Bence yakın olan herşeyi görüyo, emerken saçlarımı izliyo takip ediyo ne tarafa alsam saçımı, koltuğa koyuyorum baya minderlerine göz gezdiriyo rengi kahve. Az öncede pusette baya ayaklarına şaşkınlıkla baktıYa benim kizda bordo fon perdesine bakiyir surekli acaba kirmiziyi falandami goruyor ki
O zaman yeter kendini strese sokma. Boşuna gitmesin sütün.Ya sut artsa bi dert artmasa bo dert. Once artsin diye ugrasiyorum artyo bebis hepsini ememiyo sagmaya bazen vakit olmuyo hatta cogunlukla olmuyo ben tek bakyorm 10.gununden beri bebise ve hep kucagimda. Sagamayinca da gogsum sisiyo agryo hem artsin istiyorm biz mamada kullaniyoruz cunku hemde bilemedim valla ya. Bir hafta boyunca cesaret edebilsem hic mama vermeden bakcam kilosuna kilo almissa birakcam aslinda mamayi ama beynime oyle bi islediler ki sutun az yetmiyo doymuyo ac mi mama ver diye kendi kendime vicdan yapiyorm mama vermezsem acaba ac mi diye. Ama surekli de mastitin esiginden donuyorm gogsumden sip sip sutler akiyo sknca fışkırıyor ama yok sutum yok benim yetmiyo kafasindaym hala.
Anneannem şimdikiler üniversiteyi bitirip öyle doğuyorlar derBence yakın olan herşeyi görüyo, emerken saçlarımı izliyo takip ediyo ne tarafa alsam saçımı, koltuğa koyuyorum baya minderlerine göz gezdiriyo rengi kahve. Az öncede pusette baya ayaklarına şaşkınlıkla baktımaşallah cin gibiler
Allah şifa versin cnm. Bende doktora bebek çok sık uyaniyo acaba doymuomu dedim sütun var mı dedi evet var baya baya iyi var yani. Ama kalitesi düşük olabilir iyi besleniyomusun dedi ne yalan soyliyim iyi besleniyorum kendimi unutuyorum resmen. Korse göbeğimi baya toplamıştı daha küçük beden kopcali aldim bu sefer ama inan takicak vakti bulamiyorum bende aklıma dahi gelmiyo kendimi unuttum bendeBendede omurilik daralmasi var.sslknda korseyi sürekli takmam lazim ama valla onu yap bunu ye onu kaynat bunu tak derken kendimi sürekli ne yapacaktım derken buluyorum.unutmamam lazım ilacta kullanamıyorum iyice artarsa o zaman daha kötü .
Baktin ki durmuyor çok zorluyor erken kalkarsiniz denemeye değer, sanada iyi gelir değişiklik.
Aç bebek ağlar.uyanik kalması yada mizirdamasi değil açsa bildiğin çığlık çığlığa ağlar.mama yapmak kolay.kaynamis suyun olsun cezvede ısıt mama koy 30 saniyelik iş.sutun varsa ki mastitin eşiğinden dönüyorum diyorsun mama yap biberon yika sterilize et uzun iş 1 hafta dene.
Benim oğlan 10 günde 200 Gr almış. annem başladı mama ver demeye ara ara olur böyle her ay ilk ay gibi 1-1.5 kilo almayacak ki zamanla azalacak.sadece aksam tek öğün mama veriyorum kilo alimi az ve doymuyor diye haftaya normal ise o aksami da kesicem. okul tatil kiz evde bu hafta çok yoruldum aksama doğru bebek doymuyor ağlıyor ,bir sonraki hafta düzene gireriz inşallah.
Bende iyi beslenemiyorum.gündüz 2 öğün yiyorum gece 5 öğün ama baksan yediklerime hurma dışında hepsi gereksiz.oyle oluncada bu saatlerde sütum bitiyor .az önce sagsammi acaba ne cikar dedim 3-5 cc bile cikmadi 10 damla ancak .bebek emince evet 30 kadar vardir ama makineye gelmiyor bebege de yetmiyor.halbuki hu sefer bari 6 ay emzireyim istiyordum .yilmak yok bol su yesillik devam ama bu süt kovalamak yordu beniAllah şifa versin cnm. Bende doktora bebek çok sık uyaniyo acaba doymuomu dedim sütun var mı dedi evet var baya baya iyi var yani. Ama kalitesi düşük olabilir iyi besleniyomusun dedi ne yalan soyliyim iyi besleniyorum kendimi unutuyorum resmen. Korse göbeğimi baya toplamıştı daha küçük beden kopcali aldim bu sefer ama inan takicak vakti bulamiyorum bende aklıma dahi gelmiyo kendimi unuttum bende
Hangi marka ana kucaginiz ?Ben de 3 4 aylik olmasini bekliyorum kuafore boyaya gitmek cok istiyorum artik.
Titresimli ve sallanan ana kucagimiz var bizim de cok seviyor. Ben de zeka kartlari yenidogana uygun dokunmali sesli masal kitaplari siparis ettim. Bu fisher price in piyanolu oyun halisindan da aldik. Hic de sacma degil. Hele ki ilk cocuk baska cocuk ve ugras pek yoksa bebegin bu tarz gelisimiyle yapabildigimiz kadar ilgilenmemiz lazim.
Hangi marka ana kucaginiz ?
2 gündür misafir geliyor gecen haftada gelmişti daha 3 kişi geldi ve hepside mama ver doymuyor bence cokta zayıf kilo almıyor gbi faln filan baya konuştular ve bugün acaba sütüm az mi göğsümde ck yumsak derken buldum kendimiYa sut artsa bi dert artmasa bo dert. Once artsin diye ugrasiyorum artyo bebis hepsini ememiyo sagmaya bazen vakit olmuyo hatta cogunlukla olmuyo ben tek bakyorm 10.gununden beri bebise ve hep kucagimda. Sagamayinca da gogsum sisiyo agryo hem artsin istiyorm biz mamada kullaniyoruz cunku hemde bilemedim valla ya. Bir hafta boyunca cesaret edebilsem hic mama vermeden bakcam kilosuna kilo almissa birakcam aslinda mamayi ama beynime oyle bi islediler ki sutun az yetmiyo doymuyo ac mi mama ver diye kendi kendime vicdan yapiyorm mama vermezsem acaba ac mi diye. Ama surekli de mastitin esiginden donuyorm gogsumden sip sip sutler akiyo sknca fışkırıyor ama yok sutum yok benim yetmiyo kafasindaym hala.
Zeka kartlarinin ve siyah beyaz resim kitabinin fotografini atar [\QUOTE]
Kitabin icinde boyle resimler var.
azonce actim bebege gosterdim bu lale bu agac diye bir kac kez tekrarlayarak. Dikkatle bakti arada gozleri kaysa da. Bir de elini uzatti kitaba falan. Ne anladi bilmem ama etkilesime gectik bendetatmin oldum
Bence hic mama verme. Sadece sut ver. DoymaZsa aglar ve bezlerinden kilosundan takip edersin. Mama verdigin surece memenle problem yasarsin ve sonra sutunde azalir.Ya sut artsa bi dert artmasa bo dert. Once artsin diye ugrasiyorum artyo bebis hepsini ememiyo sagmaya bazen vakit olmuyo hatta cogunlukla olmuyo ben tek bakyorm 10.gununden beri bebise ve hep kucagimda. Sagamayinca da gogsum sisiyo agryo hem artsin istiyorm biz mamada kullaniyoruz cunku hemde bilemedim valla ya. Bir hafta boyunca cesaret edebilsem hic mama vermeden bakcam kilosuna kilo almissa birakcam aslinda mamayi ama beynime oyle bi islediler ki sutun az yetmiyo doymuyo ac mi mama ver diye kendi kendime vicdan yapiyorm mama vermezsem acaba ac mi diye. Ama surekli de mastitin esiginden donuyorm gogsumden sip sip sutler akiyo sknca fışkırıyor ama yok sutum yok benim yetmiyo kafasindaym hala.
Bence dolu dolu hali zamanla oluyor canım bir de emzirme çayları ve içecekleriyle vakit bulabilirsen az da olsa uyku arttırıyor.2 gündür misafir geliyor gecen haftada gelmişti daha 3 kişi geldi ve hepside mama ver doymuyor bence cokta zayıf kilo almıyor gbi faln filan baya konuştular ve bugün acaba sütüm az mi göğsümde ck yumsak derken buldum kendimikötü etkiliyorlar bizi. bunu sormak istiyorm herkese göğsün sönük ve cıvık olması süt olmadığı anlamına mi geliyor . dolu dolu degil benimkiler
Benim ki de hic bos degil oyleyse. Hic ilgisi yok biliyor musun. 1 aydir bunu dusunuyorum. Dun emzirdim sonra sagdim. Cikan sut miktari 40 cc ydi memem hala sert di. Yani ilgisi yok bence.2 gündür misafir geliyor gecen haftada gelmişti daha 3 kişi geldi ve hepside mama ver doymuyor bence cokta zayıf kilo almıyor gbi faln filan baya konuştular ve bugün acaba sütüm az mi göğsümde ck yumsak derken buldum kendimikötü etkiliyorlar bizi. bunu sormak istiyorm herkese göğsün sönük ve cıvık olması süt olmadığı anlamına mi geliyor . dolu dolu degil benimkiler
ilk dogum yaptığım hafta doluydu suan oyle degil. rezene içiyorum tereyağı pekmez artırırdı kizimda bunda bi ise yaramıyor kurabiye yerde bol bol dolardı göğüsler ama bunda banamisin demiyor esim cok sık emiyor ondan birikmiyor diyor kizda 2 saatte bir emziriuordun faln diyor dediği gbi onunda etkisi olabilirmi? süt artırıcı ne içebilirim mesela?Bence dolu dolu hali zamanla oluyor canım bir de emzirme çayları ve içecekleriyle vakit bulabilirsen az da olsa uyku arttırıyor.
insallah gelen bi göğsüme bakıyor bi bebege kucuk ve zayıf doğdu ya minicik faln diyorlarBenim ki de hic bos degil oyleyse. Hic ilgisi yok biliyor musun. 1 aydir bunu dusunuyorum. Dun emzirdim sonra sagdim. Cikan sut miktari 40 cc ydi memem hala sert di. Yani ilgisi yok bence.
Humana ile mami power diye bir içecek faydalı oldu bana canım ama en fazla iki-üç saat uyuyabildiğim zaman artıyor süt. İlk bir ay biz de gece yatarken mama vermiştik ama sonra ihtiyaç kalmayınca kestik, bebek emdikçe de artıyor galiba arkadaşların dediği gibi.ilk dogum yaptığım hafta doluydu suan oyle degil. rezene içiyorum tereyağı pekmez artırırdı kizimda bunda bi ise yaramıyor kurabiye yerde bol bol dolardı göğüsler ama bunda banamisin demiyor esim cok sık emiyor ondan birikmiyor diyor kizda 2 saatte bir emziriuordun faln diyor dediği gbi onunda etkisi olabilirmi? süt artırıcı ne içebilirim mesela?
Memnun musunuz? Ne kadara aldinuzJoie sansa ana kucagialdınız
Anneanneler ne dese haklı, çok güvenirim benimkinin bilgisine:)Anneannem şimdikiler üniversiteyi bitirip öyle doğuyorlar der
Oglum cok uyanıyor dinlenemiyorum kendimi bi gün bile dinlenmiş hissedemedim dha . . bunun etkisi olabilir hakikaten çayları da deneyeyim canm sagolHumana ile mami power diye bir içecek faydalı oldu bana canım ama en fazla iki-üç saat uyuyabildiğim zaman artıyor süt. İlk bir ay biz de gece yatarken mama vermiştik ama sonra ihtiyaç kalmayınca kestik, bebek emdikçe de artıyor galiba arkadaşların dediği gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?