2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Valla canım benim bebe aşırı gazliydi masajı da öyle yumuşak yumuşak yapmıyorum hafif bastiriyorum ancak rahatlıyo tabj bebeğe zarar vermeyecek şekilde.
Yok canım ev çok sıcak ama babaannesi bi türlü kabullenemiyo kendisinin ayakları ve dizlerj ağrıyo . Zar zor evde üç battaniyeye satmasını engelleyebildim. Banyodan sonra sadece çıplak yapıyorum o da çok az . Alt değiştirirken göbeğine de zeytinyağı sıkıyorum ovuyorum ama genelde kıyafetlerin üstünden yapıyorum . Çünkü her beslenme öncesi bazen iki meme arasında yapıyorum her seferinde soyamam.

Ayse onerin masajini mi yapiyorsun? Bende denicem o yuzden soruyorum

Ayse onerin masajini mi yapiyorsun? Bende denicem o yuzden soruyorum
Valla Ayşe öner falan izlemedim. Gebelik eğitiminde de öğrettiler ama onu da hatırlamıyorum. Belki şuan yaptığım masajı kendim icat etmiş olabilirim karnını yanlardan hafif bastırarak öne doğru çekiyorum, sonra aşağı doğru hafif bastırarak yapıyorum, biraz da yuvarlak çizerek ovuyorum. Her hareket arasında bacaklarını karnına ittiriyorum. Sonra gazlar başlıyo, başlandığında da uyurken rahat rahat çıkarıyo. Arada yine sancısı oluyo ama o eski kıyamet halleri yok. Öyle olunca masajı tekrar yapıyorum. Eğer gazı kalmadıysa ben yaparken huzurlu duruyo ama gazı varsa öyle rahat durmuyor ben yaparken karnını da sıkıyo

Bende önce karnının yanlarından ortaya cekiyorum gazı altı kere ellerimi bebeğe yağıyla yağlayıp sonra altı kere sar yönünde çekiyorum . Sonra midenin altından aşağı doğru çekiyorum en son bacakları karnına itme hareketi. Bı videoda izledim altı kere diodu neden altı bilmiom

Yarın biz gidicez doktora yeni doktor ilk randevumuz olacak dragosta bezmialeme, deneyimleri söylerim. Siz hangisine gittiniz memnun kalmadınız?

T _Tokyo_ nun link koydugu ana kucagini aldim denicem insallah bir de masal kitabiyla zeka kartlari ve siyah beyaz resim kitabi aldim. 1 aylik olduk. Anneme cok komik geldi bebege okuma mi ogretcen diyor. ya gercekten cok mu sacma?
Bende internetten çıktı aldım kağıtlara siyah beyaz, onları gösteriyorum ne biliyim balıyo gibi oyun halısınında siyah beyaz bölümüne bakıyo hep

Kızlar ana kucağı aldık. Öğlenleri hiç uykumuz yoktu yatırdığım an sürekli uyanıyordu gezdirmekten kopuyırdum. Ana kucağı bi nebze olsun rahatlattı beni. Emziriyorum, dalamadığı için hemen ana kucağına koyup hafif ön arka sallıyorum dalıyor. Tam hiç bi zaman derin uykuya geçemiyor, o yüzden sık sık hafif hafif sallıyorum

Ben doğar doğmaz bıberon verdım. Hemsıre kızdı karosmayun dedım. 2 oğlana da hep bıberon meme alıştırdım cok ıyı oluyor.. Gunduz onden emzırıyom sonra bıberon.. Gece artık uykusuz kalmamak ıcın veriyim koca bıberon hızla cekıyo gaz ugrastırıyo sonra uyuyor ilk zaman gece hep meme verdım memeye alışsın dıye.. Ben dısarda hep sagdıgım sutu veriyim. Çok rahat oluyor. Bebek odalarını temız bulmuyorum... En guzel bıberon. Hele calisan biriyseniz mutlaka bıberon şart

Kalca cikigi icin ultrason cektiren var mi kizlar...cocuk dokroru 2 aylik olunca gel dedi...30 kasim da gitcem bakalim...
28de de bizim var.. Ins atlatirim bunu da kardiyolojiyi atlattik.. Kalbinde üfürüm vardı.. Doktor muayene etti bisey yok dedi kalca cikigini da atlatirsak geriye nöroloji kaliyor

Biz 2 gunlukken ultrasonda bakildi konyada, ayaklarimizda carpik ayak oldugu icin 2 aydir alcilaniyor zaten, 3 aylik olunca da ameliyat olacagiz, 3 ay alcida kalacakmis Allah yardimcimiz olsun

Ben bebegi de goturdum gecen gun sacimi kestirdim agdays da gidicem kanamamin bitmesini bekliyorum.

Ben de 3 4 aylik olmasini bekliyorum kuafore boyaya gitmek cok istiyorum artik.

T _Tokyo_ nun link koydugu ana kucagini aldim denicem insallah bir de masal kitabiyla zeka kartlari ve siyah beyaz resim kitabi aldim. 1 aylik olduk. Anneme cok komik geldi bebege okuma mi ogretcen diyor. ya gercekten cok mu sacma?

Titresimli ve sallanan ana kucagimiz var bizim de cok seviyor. Ben de zeka kartlari yenidogana uygun dokunmali sesli masal kitaplari siparis ettim. Bu fisher price in piyanolu oyun halisindan da aldik. Hic de sacma degil. Hele ki ilk cocuk baska cocuk ve ugras pek yoksa bebegin bu tarz gelisimiyle yapabildigimiz kadar ilgilenmemiz lazim.

kosturmacaya erkenden baslama sonradan oyun grubu egitici kitap kart o kadar çok uğraşmış olacakki simdiden yorma yavrunu da bakiyor mu diye kendini de.zamane çocukları için o kadar cok ugras varki huni al gez modundayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…