Bana mı diyorsun bunu sen mi? Ya hu bizimki bir meme acısı. Gelip geçen bir şey. Sen prematüre annesisin senin dayandigin şeyler yanında benimki filin yanındaki karınca.Yani bu kadar olur yaa.. Konustugumjn ertesi zaman her dedigim olacaksa işim varcok moralim bozuldu yaa.. Sen cok dayaniklisin.. Masaallah
Benimki gece kalkmiyo zaten gogsum sis iyice tas gbi olmus durumda nasil acilcak bilmiyorumUyumak istiyorum saatlerce.. Gece eymeni emzirmeye kalkcam kim bilir kac kez.. Bacaklarim yorgunluktan agriyor.. Icdikislerim de agriyo niyeyse yorgunluktan galiba.. Bi de yine meme işte.. Artık git gide sinirim bozuluyo.. Sol kouma vuruyo sirtima vuruyo..sagdim ama hala ayni
Ya içerisi de kombiyi kısınca serin olacak gibi geldi. Gece özellikle çekiniyorum. Ama sırılsıklam olduğumdan sinüzit de azdı.Bende de oluyor, hatta bu terden ateşim yükseliyordu. En son kombiyi kıstım biraz rahatladım. Süt kanalları ve ter bezleri aynı sistemde çalışıyormuş, o yüzden gece süt doldukça ter basıyor.
Ben kuaförde aldırdım bir sıkıntım olmadi.Ben kendim uğraşamam zatenpek beceremiyorum saatlerimi alır.. öyle bi vaktim yok o yuzden 15-20 dklik kuafor daha cazip ama korkuyorum dikişlerle alakalı bise olur mu ki
Evet, bitmek bilmeyen gazı vardı. Elimizde, battaniye arasında bile salladım. Hertürlü şeyi denedim. 6 saatin sonunda yorgunluktan uyudu sanırım. TeşekkürlerBepanten baby iyi geliyor diye duydum mor desitin yine iyi bizde de pişik oldu ılık su pamuk sürekli kullandığım halde hafif ıslak kaldı herhalde çözemedim bunları sürüyorum bir de zeytinyağı sütü bakalım hangisi kar edecek
Ben sallayarak uyumaya geçtim sürekli istemiyor ama bazen dalmada zorlanıyor meme almıyor ittiriyor çaresiz bir kaç dakika sallıyorum dalıyor onun dışında memede uyutmaya çalışıyorum
Gazı olabilir canım her şeyi denedin mi çok zor İnşallah bağırsakları çabucak düzene girer bizi yoruyor
Canım yenidoğan sürecini geçtiği için doktorlar 2 aydan sonra mesela saat kurmayın artık kendileri kalksın diyor yine sen 3-4 saatte bir yokla ya da alabiliyorsa uyuyorken emzir devam etsin uykusuna
Domates ve çikolata gaz yapar canım bir de muz kabız yapar aman dikkat
Biz desitin mor kullanıyoruz sürekli ama yine de pişik oldu şimdi bepanten baby aldım bakalım ne olacak iyi geldiğini yazdılar
Geçmiş olsun canım çaresini bilmiyorum ama zeytinyağının iyi gelmediği hiç bir şey yok yine de doktoruna danışabilirsiniz egzama olayını bilemiyorum tabi ben zeytinyağı sütü sürüyorum ama asit oranı yok demişti ayvalıktan aldığımda
Gazı mı var canım ben uykuya dalamama durumunda memede iyice bıktırıyorum artık kendi itiyor ağlamaya başlıyor kundak yapıp ayağıma alıyorum bir kaç dakikaya gidiyor sallamak istersen deneyebilirsin iyi geliyor sürekli alıştrmadığın sürece sorun yok bence ☺
Yok canım bişey olmaz, eli hafif, kibar birini tercih etmen yeterli bence.Ben kendim uğraşamam zatenpek beceremiyorum saatlerimi alır.. öyle bi vaktim yok o yuzden 15-20 dklik kuafor daha cazip ama korkuyorum dikişlerle alakalı bise olur mu ki
Doktora bez yüzünden tahriş olduğunda gittik. Çok krem kullandım ama hiç iyileşme olmadı diyince travazol ve hametan verdi . Travazol u zeytin yağı ile birlikte sürdüm . Tahrisler pisige gitmişti. Hametani tek başına sürdüm. İlk kullanımda bile çok fark etti.Kizlar bebegimin poposu cok pismis. Dr mustela onermisti sizin var mi oneriniz?
Bunlar hep lohusalık ama ilerleyen dönemlerde azalıyo o çok terleme nemlilik hissi falanYa kızlar ben geceleri uykuda çok terliyorum. Sırılsıklam uyanıp değiştiriyorum üstümü özellikle boyun çevresi. Doğumdan önce böyle bir şey yoktu. Siz de nasıl? Lohusalıktan mı bu
Canım o kadar şey denedim hepsi geçici olmuştu . En fazla iki gün etki ediyodu. Artık masaj yapıyorum bi kaç gündür çok rahatız . Kaka yaparken bile huzurlu bebeğim. İlk zamanlar göbeğinden yapamadık sonra bu çok küçük ağlıyo vs diye kıyamadık şimdi 3750 olmuş aylık kontrolde . Biraz ele avuca gelince yapıyorum çocuk çok rahatlıyo. Gaz varsa içinde karnına dokununca sürekli kendini kasıyo ya da ağlıyo ama gaz bittiyse rahat rahat masaj yaptırıyor. Ben de bitene kadar yapıyorum. Bi tane kolik müzik açıyorum karın ve bacak masajina başlıyorum. Karnını sıkınca masaja devam etmiyorum iki üç saniye bekliyorum bırakıyo devam ediyorum. Sonra pamuk gibi oluyo. İlk masaj yaptığımda kıyameti kopartmisti napsin bebeğim içi aşırı gaz doluydu ve ben masaj yaptıkça canı yanıyordu demek ki ama sonrakilerde öyle olmadı. Her beslenme zamanı masaj yaptım.Evet, bitmek bilmeyen gazı vardı. Elimizde, battaniye arasında bile salladım. Hertürlü şeyi denedim. 6 saatin sonunda yorgunluktan uyudu sanırım. Teşekkürler
Evreleri var canim ilk bikac evrede hap ve krem veriyorlar en son 4. Evrede falan ameliyat oluyormus ama ameliyat olsanda gene cikabiliyor hep yediklerimize dikkat ermemiz lazim..en son wc de agliyacaktim resmen dogumdan daha zorduYarın gidicem canım sağol korkumdan artık mecbur gidicem ömür boyu bunla yaşayamam daha başlanğıç falansa kremle falan geçer İnşallah
Bayağı uzun uyuyormuş cidden doktor normal dediyse kaldırma dediyse bir bildiği vardır canım ama gögüslerin için az sağsan diyorum çünkü memeyi boşaltmak gerekiyor hem mastit olayından hemde Meme boşaldıkça süt üret diye beyne sinyal gidermişCanım yenidoğan sürecini geçtiği için doktorlar 2 aydan sonra mesela saat kurmayın artık kendileri kalksın diyor yine sen 3-4 saatte bir yokla ya da alabiliyorsa uyuyorken emzir devam etsin uykusuna
nehirnil111 ya canm benim bebis hergun ayni saatte gece 23-23.30 gbi uyuyo 5-6 saat ama hergun ayni hatta dus aldiginda 7 saat uyudugu oluyo. Ama gündüz 1 saat bile uyumuyo kesinlikle ve ben bu duzeni degistiremedim kendi 1 aylikken filan bu sekilde uyumaya basladi doktora sordum uyandirma dedi ama gece boyu cok ackyodur diye dusunuyorm uykuda kesinlikle emmiyo zaten. Goguslerimde sisiyi sabaha kadar. Tum gun uyumadigi icin bende bitek geceleri o uyuyunca 5-6 saat uyuyabiliyorm napsam bilmiyorum doktoru dinleyip boyle mi devam etsek yoksa 3-4 saat gecince uyandirsam mi
İnsan çaresiz kaldı mı yapmayacağı şey yok cidden herkes ister ki direk meme alsın uyusun sıkıntısız ama yeni dünyaya gelmiş bir can dalmayı bilmiyor gazı rahatsız ediyorEvet, bitmek bilmeyen gazı vardı. Elimizde, battaniye arasında bile salladım. Hertürlü şeyi denedim. 6 saatin sonunda yorgunluktan uyudu sanırım. Teşekkürler
Bide ye ye de sut olsun diyorlar geriye sadece hamur isi ve tatlilar kaliyor anladigim kadariylaOnu yeme bunu yeme biz ne yiyecegiz ya
Bu prima neden sızdırıyor ya çişe alışmıştım da gece gece sırta kadar çıkan kaka bebeyi de beni de içinden çıkamadığım kaka yüzünden uyandırdığım babayı da hayattan bezdirdi.
2 numaraya çok mu erken geçtim acaba, oğlum şu an 4.5 kg.
Nide ye ye de aut olsun diyorlar geriye sadece hamur isi ve tatlilar kaliyor anladigim kadariyla
geçmiş olsun zeraÇıktık canm evde tedavi devam
Ne güzel, çok iyi. Sen masaj işini güzel yapıyosun dgdlnnobahari bu arada mercimek de yedim ve masaj sayesinde uçuşa gecmedik. Hiç bi değişiklik olmadı.
Yok daha neler yaaaa:/// ne yiycez bizBiri sanki hamur isinin de gaz yaptigini soylemisti tatlilar da cikolatali ve sutlu olmayacakhunimi getirin bana
Üşüttüğü için olur çapak dediler bana(ablamla bi hemşire arkadaşı:benim doktora ulaşım şansım yok, Allah’tan ablam sağlık bakanlığında annem fahri hemşire; arayıp onlara soruyorum. İlk doktor randevumuzu ocak sonuna alabildik burda)..sıcak tutunca, dikkat edince geçti. Demli çayla silince de geçermiş. Geçer inşallah en kısa sürede.Gözümüzün çapağı bir türlü geçmiyor kızlar 2-3 haftadır damla kullanıyorum en son çare demlenmiş çaydan sürüyorum bakalım ne çare olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?