Aslinda ise baslamadan gecirebilecegim tum vakitlerde kaliteli olsun istiyorum. Sarki soyleyeyim masaj yapayim sohbet edeyim diye. İse baslauinca kosturmaca ile cok az ilgilenebilecegim. Simdiden uzuntusu sardi bile. Acikcasi bos bos canim bebegim falan diyince kendimi eksik hissediyorum. Sanki o anlari doldurmam lazimmis gibi. Muzik acinca ellerini bacaklarini oynatiyor o kadar mutlu oluyorum ki katkim var diye. Acikcasi duygusal fazlasiylakosturmacaya erkenden baslama sonradan oyun grubu egitici kitap kart o kadar çok uğraşmış olacakki simdiden yorma yavrunu da bakiyor mu diye kendini de.zamane çocukları için o kadar cok ugras varki huni al gez modundayim.
Mastit enfeksiyon oldu nasıl geçerli antibiyotik.kullancam ama belki gezmezmiş ekografi çekilmem gerekirmisAllahaallah neden ki
Bende de tazyikli süt sorunu var hızlı akış çözüm bulamadım dertler deryaMastit enfeksiyon oldu nasıl geçerli antibiyotik.kullancam ama belki gezmezmiş ekografi çekilmem gerekirmis
Valla ben hala sallamiyorumÜzülüyorum öyle boş boş tavana bakıyor salla babam salla koptum artık hayır aç olsa ağlar herhalde demi sütümden korkar oldum gaz sancısı cabası erkek bebeklerde çok olurmuş zaten uyumadan nasıl büyüyecek ler yaa
Kist olan meme için ne dedi doktor?Herkesin acısı kendine büyük görünüyor.. Ama bence senin yasadigin da ağır.. Sürekli mastit ağrısı çekmek de zor.. Bi de bebegine süt verebilcek misin onun stresi oluyo insanda.. Aksam eşime bagirdim çağırdım ufak biseyde.. Sinirim ondan çıktı.. Diger mememdem gercekten o kadar az süt gelio ki..tek memeyle ne verebilirsem kar diye dusunuyodum.. Sanrm o da süt doldukca böyle sorunlar çıkaracak.. Sabretcem.. Yapacak bişey yok.. En azindan az da olsa süt icebilio eymen
Olur mu öyle şey ne demek saçma mi? Ben de ilkinde 1 aylıkken başladım. Şimdi görsel zekası da iyi kitapları da seviyor. Onun beyni çok hızlı gelişiyor. Ne kadar erken o kadar iyi.@_Tokyo_ nun link koydugu ana kucagini aldim denicem insallahbir de masal kitabiyla zeka kartlari ve siyah beyaz resim kitabi aldim. 1 aylik olduk. Anneme cok komik geldi bebege okuma mi ogretcen diyor. ya gercekten cok mu sacma?
Canım bende de var ben emzirmeden önce bi göğsümün ön sütünün bi kısmını sagiyorum ve o mememi emziriyorum sonra tam dolu memeye geçiyo zaten ilk memede o kuvvetli çekimi dizginliyo biraz da doyuyo ikinciyi verince öyle hışımla emmiyo iyi oluyo.Bende de tazyikli süt sorunu var hızlı akış çözüm bulamadım dertler derya
Bebeği kucağında gezdirirken bel kısmında çelik balenli korse tak canm . Bende boyun düzleşmesi var korse takinca sırt bel ağrım daha az oluo. Birde sırtını hiç usutmemek gerekiyor ondan çok oluo agrilar24 saattir 20 dk uyuyor 3 saat uyanik sanki günlerdir uyuyor gibi kalkıyor ve mizmiz tekte kalmak istemiyor ya kucakta ya ana kucağında hafiften salla modundayiz.bu kadar çok seviliyor olmasalar çekilmezler.belim ve sırtım bağımsızlığını ilan etti vucuttan ayri zonkluyorlar.bu hafta okullarda tatil kizimda acaba ne zaman sinir krizi geçireceğim diye dibine kadar zorluyor.
Haziranda işe basliycam nasil olacak derken calismak en iyisi demeye basladim.bebek, cocuk, ev isi yemek ...anam bu hayat niye kadinlara bu kadar zor , insanlığı kadin olmayı erkek egemenliğini sorgulamaya başladım
Ben hep oyleyim 10-15 dk kucagimda yada yerinde uyuyor sonra uykusunu almis bi semilde dipcik gbi uyaniyor saatlerce tekrar uyanik. Yetiskin gbi davraniyor24 saattir 20 dk uyuyor 3 saat uyanik sanki günlerdir uyuyor gibi kalkıyor ve mizmiz tekte kalmak istemiyor ya kucakta ya ana kucağında hafiften salla modundayiz.bu kadar çok seviliyor olmasalar çekilmezler.belim ve sırtım bağımsızlığını ilan etti vucuttan ayri zonkluyorlar.bu hafta okullarda tatil kizimda acaba ne zaman sinir krizi geçireceğim diye dibine kadar zorluyor.
Haziranda işe basliycam nasil olacak derken calismak en iyisi demeye basladim.bebek, cocuk, ev isi yemek ...anam bu hayat niye kadinlara bu kadar zor , insanlığı kadin olmayı erkek egemenliğini sorgulamaya başladım
Zeka kartlarinin ve siyah beyaz resim kitabinin fotografini atarmisin@_Tokyo_ nun link koydugu ana kucagini aldim denicem insallahbir de masal kitabiyla zeka kartlari ve siyah beyaz resim kitabi aldim. 1 aylik olduk. Anneme cok komik geldi bebege okuma mi ogretcen diyor. ya gercekten cok mu sacma?
Ya benim kizda bordo fon perdesine bakiyir surekli acaba kirmiziyi falandami goruyor kiBende internetten çıktı aldım kağıtlara siyah beyaz, onları gösteriyorum ne biliyim balıyo gibioyun halısınında siyah beyaz bölümüne bakıyo hep
İlk bebekte isler daha çabuk yol alıyor 2.de ilki ihmal ediyorsun ama bu seferde onunla 2. Gelene kadar çok ilgilendim diye vicdanini rahatlatiyirsun .o yüzden ilklerin daha çok bebekle vakit gecirmesi normal ,zaman ayirip bakabiliyorsan bebek anlamasada anneye uyi geliyorsa hicte garip değil.Aslinda ise baslamadan gecirebilecegim tum vakitlerde kaliteli olsun istiyorum. Sarki soyleyeyim masaj yapayim sohbet edeyim diye. İse baslauinca kosturmaca ile cok az ilgilenebilecegim. Simdiden uzuntusu sardi bile. Acikcasi bos bos canim bebegim falan diyince kendimi eksik hissediyorum. Sanki o anlari doldurmam lazimmis gibi. Muzik acinca ellerini bacaklarini oynatiyor o kadar mutlu oluyorum ki katkim var diye. Acikcasi duygusal fazlasiyla
Ya sut artsa bi dert artmasa bo dert. Once artsin diye ugrasiyorum artyo bebis hepsini ememiyo sagmaya bazen vakit olmuyo hatta cogunlukla olmuyo ben tek bakyorm 10.gununden beri bebise ve hep kucagimda. Sagamayinca da gogsum sisiyo agryo hem artsin istiyorm biz mamada kullaniyoruz cunku hemde bilemedim valla ya. Bir hafta boyunca cesaret edebilsem hic mama vermeden bakcam kilosuna kilo almissa birakcam aslinda mamayi ama beynime oyle bi islediler ki sutun az yetmiyo doymuyo ac mi mama ver diye kendi kendime vicdan yapiyorm mama vermezsem acaba ac mi diye. Ama surekli de mastitin esiginden donuyorm gogsumden sip sip sutler akiyo sknca fışkırıyor ama yok sutum yok benim yetmiyo kafasindaym hala.Canım bende de var ben emzirmeden önce bi göğsümün ön sütünün bi kısmını sagiyorum ve o mememi emziriyorum sonra tam dolu memeye geçiyo zaten ilk memede o kuvvetli çekimi dizginliyo biraz da doyuyo ikinciyi verince öyle hışımla emmiyo iyi oluyo.
Artık gazı da sorun etmiyorum alıştım galiba . Masaj falan yapıyorum . Her şeyi de yiyorum. İçine çektiği havayı da bi şekilde çıkarırız diyorum.
Ayrıca herkese benden tavsiye kesinlikle her gün emmeyle birlikte en az bir vakit sütünüzü sağın öyle baya artıyo süt ve muhakak buzluğa atın bulunsun. Antibiyotik falan kullanmak zorunda kalınca verin ya da hasta olup çekmeye gücü olmayınca falan çok işe yarar.
Dün ilk asimizi olduk bebeğimde fer feraset kalmadı mememi ememedi ben de hemen sagip biberonla verdim. Sonraki beslenmesinde de buzluktan cozdurdum verdim. Yoksa meleğim aç kalicakti
Canım manuel bende öyle bir etki yaptı kanalları açtı henüz bebeğim ufaktı kanalları açmamıştı yani bence yapıyor diğer göğsüm öyle değil çünküBende sağıyordum sağmayayım mı o mu etki ediyor
Ahahah yerim o ağzı maşallah emsin de emmeyen çocuk zorBenimkine tazyik falan islemiyor hortumla versem dile gelip bu kadarcik mi diyecek
Geçmiş olsun canım sütünü etkilemeyecek bir ilaç takviyesine başlar muhakkakKızlar hergün bisey çıkıyor yaşimdide.enfeksiyon olmuşum doktora gidecem antibiyotuk verir heralde alan oldumu
Canım beynine neden sürekli yetmiyor sinyali gönderiyorsun maşallah fışkıracak kadar da varmış ki bebeğin çektikçe daha da fazlasını çekiyor yani kiloya takılma lütfen çektikçe gelecek ve kilo alacak her bebek her ay fazla fazla kilo almak zorunda değil belli bir kıstastaysa yeterliYa sut artsa bi dert artmasa bo dert. Once artsin diye ugrasiyorum artyo bebis hepsini ememiyo sagmaya bazen vakit olmuyo hatta cogunlukla olmuyo ben tek bakyorm 10.gununden beri bebise ve hep kucagimda. Sagamayinca da gogsum sisiyo agryo hem artsin istiyorm biz mamada kullaniyoruz cunku hemde bilemedim valla ya. Bir hafta boyunca cesaret edebilsem hic mama vermeden bakcam kilosuna kilo almissa birakcam aslinda mamayi ama beynime oyle bi islediler ki sutun az yetmiyo doymuyo ac mi mama ver diye kendi kendime vicdan yapiyorm mama vermezsem acaba ac mi diye. Ama surekli de mastitin esiginden donuyorm gogsumden sip sip sutler akiyo sknca fışkırıyor ama yok sutum yok benim yetmiyo kafasindaym hala.
Bendede omurilik daralmasi var.sslknda korseyi sürekli takmam lazim ama valla onu yap bunu ye onu kaynat bunu tak derken kendimi sürekli ne yapacaktım derken buluyorum.unutmamam lazım ilacta kullanamıyorum iyice artarsa o zaman daha kötü .Bebeği kucağında gezdirirken bel kısmında çelik balenli korse tak canm . Bende boyun düzleşmesi var korse takinca sırt bel ağrım daha az oluo. Birde sırtını hiç usutmemek gerekiyor ondan çok oluo agrilar
Baktin ki durmuyor çok zorluyor erken kalkarsiniz denemeye değer, sanada iyi gelir değişiklik.Ben hep oyleyim 10-15 dk kucagimda yada yerinde uyuyor sonra uykusunu almis bi semilde dipcik gbi uyaniyor saatlerce tekrar uyanik. Yetiskin gbi davraniyortekrar uyutmak icin ugras dur. Karni tok alti temiz gazida yok ama uyumuyo cocuk. Aslnda uykusu var ama bir türlü dalamiyor ya ana kucağında ya anasinin kucaginda hatta bazen illa evin icinde beni gezdir istiyor herseyden cok cabuk sklyor. Hic böyle hayal etmemistim uyuyacak saniyodum hep :) sali gunu evlilik yildonumumuz esim yer ayirtmis ama bu uyumayan bebisle napcaz bilmiyorum kimseye de emanet edemem açıkçası kafamda deli sorular
Aç bebek ağlar.uyanik kalması yada mizirdamasi değil açsa bildiğin çığlık çığlığa ağlar.mama yapmak kolay.kaynamis suyun olsun cezvede ısıt mama koy 30 saniyelik iş.sutun varsa ki mastitin eşiğinden dönüyorum diyorsun mama yap biberon yika sterilize et uzun iş 1 hafta dene.Ya sut artsa bi dert artmasa bo dert. Once artsin diye ugrasiyorum artyo bebis hepsini ememiyo sagmaya bazen vakit olmuyo hatta cogunlukla olmuyo ben tek bakyorm 10.gununden beri bebise ve hep kucagimda. Sagamayinca da gogsum sisiyo agryo hem artsin istiyorm biz mamada kullaniyoruz cunku hemde bilemedim valla ya. Bir hafta boyunca cesaret edebilsem hic mama vermeden bakcam kilosuna kilo almissa birakcam aslinda mamayi ama beynime oyle bi islediler ki sutun az yetmiyo doymuyo ac mi mama ver diye kendi kendime vicdan yapiyorm mama vermezsem acaba ac mi diye. Ama surekli de mastitin esiginden donuyorm gogsumden sip sip sutler akiyo sknca fışkırıyor ama yok sutum yok benim yetmiyo kafasindaym hala.
Ya sut artsa bi dert artmasa bo dert. Once artsin diye ugrasiyorum artyo bebis hepsini ememiyo sagmaya bazen vakit olmuyo hatta cogunlukla olmuyo ben tek bakyorm 10.gununden beri bebise ve hep kucagimda. Sagamayinca da gogsum sisiyo agryo hem artsin istiyorm biz mamada kullaniyoruz cunku hemde bilemedim valla ya. Bir hafta boyunca cesaret edebilsem hic mama vermeden bakcam kilosuna kilo almissa birakcam aslinda mamayi ama beynime oyle bi islediler ki sutun az yetmiyo doymuyo ac mi mama ver diye kendi kendime vicdan yapiyorm mama vermezsem acaba ac mi diye. Ama surekli de mastitin esiginden donuyorm gogsumden sip sip sutler akiyo sknca fışkırıyor ama yok sutum yok benim yetmiyo kafasindaym hala.
Bu dönemde ki bebeklerin hepsi aynı sanırım. Benim ki de öyle. Uyanık kalıp etrafı izlemek istiyor. Sanki 4-5 aylık bebekBen hep oyleyim 10-15 dk kucagimda yada yerinde uyuyor sonra uykusunu almis bi semilde dipcik gbi uyaniyor saatlerce tekrar uyanik. Yetiskin gbi davraniyortekrar uyutmak icin ugras dur. Karni tok alti temiz gazida yok ama uyumuyo cocuk. Aslnda uykusu var ama bir türlü dalamiyor ya ana kucağında ya anasinin kucaginda hatta bazen illa evin icinde beni gezdir istiyor herseyden cok cabuk sklyor. Hic böyle hayal etmemistim uyuyacak saniyodum hep :) sali gunu evlilik yildonumumuz esim yer ayirtmis ama bu uyumayan bebisle napcaz bilmiyorum kimseye de emanet edemem açıkçası kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?