2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Günaydın kızlaryataktan çıkamıyorum tüm gece burnum tıkalıydı eşim çok horladığımı söyledibitkisel bi krem var ondan sürdüm daha iyiyim şimdi,midemde kendine gelsin kahvaltı hazırlıycam

doktoruma sormayi unutmusum da bebegimi gorme heyecaniyla :) yeniden gidip sorayim insallah. cok sagol canim, iyi ki varsin sen.
Canım düşük riskin var demediyse gidebilirsin ama sık sık kalkıp yürümen gerekiyor işin Aslı hareketsiz kalmamak yolculukta önemli olan o :)
Gerçi ben kv gitmemek için araçla gidemem düşük riskim var diyorum artık allah affetsin :)

Benim de burnum çok tıkanıyo kuzum ya. Burun tıkanıklığı zaten çok yaşayan biriyim iyice arttı sanki. Ben de gece yatınca nefes nefese kalıyorum zor nefes alıyorum bi şey de kullanmıyorum tabi. Bu da gelip geçsin inşallah

Kuzum serumfizyolojik çekebilirsin burnuna ya da tuzlu su, okyanus suyu biraz da olsa rahatlatır

Merhaba kızlar. Ailemin yanındaydım İnterneti bitti giremedim hiç buraya. Benimde mide bulantım acayip arttı. Oturamıyorum bile , kalkınca gözüm kararıyor açlıktan. Sizde durumlar nasıl
Merhaba canım,şu an yatakta bile bişeyler yiyorum yoksa midem fena kalkamıyorum,ara ara gündüzde bulanıyor

hahahahaha ay hic gulecegim yoktu Allah iyiligini versin

Hamilelikte oluyormuş zaten,deniz suyu kullan canım ya da benim gibi kremler falan benimki bitkisel bişey

Ramzi teorisi diye bi sey varmis, burlarda denk geldim. Kesedeki bebegin konumuna gore cinsiyet tahmini yapiliyormus bilen var mi kizlar

Reactions: H E
Merhaba kızlar. Ailemin yanındaydım İnterneti bitti giremedim hiç buraya. Benimde mide bulantım acayip arttı. Oturamıyorum bile , kalkınca gözüm kararıyor açlıktan. Sizde durumlar nasıl
Geçmiş olsun canım inşallah artık biter mide bulantıların. Benim bulantım pek kalmadı iyiyim bu aralar. Bugün biraz hafif bulanıyo ama bulantı bile sayılmaz

Reactions: H E
Kiyamam tatlim sanaa... Ben bu gebeligimde sadece bi kere cikardim ama ilk gebeligimde ayak bastigim her yere kusmustum. Cok zor yaa... Bulanti bile oyle. Hepimizin hemen gecer İnşallah
İnşallah en sürede geçsin .
Bu arada sağlıklı olsunda aslında umrumda değil kusmam falan .
Zaren benım böyle olcağım kesindi çok mıymık bir insanımdır . En ufak şeyde normalde bile kusarım ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…