2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
kuzummokyanus suları çok uçuk fiyatlarda geçen gün 100ml şişeye 120lira sesi eczane. Bende hastaneden serumfizılojik aldım. Tuzlu su da iş görüyor
Hadi ya gerçekten fiyat uçukmuş canım. Serum fizyolojik de deneyebilirim ama tuzlu su da iyi geliyo onu yapabilirim aslında. Normalde de tuzlu su yapardım böyle durumlarda

Arkadaşlar merhaba, güzel bir gün diliyorum hepinize...
Bursa da yaşayan ve kadın Doğum doktoru tavsiyesi olan var mı acaba aranızda.
İstanbul’ da yaşıyorduk. Tüp bebek tedavisi ile hamileyim ve doktorum İstanbul’da.
Eşimin iş değişikliği nedeniyle bir süre Bursa’da yaşamak durumundayız, burayı hiç bilmiyorum.
İyi bir kadın Doğum doktoru arayışı içindeyim.
Tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim...

canm senin bebiş oğlan olursa sende kv olacaksın ona gore

Merhaba kızlar. Ailemin yanındaydım İnterneti bitti giremedim hiç buraya. Benimde mide bulantım acayip arttı. Oturamıyorum bile , kalkınca gözüm kararıyor açlıktan. Sizde durumlar nasıl
Yatmam gerekiyor istifra etmemem için. Kalkınca midem de kalkıyor. Bugün 1tık daha iyiyim, bulaşık makinesini boşalttım, bulaşık koydum içine biraz. Baktım öğürmeye başladım hemen yattım yine.

ay canim yaa Allah korusun kanama falan yasamayalim hepimizde hayirlisiyla

Kizlar bi sey daha sorcam mesela 3-4 saatlik otobus yolculugu yapmak sakincali mi?
A AloeeVeraa
Tatlım, yolculuğun çok uzun değilmiş. Hamileliğin maşallah normal ilerlediği için sorun olmayacaktır ama doktora danış. Ben yolculuk yapmıştım ilk zamanlarda doktora danışıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…