2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Önerin için sağol canım ama ben korkarım öyle bişey süremem pinpirikliyim biraz mecbur yarın gidip baktırıcam canım
Yarınsa zaten boşver hiç deneme:) bir arkadaşıö bu konudan çok muzdaripti ilacı bitip de alana kadar bu yöntemi deniyordu senin de geçer inşallah bir an önce

Kızlar iyi akşamlar . Kızımın yüzünde bu tarz bişiy çıktı doktor egzama dedi ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum zeytin yağı iyi geyir mi yada sürekli duş aldırmak 2 gündür böyle önceden dokununca yumuşacıktı şimdi sert kuru bu cilt

Eklentiler

• Screenshot_20191121-212934_Gallery.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 53
Bundan benim oglum da birkac kere cikti gecti kendiliginden bir sey surmedim. Egzama miymis bu
Ayni dokununca sertti

sallamam demiyorum kizimda da demedm ama sallamadım 10 aya kadr sonra dişten salladım ama geri cabuk unuttu ama suan 2 yaşında ve sallanmak istiyor bi enteresan ilerliyoruz millet 2 yaşında bırakıyor biz başlıyoruz bundada sallamadım oyle kizim sallıyor bazen alışırsa alisir. bel ağrısı da dogumdan sonra başladı ve geçmiyor dogumdan kaynaklandı diye düşünüyorum

Kizlar bebegimin poposu cok pismis. Dr mustela onermisti sizin var mi oneriniz?
canm benm oğlanda pişik oldu trosyd krem kullandm bez ve ıslak mendilin yaptığı pisiklere en iyi bu geliyor bence. kizimda yapmadigim kalmadi her bez değişimde yıkama 3 ayrı pişik kremi zeytin yağı hic biri banamisin demedi artk hastaneye götürdük bu kremi yazmışlardı 3 sürmede gecti nerdeyse

Aynısı benm bebeğimde oldu yüzünden boynunun altına kadar madefiks krem verdi iki günde geçti kesinlikle tavsiye ederim. Çok etkili

Evet egzama. İlaç ne verdi? Banyo yaptırdıktan sonra cildi kurumadan hemen krem surmelisin. Ama her krem sürülmez. Zeytinyağı iyi gelebilir de daha kötü de yapabilir.
Bu durumda kullanılabilecek en iyi şey coresatin pembe. Kortizonsuz. Bir iki surmeye geçer.
Ben büyük oğluma egzama olunca da mustela stelatopia balm kullanıyorum. Baktım iyice sertleşiyor ya da geçmiyor iki gün coresatin kullanıyorum toparlıyor.
Banyo için de yine stelatopia krem şampuan kullanıyorum

Aynısı benm bebeğimde oldu yüzünden boynunun altına kadar madefiks krem verdi iki günde geçti kesinlikle tavsiye ederim. Çok etkili
Yarın doktora sorar alırım canım çok sağol çocik doktoru Bepantol sür dedi ama yarında geçmezse dediğin kremi alırım Allah korusun yayılmasın

Bepantol sür dedi ama almadım gecer dedim duştan sonra oldu ben eşimin sakalları tahriş etti dedim ama doktor egzema dedi. Şampuanın etkisi olabilir mi acaba? İlacın ismini aldım yarın doktora sorarım ona göre kullanırım çok sağol cevabın için

Yarın doktora sorar alırım canım çok sağol çocik doktoru Bepantol sür dedi ama yarında geçmezse dediğin kremi alırım Allah korusun yayılmasın
Bizimkinin boynu çok kötü oldu ciğer gibi yuzude senin kızın gibi. Krem geçirdi. Cildi çok hassas her banyodan sonra losyon surcen tüm vücuda dedi kuruluk tan oluomus genelde

rint o kadar konustuk mastit olmaya basladim yine galiba bu kader galiba kaçamiyosun zaten diger memede kist oldugu için cok cok az süt gelio digeri de mastitle bogusuyo biraz sinirim bozuldu.. Aglicam galiba katilakatila
Ben ilk bebeğimde iki üç ayda bi hep mastit oldum birinin yanında emzirsem hep oluo nazardan . Allah yardım etsin. Bende daha dün aklımdan geçirdim meme yarası yok bu ara iyiyim dedim bu sabah sol meme yara olmuş tıkanmış şişmiş . Önce bebeğe verdim emsin diye süt biraz hizlaninca hemen çektim elimle kaba sağdım yapabildiğim kadar sonra tekrar emzirdim bikac kere öyle yaptım daha iyi şimdi

Kizlar esim bepanthol almis. Bebege pisik icin kullansam sakincasi olur mu?

Eklentiler

• image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 34
rint o kadar konustuk mastit olmaya basladim yine galiba bu kader galiba kaçamiyosun zaten diger memede kist oldugu için cok cok az süt gelio digeri de mastitle bogusuyo biraz sinirim bozuldu.. Aglicam galiba katilakatila
Berikko yine ayni kaderi paylasiyoruz moralim cok bozuk bebegim uyuyali 2 saat oldu ben hala gogsumle bogusuyorum dus masaj tarak sagma derken pes ettim yatiyorum artk gogsumde tas gbi 2-3 sertlik var

Süt var gibi çünkü gogsum şişiyor sızlıyor zaten ucu yarıldı acıdan ağlaya ağlaya emziriyorum şimdi tırnağını kesecek 13 günlük kesilmeli acaba ya
Biz 2. Günü kestik tırnaklarını çok uzundu hemşire kesin demişti
Kizlar esim bepanthol almis. Bebege pisik icin kullansam sakincasi olur mu?
Bebekler için ayrı olan var canım ben kullanıyorum eczanede digetini kullanmayin bunu bebek icjn olani kullanin dedi

Arkadaslar su saate kadar yediklerimi sayiyorum ne gaz yapmis olabilir bende bu kadar sizce?

Kahvaltida 1 domates 1 avuc dereotu az suzme peynir kasar ve labne. Biraz helva bal cay ve simit. Birkac saat sonra 1 muz biraz beyaz cikolata.
Simit susamlı mı canım, susam inanılmaz gaz yapan birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…