Berikko yine ayni kaderi paylasiyoruz moralim cok bozuk bebegim uyuyali 2 saat oldu ben hala gogsumle bogusuyorumdus masaj tarak sagma derken pes ettim yatiyorum artk gogsumde tas gbi 2-3 sertlik var
Benim kızımda da var sizma zeytinyağı sürüyorumEvet doktorumuz öyle söyledi bende krem sürmek istemedim zeytin yağı ile silsem mi acaba yumuşar biraz
Sleepy nin hangisi. Onda cok cesit var.Kızlar ben ıslak mendil.kullaniyordum sleepy ama bebeğim.pisik oldu şimdi meye geceyim tavsiyeniz nedir henüz 13 günlük ilk günden beri kullandım eve gelince kullanmayacaktın ama kolayıma geldi
Simit susamlı mı canım, susam inanılmaz gaz yapan birşey
Tmm cnm bakayim ona daBenimki baby max.. Sifir almistik 1000tlye.. Valla bizim arabaya tam sigiyor.. Arabamiz küçük zaten ibiza.. Tam ona göre.. Ama tekerlekleri filan büyük biraz
Bepanten baby iyi geliyor diye duydum mor desitin yine iyi bizde de pişik oldu ılık su pamuk sürekli kullandığım halde hafif ıslak kaldı herhalde çözemedim bunları sürüyorum bir de zeytinyağı sütü bakalım hangisi kar edecekKızlar ben ıslak mendil.kullaniyordum sleepy ama bebeğim.pisik oldu şimdi meye geceyim tavsiyeniz nedir henüz 13 günlük ilk günden beri kullandım eve gelince kullanmayacaktın ama kolayıma geldi
Ben sallayarak uyumaya geçtim sürekli istemiyor ama bazen dalmada zorlanıyor meme almıyor ittiriyor çaresiz bir kaç dakika sallıyorum dalıyor onun dışında memede uyutmaya çalışıyorumBizimki de öyleydi. Derin uykuya asla dalamıyordu. 10 dk uyuyordu sürekli. Gazı yoktu karnı tok altı da temizdi etrafa bakınıyordu ama uyumuyordu. Baktık olmuyor deliricez. Ayakta salladım. Uyudu. Sonra sallanan sepet beşiklerden aldık. Bi de otomatik sallama cihazı alıp monte ettik. Ayarlıyorum 10-15 dk sallaması için. Derin uykuya geciyor sonra kapatıyorum. Sallayarak uyutmaz herkes. eger sana uyarsa deneyebilirsin
Bana kalsa ben de emzirme taraftarıyım ama eşim genel cerrahı dinleyelim vardır bir bildiği diyor. Sağmak da dediğin gibi bi yere kadar boşaltıyor. Augmentin verdi bana. 4 gün sonra kontrole gidicem geçmezse drenaj filan dedi. Ne oldugunu biliyomusun
Gazı olabilir canım her şeyi denedin mi çok zor İnşallah bağırsakları çabucak düzene girer bizi yoruyorBenimki de ayni butun gun. Su an yine oyle. Sinirden saclarimi yoluyorum
Canım yenidoğan sürecini geçtiği için doktorlar 2 aydan sonra mesela saat kurmayın artık kendileri kalksın diyor yine sen 3-4 saatte bir yokla ya da alabiliyorsa uyuyorken emzir devam etsin uykusunaSu an kendim kasindim. En son 1:30 da emzirdim diye 4:00 da uyndidim altini acarak sonra emzirdim. Su an uyudu ins uyanmaz hemen. Dun sabah 4 den 7 ye kadar gram uyumadi. Eger yine uyumazsa yarin gece uyandirmicam
Domates ve çikolata gaz yapar canım bir de muz kabız yapar aman dikkatArkadaslar su saate kadar yediklerimi sayiyorum ne gaz yapmis olabilir bende bu kadar sizce?
Kahvaltida 1 domates 1 avuc dereotu az suzme peynir kasar ve labne. Biraz helva bal cay ve simit. Birkac saat sonra 1 muz biraz beyaz cikolata.
Biz desitin mor kullanıyoruz sürekli ama yine de pişik oldu şimdi bepanten baby aldım bakalım ne olacak iyi geldiğini yazdılarKizlar bebegimin poposu cok pismis. Dr mustela onermisti sizin var mi oneriniz?
Geçmiş olsun canım çaresini bilmiyorum ama zeytinyağının iyi gelmediği hiç bir şey yok yine de doktoruna danışabilirsiniz egzama olayını bilemiyorum tabi ben zeytinyağı sütü sürüyorum ama asit oranı yok demişti ayvalıktan aldığımdaKızlar iyi akşamlar . Kızımın yüzünde bu tarz bişiy çıktı doktor egzama dedi ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum zeytin yağı iyi geyir mi yada sürekli duş aldırmak 2 gündür böyle önceden dokununca yumuşacıktı şimdi sert kuru bu cilt
Gazı mı var canım ben uykuya dalamama durumunda memede iyice bıktırıyorum artık kendi itiyor ağlamaya başlıyor kundak yapıp ayağıma alıyorum bir kaç dakikaya gidiyor sallamak istersen deneyebilirsin iyi geliyor sürekli alıştrmadığın sürece sorun yok benceBugünkü uyuyamama rekoru bizde sanırım:/ 6 saattir çile çekiyoruz
Bepanthol hafif bir kremdir önce onu kullan doktor onu onerdiyse. Coresatin hem daha ileri durumlarda kullanılır hem de ufak ve pahalı bir ilaç.Bepantol sür dedi ama almadım gecer dedim duştan sonra oldu ben eşimin sakalları tahriş etti dedim ama doktor egzema dedi. Şampuanın etkisi olabilir mi acaba? İlacın ismini aldım yarın doktora sorarım ona göre kullanırım çok sağol cevabın için
Sabah 9dan akşam 6'ya kadar gözünü kırpmadıBugünkü uyuyamama rekoru bizde sanırım:/ 6 saattir çile çekiyoruz
İnsan tecrübeleniyor mastit olmuyor dediğim günün gecesi ateş titreme ve göğüs ağrısı ile uyandım. Nazar degiyoruz kendimize.rint o kadar konustuk mastit olmaya basladim yine galiba bu kader galiba kaçamiyosun zaten diger memede kist oldugu için cok cok az süt gelio digeri de mastitle bogusuyo biraz sinirim bozuldu.. Aglicam galiba katilakatila
Ben sezeryandan 30 gün sonra kendim yaptım, o güne kadar bugün gideyim yarın gideyim diye kuaförü erteledim, korktum da biraz..dikişlerim 20.gün alındı zaten, tam da iyileşmemeişti. O kadar rahatsız oldum ki bi gün sonrası için kuaförü bekleyemedim. Ama iç dikişlerim fazla eğilmekten acıdı bütün gün. Kuaföre gitme şansın varsa kuaföre git sen en iyisi.
Jilet kullandımkorseyi de direk takıyorum çektirme falan yok
Bu arada jiletle temizledikten sonra farkettim üst tarafı komple çatlamışkarnimda bu kadar çatlak yok
Arkadaslar su saate kadar yediklerimi sayiyorum ne gaz yapmis olabilir bende bu kadar sizce?
Kahvaltida 1 domates 1 avuc dereotu az suzme peynir kasar ve labne. Biraz helva bal cay ve simit. Birkac saat sonra 1 muz biraz beyaz cikolata.
İnsan tecrübeleniyor mastit olmuyor dediğim günün gecesi ateş titreme ve göğüs ağrısı ile uyandım. Nazar degiyoruz kendimize.
Emziriyorum emziriyorum ama uyuyamıyorum sıpa hiç uyumuyor ya zombi gibi sürekli ayaktayım.Merhabaemzirdim simdi tekrar uyuyorum
Ben kendim uğraşamam zatenpek beceremiyorum saatlerimi alır.. öyle bi vaktim yok o yuzden 15-20 dklik kuafor daha cazip ama korkuyorum dikişlerle alakalı bise olur mu ki
Bende de oluyor, hatta bu terden ateşim yükseliyordu. En son kombiyi kıstım biraz rahatladım. Süt kanalları ve ter bezleri aynı sistemde çalışıyormuş, o yüzden gece süt doldukça ter basıyor.Ya kızlar ben geceleri uykuda çok terliyorum. Sırılsıklam uyanıp değiştiriyorum üstümü özellikle boyun çevresi. Doğumdan önce böyle bir şey yoktu. Siz de nasıl? Lohusalıktan mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?