2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben yumurtaya alerjim oldugundan yemiyorum ama ogluma yaparken bile pek hoslanmiyorum. O da listeye girebilirmis yani..

Köfte , et .
Sabahleyın eşimün yediği yumurtyı görünce direk çıkardım
Kiyamam tatlim sanaa... Ben bu gebeligimde sadece bi kere cikardim ama ilk gebeligimde ayak bastigim her yere kusmustum. Cok zor yaa... Bulanti bile oyle. Hepimizin hemen gecer İnşallah

Reactions: H E
Ay benim o bitti cok şükür. Gecen haftalar deli gibinyedim. Aninda da 2 kg aldim
2 kg biraz çok olmuş ama gebeliğe başlangıçta zayıf kategorisinde başlayanlar ilk zamanlar daha çok alabiliyorlarmış. Bu arada ayırt edemediğim bir durum var mide bulantımdan dolayı mı bilmiyorum kalbim kütküt atmaya başlıyor bugün kan verdim yarın sonucu çıkacak tsh düzeyimi merak ediyorum.

Kızlar günaydın.
Pek bulantım olmamıştı önceki haftalar fakat bu gece ve sabah( 9.haftadayım ) çok midem bulanıyor acaba yeni mibaşlıyor bende bulantılar bilemedim kiii

Kızlar günaydın.
Pek bulantım olmamıştı önceki haftalar fakat bu gece ve sabah( 9.haftadayım ) çok midem bulanıyor acaba yeni mibaşlıyor bende bulantılar bilemedim kiii
Yeni başlamıyodur canım gelip gidiyodur bulantılar. Her zaman olmuyomuş zaten. Ben de geçen hafta boyunca çok kötü oldum bulantıdan, şimdi 3 gündür bi şey yoktu çok iyiydim bu sabah yine midem kötü oldu biraz, boş öğürmeler yine geldi. Gidip geliyo sanırım

İnşallah şiddetlenmez bulantı hiç çekilmiyor vallahi.

ay canim yaa Allah korusun kanama falan yasamayalim hepimizde hayirlisiyla

Kizlar bi sey daha sorcam mesela 3-4 saatlik otobus yolculugu yapmak sakincali mi?
A AloeeVeraa
Doktoruna bi sor canım ama o kadar yolculuğun bi sakıncası olmaz bence. Molada mutlaka 10-15 dk küçük bi yürüyüş yap kan dolaşım yapsın

Reactions: H E
Kızlar günaydın.
Günaydın canım,merak etme sürekli devam etmez arada olur,aman başlamasın
Kızlar ben gece uykuda istemsizce kaslarımı rahatlatmak için geriniyorum napcam ben yaaa Bi zararı var mı benim gibi Olan varmı 5 haftalıgım
Bende geriniyorum canım hatta şu an yatsktayım yavaş yavaş geriniyodum,eskiye göre daha çok ihtiyaç duyuyorum üstelik
Kizlar gunaydin.

Hamileliginin basindan beri akintisi olanlar var mi?
günaydın canım,malesef sürekli benimle her renk gelebiliyor üstelikyolculuk yapabilirsin bence canım bi tehlikende yoktu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…