2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Berikko yine ayni kaderi paylasiyoruz moralim cok bozuk bebegim uyuyali 2 saat oldu ben hala gogsumle bogusuyorum dus masaj tarak sagma derken pes ettim yatiyorum artk gogsumde tas gbi 2-3 sertlik var

Uyumak istiyorum saatlerce.. Gece eymeni emzirmeye kalkcam kim bilir kac kez.. Bacaklarim yorgunluktan agriyor.. Icdikislerim de agriyo niyeyse yorgunluktan galiba.. Bi de yine meme işte.. Artık git gide sinirim bozuluyo.. Sol kouma vuruyo sirtima vuruyo..sagdim ama hala ayni

Kızlar ben ıslak mendil.kullaniyordum sleepy ama bebeğim.pisik oldu şimdi meye geceyim tavsiyeniz nedir henüz 13 günlük ilk günden beri kullandım eve gelince kullanmayacaktın ama kolayıma geldi
Bepanten baby iyi geliyor diye duydum mor desitin yine iyi bizde de pişik oldu ılık su pamuk sürekli kullandığım halde hafif ıslak kaldı herhalde çözemedim bunları sürüyorum bir de zeytinyağı sütü bakalım hangisi kar edecek
Ben sallayarak uyumaya geçtim sürekli istemiyor ama bazen dalmada zorlanıyor meme almıyor ittiriyor çaresiz bir kaç dakika sallıyorum dalıyor onun dışında memede uyutmaya çalışıyorum
Benimki de ayni butun gun. Su an yine oyle. Sinirden saclarimi yoluyorum
Gazı olabilir canım her şeyi denedin mi çok zor İnşallah bağırsakları çabucak düzene girer bizi yoruyor
Su an kendim kasindim. En son 1:30 da emzirdim diye 4:00 da uyndidim altini acarak sonra emzirdim. Su an uyudu ins uyanmaz hemen. Dun sabah 4 den 7 ye kadar gram uyumadi. Eger yine uyumazsa yarin gece uyandirmicam
Canım yenidoğan sürecini geçtiği için doktorlar 2 aydan sonra mesela saat kurmayın artık kendileri kalksın diyor yine sen 3-4 saatte bir yokla ya da alabiliyorsa uyuyorken emzir devam etsin uykusuna
Arkadaslar su saate kadar yediklerimi sayiyorum ne gaz yapmis olabilir bende bu kadar sizce?

Kahvaltida 1 domates 1 avuc dereotu az suzme peynir kasar ve labne. Biraz helva bal cay ve simit. Birkac saat sonra 1 muz biraz beyaz cikolata.
Domates ve çikolata gaz yapar canım bir de muz kabız yapar aman dikkat
Kizlar bebegimin poposu cok pismis. Dr mustela onermisti sizin var mi oneriniz?
Biz desitin mor kullanıyoruz sürekli ama yine de pişik oldu şimdi bepanten baby aldım bakalım ne olacak iyi geldiğini yazdılar
Geçmiş olsun canım çaresini bilmiyorum ama zeytinyağının iyi gelmediği hiç bir şey yok yine de doktoruna danışabilirsiniz egzama olayını bilemiyorum tabi ben zeytinyağı sütü sürüyorum ama asit oranı yok demişti ayvalıktan aldığımda
Bugünkü uyuyamama rekoru bizde sanırım:/ 6 saattir çile çekiyoruz
Gazı mı var canım ben uykuya dalamama durumunda memede iyice bıktırıyorum artık kendi itiyor ağlamaya başlıyor kundak yapıp ayağıma alıyorum bir kaç dakikaya gidiyor sallamak istersen deneyebilirsin iyi geliyor sürekli alıştrmadığın sürece sorun yok bence

Bepanthol hafif bir kremdir önce onu kullan doktor onu onerdiyse. Coresatin hem daha ileri durumlarda kullanılır hem de ufak ve pahalı bir ilaç.
Muhtemelen hassas bir bebek. Tavsiyem kıyafetlerine sabun tozu kullanma. Mesela dalan roxy oğluma da arkadaşımın bebeğine de egzama yaptı. Kokulu seylerden de bebek buyuyene kadar uzak dur :)

rint o kadar konustuk mastit olmaya basladim yine galiba bu kader galiba kaçamiyosun zaten diger memede kist oldugu için cok cok az süt gelio digeri de mastitle bogusuyo biraz sinirim bozuldu.. Aglicam galiba katilakatila
İnsan tecrübeleniyor mastit olmuyor dediğim günün gecesi ateş titreme ve göğüs ağrısı ile uyandım. Nazar degiyoruz kendimize.

Ben kendim uğraşamam zaten pek beceremiyorum saatlerimi alır.. öyle bi vaktim yok o yuzden 15-20 dklik kuafor daha cazip ama korkuyorum dikişlerle alakalı bise olur mu ki

Arkadaslar su saate kadar yediklerimi sayiyorum ne gaz yapmis olabilir bende bu kadar sizce?

Kahvaltida 1 domates 1 avuc dereotu az suzme peynir kasar ve labne. Biraz helva bal cay ve simit. Birkac saat sonra 1 muz biraz beyaz cikolata.

Çiğ domates. Simitteki susam. Ve çikolata diyolar ama çikolataya ben inanmak istemiyorum

Bu prima neden sızdırıyor ya çişe alışmıştım da gece gece sırta kadar çıkan kaka bebeyi de beni de içinden çıkamadığım kaka yüzünden uyandırdığım babayı da hayattan bezdirdi.
2 numaraya çok mu erken geçtim acaba, oğlum şu an 4.5 kg.

Ya kızlar ben geceleri uykuda çok terliyorum. Sırılsıklam uyanıp değiştiriyorum üstümü özellikle boyun çevresi. Doğumdan önce böyle bir şey yoktu. Siz de nasıl? Lohusalıktan mı bu

Ya kızlar ben geceleri uykuda çok terliyorum. Sırılsıklam uyanıp değiştiriyorum üstümü özellikle boyun çevresi. Doğumdan önce böyle bir şey yoktu. Siz de nasıl? Lohusalıktan mı bu
Bende de oluyor, hatta bu terden ateşim yükseliyordu. En son kombiyi kıstım biraz rahatladım. Süt kanalları ve ter bezleri aynı sistemde çalışıyormuş, o yüzden gece süt doldukça ter basıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…