2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende de 3 gündür hiç bulantı kalmadı valla normaldir herhalde bu durum. Şimdi de iştahım açık güzel yiyorum ama inanılmaz şişiyorum mahvoldum hazımsızlıktan

Çok iğrendiğim özellikle bi şey olmadı, o ana bağlı olarak ya her şeyden iğreniyorum midem bulanıyo ya da her şeyi çok seviyorum çok yiyorum :)) ama mesela haşlanmış yumurta yemeyi hiç istemiyorum artık sabahları, çok zorluyorum kendimi. Kokusundan kendisinden iğrendim sanırım.
Seninki çok ilginçmiş ama canım :))

Köfte , et .
Sabahleyın eşimün yediği yumurtyı görünce direk çıkardım

Gözünaydınnn inşalah inşallah rabbım bu anı bekleyen herkese nasip eder inşallhhh

Kızlar bende dün duydum bebeğimin kalp atışlarını 6+3 dedi doktor ama sat ıma göre 6+6 ydı çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gözünaydın canım,maşşallah bebişinedeamin canım

Kızlar bende dün duydum bebeğimin kalp atışlarını 6+3 dedi doktor ama sat ıma göre 6+6 ydı çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım, o farklar daha sonra kapanıyomuş hiç önemli değil

Ay benim o bitti cok şükür. Gecen haftalar deli gibinyedim. Aninda da 2 kg aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…