Saf şu bambu falan yazan paketide yumuşak bisetSleepy nin hangisi. Onda cok cesit var.
Valla canım benim bebe aşırı gazliydi masajı da öyle yumuşak yumuşak yapmıyorum hafif bastiriyorum ancak rahatlıyo tabj bebeğe zarar vermeyecek şekilde.Ne güzel, çok iyi. Sen masaj işini güzel yapıyosun dgdlnbizim gaz dün akşam dışarı çıkmıştık, kıçım dondu resmen soğuktan:/ ondan diye düşünüyorum. Bebeğimi çok iyi sardım, ben de sıkı giyinmiştim ama malum; soğuk memleket:/ ara ara gaz masajı yapıyorum ama hiç seninki kadar rahatlama gözlemleyemedim ben:/ benim bebeğimi rahatlatan tek şey altını açık bırakıp bacaklarını hareket ettirmesini sağlamak ve sıcak tutmak(gaz için). Dün çok ekstremdi ama
Çok sağol tavsiyeler için
Yok canım ev çok sıcak ama babaannesi bi türlü kabullenemiyo kendisinin ayakları ve dizlerj ağrıyo . Zar zor evde üç battaniyeye satmasını engelleyebildim. Banyodan sonra sadece çıplak yapıyorum o da çok az . Alt değiştirirken göbeğine de zeytinyağı sıkıyorum ovuyorum ama genelde kıyafetlerin üstünden yapıyorum . Çünkü her beslenme öncesi bazen iki meme arasında yapıyorum her seferinde soyamam.Soyuyomusun?
Ayse onerin masajini mi yapiyorsun? Bende denicem o yuzden soruyorumValla canım benim bebe aşırı gazliydi masajı da öyle yumuşak yumuşak yapmıyorum hafif bastiriyorum ancak rahatlıyo tabj bebeğe zarar vermeyecek şekilde.
Yok canım ev çok sıcak ama babaannesi bi türlü kabullenemiyo kendisinin ayakları ve dizlerj ağrıyo . Zar zor evde üç battaniyeye satmasını engelleyebildim. Banyodan sonra sadece çıplak yapıyorum o da çok az . Alt değiştirirken göbeğine de zeytinyağı sıkıyorum ovuyorum ama genelde kıyafetlerin üstünden yapıyorum . Çünkü her beslenme öncesi bazen iki meme arasında yapıyorum her seferinde soyamam.
Valla Ayşe öner falan izlemedim. Gebelik eğitiminde de öğrettiler ama onu da hatırlamıyorum. Belki şuan yaptığım masajı kendim icat etmiş olabilirimAyse onerin masajini mi yapiyorsun? Bende denicem o yuzden soruyorum
Sulcid verir kesinKızlar hergün bisey çıkıyor yaşimdide.enfeksiyon olmuşum doktora gidecem antibiyotuk verir heralde alan oldumu
Gogsum çok ağrıyor etrafı kızarmış sağıyorum verirumnadir ama çok aciyorSulcid verir kesin
Bende önce karnının yanlarından ortaya cekiyorum gazı altı kere ellerimi bebeğe yağıyla yağlayıp sonra altı kere sar yönünde çekiyorum . Sonra midenin altından aşağı doğru çekiyorum en son bacakları karnına itme hareketi. Bı videoda izledim altı kere diodu neden altı bilmiomValla Ayşe öner falan izlemedim. Gebelik eğitiminde de öğrettiler ama onu da hatırlamıyorum. Belki şuan yaptığım masajı kendim icat etmiş olabilirimkarnını yanlardan hafif bastırarak öne doğru çekiyorum, sonra aşağı doğru hafif bastırarak yapıyorum, biraz da yuvarlak çizerek ovuyorum. Her hareket arasında bacaklarını karnına ittiriyorum. Sonra gazlar başlıyo, başlandığında da uyurken rahat rahat çıkarıyo. Arada yine sancısı oluyo ama o eski kıyamet halleri yok. Öyle olunca masajı tekrar yapıyorum. Eğer gazı kalmadıysa ben yaparken huzurlu duruyo ama gazı varsa öyle rahat durmuyor ben yaparken karnını da sıkıyo
Kotu ama kuaföre gidecek zamanın yok bebeği götüremem orayaNe zamana kadar jilet.. hafta gelmeden tekrar istiyor jilet çok kötü değil mi ya
Ben bebegi de goturdum gecen gun sacimi kestirdimKotu ama kuaföre gidecek zamanın yok bebeği götüremem oraya
Yarın biz gidicez doktora yeni doktor ilk randevumuz olacak dragosta bezmialeme, deneyimleri söylerim. Siz hangisine gittiniz memnun kalmadınız?Burnunda geçmeyen bir hırıltı var, ne kadar temizlesek de geçmiyor.
Serum fizyolojik ile temizleyip nemlendirdik ama hala aynı gibi.
Gittiğimiz Çocuk doktorundan da memnun kalmadık Kartal civarında önerebileceğiniz bir doktor var mı???
Allahaallah neden kiGogsum çok ağrıyor etrafı kızarmış sağıyorum verirumnadir ama çok aciyorkahvesidebuyumus
Bende internetten çıktı aldım kağıtlara siyah beyaz, onları gösteriyorum ne biliyim balıyo gibi
Ben doğar doğmaz bıberon verdım. Hemsıre kızdı karosmayun dedım. 2 oğlana da hep bıberon meme alıştırdım cok ıyı oluyor.. Gunduz onden emzırıyom sonra bıberon.. Gece artık uykusuz kalmamak ıcın veriyim koca bıberon hızla cekıyo gaz ugrastırıyo sonra uyuyor ilk zaman gece hep meme verdım memeye alışsın dıye.. Ben dısarda hep sagdıgım sutu veriyim. Çok rahat oluyor. Bebek odalarını temız bulmuyorum... En guzel bıberon. Hele calisan biriyseniz mutlaka bıberon şartKızlar yaaa, ben bebeğimi biberona alıştırmak istiyorum. Hangi zaman dilimlerinde versem iyi olur? Emmeden önce, günde kaç defa denesem alışır acaba. Dün sağdığım sütten biraz verdim biberonla, bayağı içebildi, çok kavrayamadı ama(anne memesi şeklinde başlığı olan bir biberon almıştım).
Kalca cikigi icin ultrason cektiren var mi kizlar...cocuk dokroru 2 aylik olunca gel dedi...30 kasim da gitcem bakalim...
28de de bizim var.. Ins atlatirim bunu dakardiyolojiyi atlattik.. Kalbinde üfürüm vardı.. Doktor muayene etti bisey yok dedi kalca cikigini da atlatirsak geriye nöroloji kaliyor
Ben bebegi de goturdum gecen gun sacimi kestirdimagdays da gidicem kanamamin bitmesini bekliyorum.
kosturmacaya erkenden baslama sonradan oyun grubu egitici kitap kart o kadar çok uğraşmış olacakki simdiden yorma yavrunu da bakiyor mu diye kendini de.zamane çocukları için o kadar cok ugras varki huni al gez modundayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?