2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim de aklima hep "hamilelik hastalik degildir" cumlesi geliyo biliyo musun, diyorum hastalik degilse peki niye hasta gibiyim :))
Olsun buna sukur saglikli devam etsin de dayaniriz napalim :))

Takipteyim sizleri iyi haberlerinizi bekliyorum benim bulantım vs kalmadı hiç ne zamanki hamile kaldığım için bir pişmanlık hissi duyup ağlamaya başladım o günden sonra bulantılar bitti bu seferde psikolojik olarak fazla duygusal oldum daha neler göreceğiz bakalım :)

Az once limon atip ictim cok iyi geldi gercekten artik boyle icerim :))
Afiyet olsun sekercim.. bebeğine sifa olsun. Su cok onemli. Ozellikle gebeliğin ilerleyen zamanlarinda. Yeterince su almayinca hemen sanci/karin agrisi yapiyor. Simdi yapar mı bilmiyorum ama ben ilk gebeligimde cok kustum, dr inadina su iceceksin dedi. Sivi eksikligi yasama, muhakkak bi sey ic dedi.

Kizlar igrendiginiz seyler oluyor mu? Ben ispanak dusunmeye gormeye dayanamiyorum. Kocam alisveriste ispanak aldi diye oturup hungur hungur agladim. Adam bi sap ispanagin yapraklarini kuru kuru yedi tamam bitirdim ağlama artik dedi. delilik haf safhada. Normalde de cok severim halbuki ama. Su an icim hiiic almiyor

Ispanak komikmiş :))
Bende tiksinme başlamadı. Ama o sabahları sıcak yağlı yağlı poğaça kokularını hiç sevmiyorum zaten normalde de sevmezdim. Bir de sürekli bir şeyler yeme derdindeyim. Dediğin gibi su çok önemli imiş geçen diyetisyenim de diyordu 3L ye çıkmamız lazım diye.

Kızlar bişey sorucam hamilelikte kelle paça falan yiyebiliyomuyuz canı çeken olursa helal etsin hakkını
Bilmiyorum tibbi olarak bi sorun yaratiyirmu ama bn ilk hamileligin son 3 ayinda yemistm canim surekli isterdi ama bence iyice pistikten sonra bi sorun olmaz diye düşünüyorum.

Bugün mü duydun gözünaydın canım
Evet canım 7+5 kontrolüm vardı çok şükür pıypıtları duydum dünyalar benim oldu yıllardır hep bu anı beklemiştim sonunda nasip oldu mutluluktan ağladım halada zor tutuyorum kendimi rabbim herkese isteyen herkese en kısa zamanda yaşatır inşallahhhhhh

Ispanak çok iyiymişdaha neler görecez duyacaz,çaya asla tahammülüm yok demleyemiyorum,soğan ve yağ ikiliside

Ayyy kuzum benim tekrardan daha da çok sevindimmmm,yarın bende net duyarım inş,yarın 8+4 tabi gerilerden gelyoruz satımla uyumlu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…