2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen massallah duvardaki saat dikkatini cekti aglarken falan sustu ona bakacam diye

T _Tokyo_ bugün gittik bezmialem dragos hastanesi cem koray fırat doktorumuz, biz memnun kaldık baya bi muayene etti, kilo alımını falan hesapladı anne sütü devam, ayda ortalama bir kilo aldırmanı istiyorum dedi. Haftaya bugün de kalça ultrasonu çekilecek.. denemek isterseniz aklınızda olsun:)

Ben de oyle zannedip sıkıyorum gayet de süt cikiyor. Bence memenin yumuşak olmasiyla ilgisi yok. Hadi olsa olsa en fazla sert haline gore biraz daha az sut vardir ama bos degil

mamas papas armodillo flip xt2 kullanıyoruz biz memnunuz.
Ben mamas papas ocarro kullaniyorum daha bir iki sefer kullandim ama memnunum. Ana kucagini takiyoruz arabaya bebek kucuk oldugu icin su an. Asil oturma haznesini biraz daha buyuyunce kullanacagiz.
Mamas papas güzelmiş ama çok pahalı e bebek de var bi ona bakacağım gidince

T _Tokyo_ nun link koydugu ana kucagini aldim denicem insallah bir de masal kitabiyla zeka kartlari ve siyah beyaz resim kitabi aldim. 1 aylik olduk. Anneme cok komik geldi bebege okuma mi ogretcen diyor. ya gercekten cok mu sacma?
Ay bunların görselini koyar mısuın canım ben de almak istiyorum Ana kucağını kaçırmışım T _Tokyo_

Ana kucağı ben de almak istiyorum ama ne kadarlıkken kullanmaya başladınız? 1 aylık olduk biz bugün Hangi marka ve model aldınız canım ?

Canım bezine bak kakasina özellikle çiş sıklığına bak süt var mı yok mu diye. Özellikle idrarın rengi açıksa tamamdır Göğüsün yumuşaklığı ile ilgisi yok.
İnci kürü yap bı de canim. Eşin haklı sut birikmiyor ki sert olsun.
Canım eğer mastit oluyorsan mutlaka sütün var. Sen bol bol emzir hatta tersten emzir. Çok işe yarar. Mamayı da ver kendini kötü hissetme nice çocuk sadece onla büyüyor. Zamanla emzirmeyi arttırsın mamayı azaltirsin. Annenin de bu kadar müdahalesine izin verme ya bebeğini mama da olsa sen doyur.
Çok geçmiş olsun zera. Çok yorucu gerçekten yıpratıcı Allah başka dert vermesin.
Öyle deme beriko, sen varsın sonuçta. Hayattasin. Nice öksüz yetim büyüyen var.
kızlar oglum soguk algınlıgı almıs ablamız hastadıydı 25 gunluguz basınıza gelen oldumu bebegı bu kadar kucuk olup hastalanan varmı
Bizede abladan bulaşmıştı her ne kadar dikkat etsekde oldu. Ama hafif atlattı burun tıkanıklığı fenaydı oturup emzirdim O ağladı ben ağladım Ne yapayım. 20gunluktu

Kızlar hangi model korse kullanıyorsunuz özellikle sezeryan olanlar alt karnım korsenin dışında kalıyor korkumdan.. dikişlere zarar verir miyim nasıl kullanmalıyım. Bir de sort gibi giyilenlerden kullanabiliyor muyuz malum gobek olduğu kadar başka yerlerde var

Mamas papas güzelmiş ama çok pahalı e bebek de var bi ona bakacağım gidince

Ben baby max diye marka aldım.. Aksarayda mı ne bisikletciler var oradan aldık.. Görünüşü güzel.. Heybetli duruyo.. Gören beğeniyor.. Kullanimi da bana rahat gelio ama eşime gelmio arabayi kapatmayo beceremiyo 1000tlye almıştık.. Gri siyah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…