Aynen massallah duvardaki saat dikkatini cekti aglarken falan sustu ona bakacam diyeBence yakın olan herşeyi görüyo, emerken saçlarımı izliyo takip ediyo ne tarafa alsam saçımı, koltuğa koyuyorum baya minderlerine göz gezdiriyo rengi kahve. Az öncede pusette baya ayaklarına şaşkınlıkla baktımaşallah cin gibiler
Bi gogus bitmeden digerine gecme arkasindaki yaglidir olmadi sagKızlar süt nasıl yağlandırılır doyurucu hale nasıl gelir bizimki doymuyor yağsız sütüm
mamas papas armodillo flip xt2 kullanıyoruz biz memnunuz.Kızlar travel bebek arabası almayı düşünüyorum kullanan var mı?
Kızlar travel bebek arabası almayı düşünüyorum kullanan var mı?
Ben de oyle zannedip sıkıyorum gayet de süt cikiyor. Bence memenin yumuşak olmasiyla ilgisi yok. Hadi olsa olsa en fazla sert haline gore biraz daha az sut vardir ama bos degil2 gündür misafir geliyor gecen haftada gelmişti daha 3 kişi geldi ve hepside mama ver doymuyor bence cokta zayıf kilo almıyor gbi faln filan baya konuştular ve bugün acaba sütüm az mi göğsümde ck yumsak derken buldum kendimikötü etkiliyorlar bizi. bunu sormak istiyorm herkese göğsün sönük ve cıvık olması süt olmadığı anlamına mi geliyor . dolu dolu degil benimkiler
mamas papas armodillo flip xt2 kullanıyoruz biz memnunuz.
Mamas papas güzelmiş ama çok pahalıBen mamas papas ocarro kullaniyorum daha bir iki sefer kullandim ama memnunum. Ana kucagini takiyoruz arabaya bebek kucuk oldugu icin su an. Asil oturma haznesini biraz daha buyuyunce kullanacagiz.
Mamas papas güzelmiş ama çok pahalıe bebek de var bi ona bakacağım gidince
Kizlar benim bebegimin goz kapaklarinda leylek isirigi var. Daha once bebeginde olan ve gecen var mi?
Ay bunların görselini koyar mısuın canım ben de almak istiyorum
Ben de 3 4 aylik olmasini bekliyorum kuafore boyaya gitmek cok istiyorum artik.
Titresimli ve sallanan ana kucagimiz var bizim de cok seviyor. Ben de zeka kartlari yenidogana uygun dokunmali sesli masal kitaplari siparis ettim. Bu fisher price in piyanolu oyun halisindan da aldik. Hic de sacma degil. Hele ki ilk cocuk baska cocuk ve ugras pek yoksa bebegin bu tarz gelisimiyle yapabildigimiz kadar ilgilenmemiz lazim.
Canım bezine bak kakasina özellikle çiş sıklığına bak süt var mı yok mu diye. Özellikle idrarın rengi açıksa tamamdır Göğüsün yumuşaklığı ile ilgisi yok.2 gündür misafir geliyor gecen haftada gelmişti daha 3 kişi geldi ve hepside mama ver doymuyor bence cokta zayıf kilo almıyor gbi faln filan baya konuştular ve bugün acaba sütüm az mi göğsümde ck yumsak derken buldum kendimikötü etkiliyorlar bizi. bunu sormak istiyorm herkese göğsün sönük ve cıvık olması süt olmadığı anlamına mi geliyor . dolu dolu degil benimkiler
İnci kürü yap bı de canim. Eşin haklı sut birikmiyor ki sert olsun.ilk dogum yaptığım hafta doluydu suan oyle degil. rezene içiyorum tereyağı pekmez artırırdı kizimda bunda bi ise yaramıyor kurabiye yerde bol bol dolardı göğüsler ama bunda banamisin demiyor esim cok sık emiyor ondan birikmiyor diyor kizda 2 saatte bir emziriuordun faln diyor dediği gbi onunda etkisi olabilirmi? süt artırıcı ne içebilirim mesela?
Canım eğer mastit oluyorsan mutlaka sütün var. Sen bol bol emzir hatta tersten emzir. Çok işe yarar. Mamayı da ver kendini kötü hissetme nice çocuk sadece onla büyüyor. Zamanla emzirmeyi arttırsın mamayı azaltirsin. Annenin de bu kadar müdahalesine izin verme ya bebeğini mama da olsa sen doyur.ya kizlar sutun yok mama ver psikolojisini bana asilayan malesef ki kendi oz annem olduilk 10 gun yanimdaydi resmen lohusalkk depresyonuna soktu beni hergun hungur hungur agladm ozaman daha coktu sutum resmen azaldi hep esime agladm annem gormeden gizli gizli. Sezaryen sonrasi sutum bi gogsumden 3 gun digerinden 5 gun sonra geldi o surecte hastanede kaldgmz iki gun sariliktan dolayi hastanede mama verdiler eve gelince bizde hemen mama aldik ve mamaya bu sekilde baslamis olduk. Sonrasinda Rabbim sular seller gibi sut verdi ama sagolsun her agladiginda annem sutun mu yok ac mi bu cocuk vay kurban olurim oglum sen doymadin mi ac mi kaldin diye diye mama verdi durdu. Beni emdiginde uyumuyodu hep gogsumde kalmak istiyodu annem mama verince uyuyodu. Geceleri kadin 2 saate bir alarm kurup mama veriyodu cocuga dusunuN. Aksam yemek yiyoruz mesela agliyo icerden yani sutum gelmis emzirebilirim sen yemek ye ben mama veririm diyodu kosuyodu. Ben hergun hastaneye gittim 10 gun boyuncs ignem vardi mamayi Kasikla verdigimiz bebegime biberon vermis biz yokken ona da sinirlendim. Hatta sutumun geldigi ilk gece anneme sutum var mama vermicem dedm gece boyu emdi uyudu ertesi sabah annem ogluma ayyy kuzum hasret kaldik senle annenin sutu gelince benimle isin kalmadi mi filan dedi bunlarin hepsine hergun agladm. Sonra mastit oldum bu sefer yine senin sutun yok mastit olan goguste sut azalir dedi mama verdi. Gogsum yara oldu busefer ben cok emzirmek istemedim Filan derken hala aklima yer etmis benim sutum yok diyorm saginca da 30 cc den fazlasi gelmiyo makinaya aslinda sknca kendim sagincs var ama makina cekmiyo heralde bende sutum yok diyorm cunku mama 90cc iciyo oglum anca doyuyo gbime geliyo. Tok olunca icmiyo cunku fazlasini. Aylik kontrolde de bebegim 900 gram civari almistu doktorda az kilo almis diyince tuz biber oldu.
ay cok dolmusum cok uzun yazdim kusura bakmayin. Her gece yataga yatinca bu doyma kilo alma mama konusunu dusunurken taaa en basa donuyorm sezaryen olmasaydim sutum gelirdi soyle olurdu boyle olurdu kafamda tekrar tekrar en basa donup her gece tekrar yasiyorm ayni seyleri. İyi degilim velhasil şimdide mamayi birakmaya cesaret edemiyorm oglumu ac birakcam ona zarar vercem deneme tahtasi gbi olcak cocuk diye
Çok geçmiş olsun zera. Çok yorucu gerçekten yıpratıcı Allah başka dert vermesin.Bebegim güzel kilo alıyor bezler iyi doluyor ama ne bileyim zaten hasta bı haftadir bugün ishal de başladı . Zaten çok gazlı bı bebek bugün unuttum bı bardak ayran içtim çocuk emdikçe gazlandi kivrandi Allah'ım naptın ben dedim . Çok içim sıkılıyor herşeyi çok takıyorum. İki gün önce cok cocugumuz olsun isteyen ben. Çocuklar in ikisi birden hasta olup tikaninca aklım gitti bebek aglio ben ağlıyorum küçücük bebek hasta oldu o kadar ilaç girdi şimdiden vücuduna. Benim kalbim nasıl dayanacak. Cok çabuk bırakıyorum kendimi. Nankörlük etme diyorum kendine gel ne hastalıklar var ne zorda anne babalar var. Hamdolsun . Gecicek inşallah ne diyim. Süt yetme konusu değilde daha çok gaz sıkıntısı bizimki galiba. Birde çok tıkanıyor emerken çok boğuluyor sonra sinirleniyo emerken çok kizio
Öyle deme beriko, sen varsın sonuçta. Hayattasin. Nice öksüz yetim büyüyen var.:
1seneye yaklasinca gel dedi.. Süt kanallariyla olusan biseymis.. Annem bende de var demisti.. Genelde cogu kadinda oluyomus sanrm..
Ben eymenimin kadersizligine üzülüyorum.. Zaten akranlarindan geri.. Anne sütü daha az aliyo.. Sürekli mama yiyo.. Dogdugunda bile yaninda yoktum.. Annesiz kaldi kaç gün oralardabenim kadersiz oğlum
Bizede abladan bulaşmıştı her ne kadar dikkat etsekde oldu. Ama hafif atlattı burun tıkanıklığı fenaydı oturup emzirdim O ağladı ben ağladım Ne yapayım. 20gunluktukızlar oglum soguk algınlıgı almıs ablamız hastadıydı 25 gunluguz basınıza gelen oldumu bebegı bu kadar kucuk olup hastalanan varmı
Kizlar benim bebegimin goz kapaklarinda leylek isirigi var. Daha once bebeginde olan ve gecen var mi?
Ana kucağı ben de almak istiyorum ama ne kadarlıkken kullanmaya başladınız? 1 aylık olduk biz bugün☺ Hangi marka ve model aldınız canım ?
Mamas papas güzelmiş ama çok pahalıe bebek de var bi ona bakacağım gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?