2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya benim kizda bordo fon perdesine bakiyir surekli acaba kirmiziyi falandami goruyor ki
Bence yakın olan herşeyi görüyo, emerken saçlarımı izliyo takip ediyo ne tarafa alsam saçımı, koltuğa koyuyorum baya minderlerine göz gezdiriyo rengi kahve. Az öncede pusette baya ayaklarına şaşkınlıkla baktı maşallah cin gibiler

O zaman yeter kendini strese sokma. Boşuna gitmesin sütün.

Anneannem şimdikiler üniversiteyi bitirip öyle doğuyorlar der

Allah şifa versin cnm. Bende doktora bebek çok sık uyaniyo acaba doymuomu dedim sütun var mı dedi evet var baya baya iyi var yani. Ama kalitesi düşük olabilir iyi besleniyomusun dedi ne yalan soyliyim iyi besleniyorum kendimi unutuyorum resmen. Korse göbeğimi baya toplamıştı daha küçük beden kopcali aldim bu sefer ama inan takicak vakti bulamiyorum bende aklıma dahi gelmiyo kendimi unuttum bende

Bende iyi beslenemiyorum.gündüz 2 öğün yiyorum gece 5 öğün ama baksan yediklerime hurma dışında hepsi gereksiz.oyle oluncada bu saatlerde sütum bitiyor .az önce sagsammi acaba ne cikar dedim 3-5 cc bile cikmadi 10 damla ancak .bebek emince evet 30 kadar vardir ama makineye gelmiyor bebege de yetmiyor.halbuki hu sefer bari 6 ay emzireyim istiyordum .yilmak yok bol su yesillik devam ama bu süt kovalamak yordu beni

Hangi marka ana kucaginiz ?

2 gündür misafir geliyor gecen haftada gelmişti daha 3 kişi geldi ve hepside mama ver doymuyor bence cokta zayıf kilo almıyor gbi faln filan baya konuştular ve bugün acaba sütüm az mi göğsümde ck yumsak derken buldum kendimi kötü etkiliyorlar bizi. bunu sormak istiyorm herkese göğsün sönük ve cıvık olması süt olmadığı anlamına mi geliyor . dolu dolu degil benimkiler

Bence hic mama verme. Sadece sut ver. DoymaZsa aglar ve bezlerinden kilosundan takip edersin. Mama verdigin surece memenle problem yasarsin ve sonra sutunde azalir.

Bence dolu dolu hali zamanla oluyor canım bir de emzirme çayları ve içecekleriyle vakit bulabilirsen az da olsa uyku arttırıyor.

Benim ki de hic bos degil oyleyse. Hic ilgisi yok biliyor musun. 1 aydir bunu dusunuyorum. Dun emzirdim sonra sagdim. Cikan sut miktari 40 cc ydi memem hala sert di. Yani ilgisi yok bence.

Bence dolu dolu hali zamanla oluyor canım bir de emzirme çayları ve içecekleriyle vakit bulabilirsen az da olsa uyku arttırıyor.
ilk dogum yaptığım hafta doluydu suan oyle degil. rezene içiyorum tereyağı pekmez artırırdı kizimda bunda bi ise yaramıyor kurabiye yerde bol bol dolardı göğüsler ama bunda banamisin demiyor esim cok sık emiyor ondan birikmiyor diyor kizda 2 saatte bir emziriuordun faln diyor dediği gbi onunda etkisi olabilirmi? süt artırıcı ne içebilirim mesela?

Benim ki de hic bos degil oyleyse. Hic ilgisi yok biliyor musun. 1 aydir bunu dusunuyorum. Dun emzirdim sonra sagdim. Cikan sut miktari 40 cc ydi memem hala sert di. Yani ilgisi yok bence.
insallah gelen bi göğsüme bakıyor bi bebege kucuk ve zayıf doğdu ya minicik faln diyorlar 1 aylık kontrol gelseydi bakardık kilosuna en son 11 günlükken 400 gram almıştı

Humana ile mami power diye bir içecek faydalı oldu bana canım ama en fazla iki-üç saat uyuyabildiğim zaman artıyor süt. İlk bir ay biz de gece yatarken mama vermiştik ama sonra ihtiyaç kalmayınca kestik, bebek emdikçe de artıyor galiba arkadaşların dediği gibi.

Oglum cok uyanıyor dinlenemiyorum kendimi bi gün bile dinlenmiş hissedemedim dha . . bunun etkisi olabilir hakikaten çayları da deneyeyim canm sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…