. Aglicam galiba katilakatila
Berikko yine ayni kaderi paylasiyoruz moralim cok bozuk bebegim uyuyali 2 saat oldu ben hala gogsumle bogusuyorumrint o kadar konustuk mastit olmaya basladim yine galiba bu kader galiba kaçamiyosun zaten diger memede kist oldugu için cok cok az süt gelio digeri de mastitle bogusuyo biraz sinirim bozuldu.. Aglicam galiba katilakatila
Biz 2. Günü kestik tırnaklarını çok uzundu hemşire kesin demiştiSüt var gibi çünkü gogsum şişiyor sızlıyor zaten ucu yarıldı acıdan ağlaya ağlaya emziriyorum şimdi tırnağını kesecek 13 günlük kesilmeli acaba ya
Bebekler için ayrı olan var canım ben kullanıyorum eczanede digetini kullanmayin bunu bebek icjn olani kullanin dediKizlar esim bepanthol almis. Bebege pisik icin kullansam sakincasi olur mu?
Simit susamlı mı canım, susam inanılmaz gaz yapan birşeyArkadaslar su saate kadar yediklerimi sayiyorum ne gaz yapmis olabilir bende bu kadar sizce?
Kahvaltida 1 domates 1 avuc dereotu az suzme peynir kasar ve labne. Biraz helva bal cay ve simit. Birkac saat sonra 1 muz biraz beyaz cikolata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?