2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
erken değil bence . prima kizimda da cok sızdırırdı ama herkes sızdırmıyor derdi ama belinim çukur olmasına bagladm bn en son kzimin poposu çıkıntılı bel ince tabi ordan çıkıyordu sleepy de daha az olmustu ama gene ufak sizmalr olmustu .. oglanada sleepy kullanıyorum 2 numaraya erken geçti biz daha 4 kilo bile değil ondan dolayı 1 2 cıktı kakasi ama genel olarak cikarmiyor

Kızlar yaaa, ben bebeğimi biberona alıştırmak istiyorum. Hangi zaman dilimlerinde versem iyi olur? Emmeden önce, günde kaç defa denesem alışır acaba. Dün sağdığım sütten biraz verdim biberonla, bayağı içebildi, çok kavrayamadı ama(anne memesi şeklinde başlığı olan bir biberon almıştım).

Soyuyomusun?

Burnunda geçmeyen bir hırıltı var, ne kadar temizlesek de geçmiyor.
Serum fizyolojik ile temizleyip nemlendirdik ama hala aynı gibi.
Gittiğimiz Çocuk doktorundan da memnun kalmadık Kartal civarında önerebileceğiniz bir doktor var mı???

Bizdede var o nefes alamıyor emerken de sinirleniyor süt tazyikli gidince napacam şaşırdım

Arkadaş anlamıyorum ki bu bebekler neden uyumuyor ben böyle hayal etmemiştim kandırıldım galiba herkes yeni doğan uyur ders gündüz sıfır uyku gece ise yarım yamalak
Bence yenidoğan için kastetttikleri ilk iki gün :) benim iki bebe de ilk iki günden sonra hiç uyumadi.

Üşütme şansı yok canım hastanede üşüttüyse belki çünkü evimiz aşırı sıcak gündüz havalandırıyorum gece buhar makinesi kullanıyoruz merkezi sistem yanıyor ev İnşallah canım çok sağolasın

Bence yenidoğan için kastetttikleri ilk iki gün :) benim iki bebe de ilk iki günden sonra hiç uyumadi.
Üzülüyorum öyle boş boş tavana bakıyor salla babam salla koptum artık hayır aç olsa ağlar herhalde demi sütümden korkar oldum gaz sancısı cabası erkek bebeklerde çok olurmuş zaten uyumadan nasıl büyüyecek ler yaa

İşe yarar mı dersin
Evet yarıyor canım benimde 1 göğsüm öyleydi o şekilde daha rahat aldı şimdi öyle gelmiyor makineyle bir ara manuel yara olunca sağmıştım ondan olmuştu. 1-2 dakika elle sağ tazyikliğini azalınca o şekilde ver makas şeklinde göğsünü tut zorlanmıyorlar yoksa ağzına süt dolduğundan zorlanıyor

Bende sağıyordum sağmayayım mı o mu etki ediyor

Benimkine tazyik falan islemiyor hortumla versem dile gelip bu kadarcik mi diyecek

Bana mı diyorsun bunu sen mi? Ya hu bizimki bir meme acısı. Gelip geçen bir şey. Sen prematüre annesisin senin dayandigin şeyler yanında benimki filin yanındaki karınca.

Herkesin acısı kendine büyük görünüyor.. Ama bence senin yasadigin da ağır.. Sürekli mastit ağrısı çekmek de zor.. Bi de bebegine süt verebilcek misin onun stresi oluyo insanda.. Aksam eşime bagirdim çağırdım ufak biseyde.. Sinirim ondan çıktı.. Diger mememdem gercekten o kadar az süt gelio ki..tek memeyle ne verebilirsem kar diye dusunuyodum.. Sanrm o da süt doldukca böyle sorunlar çıkaracak.. Sabretcem.. Yapacak bişey yok.. En azindan az da olsa süt icebilio eymen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…