2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar betanız 2 güne Bi kaç kat arttı benim 209ken 3 gün sonra 907 olmuş normal mi sizce
3 günde normal artmış canım. Benim ilk verdiğimde 236 ydı, 2 gün sonra 782 olmuştu. Normal bunlar canım bazılarını çok artıyo

Kişidrn kişiye değişiyor. Sen kendine ve doktoruna bak. Allah korusun doktorlar sorunları söylemekten hiç çekinmiyorlar.

Bende ruyalarimda hep yemek goruyorum :))

Kızlar bişey sorucam hamilelikte kelle paça falan yiyebiliyomuyuz canı çeken olursa helal etsin hakkını
Canım hiçbir fikrim yok benim canım istediyse bi kaç kaşık içmende bi sakınca yoktur bence

Aynen ben 3 gündür böyleyim ya bide sudan tiksindim zorla içiyorum :/
Limonlu, portakalli, çilekli ya da salatalikli sular yapabilirsin kendine seker. Soda da içebilirsin ama muhakkak biseyler ic. Susuz kalma.
Ben ilk gebeligimde portakal dilimleyip gece suda bekletiyodum cok iyi geliyordu. Şimdi yavas yavas iciyorum. Bi damla damla. Ama gunde en az 8 bardak.

Kızlar bişey sorucam hamilelikte kelle paça falan yiyebiliyomuyuz canı çeken olursa helal etsin hakkını
Sifa olsun... Kelle pacanin icinde bebege bebege zarar verecek bir sey yok benim bildigim kadariyla. Aksine ilikten cikan kolajen cok faydali. Cildini mis gibi yapar genclestirir.

Iskembe biraz yagli bisi. O yuzden hergun icme tabi. Sakatat cok da yararli degil. Ama bi kereden bisicik olmaz.

Ayy bulantı, tiksinme ne fenaymış halsizlik vs hasta gibiyim resmen :/
Sorma çok fena... Bir de sağlık ocağında hemşire hamilelik hastalık değil doğal süreç normal hayatına devam edebilirsin demişti hatırladıkça gülüyorum mide bulantısı tiksinme gaz sancıları hazımsızlık ağızda garip bir tat aşırı yorgunluk gel de devam et normal hayata

2. Trimester çok iyi oluyormuş ama iyi hissediyormuşuz

Hee heee. Cok iyi oluyo. Bi mide yanmasi oluyor ki sonma. Zaten cilt kuruluguda aliyo basini gidiyo. Mide yanmasi bi yandan, agzimi acsan ates cikacak. Ben ejderha mi oldum ki acaba diye düşünüp duruyorsun.

Sonra farkediyosun ki o dizilerde yastiklari dik tutup da yatan zenginler bunu zenginliginden degil mide yanmasından yapiyormus. Bi de oturarak da uyunuyomus.

Gebe olduğun andan uyku mu gider yaaaa. Arkadas nedir bebelerin bu uykuya garezi!

Az once limon atip ictim cok iyi geldi gercekten artik boyle icerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…