Merhaba kızlar, kontrole gittim bugün, 7+1 sata göre ama 6+4 görünüyor zaten geç olduğunu tahmin ediyordum öyle sayarız dedi doktor, kalp atışını da duyduk çok şükür..
Yumurtlamaya göre 22. Günde hcg 18 bin çıkmış demek oluyor bu çok yüksek değil mi?
ben hamile oldugumu ogrendikten sonra 10 gun arayla 2 ser saatlik 4 ucak yolculugu yaptim is icin. sonrasinda asiri bir siskinlik yapti onun disinda bir zarari olmadi. ama tabi her bunye farkli. araba yolculugunun sorun olacagini sanmam ama doktor ne derse o :)doktoruma sormayi unutmusum da bebegimi gorme heyecaniyla :) yeniden gidip sorayim insallah. cok sagol canim, iyi ki varsin sen.
Benimde adetim iki uc gun gecince 1000di saglik ocagindaki hemsire sasirmisti 6. Haftamda 78 binlerdeydi acaba dedigin gibi erkek bebek miki ikizden supelendim ama tek kese:)hayirli olsun lucidacim. benimde cok fazlaydi betahcg. Buralarda erkek bebekte ya da cogul gebelikte betahcg tavan yapiyormus diye okudumne kadar dogru bilmiyorum
İnşaAllah olmuyordurBence sıkıntı olmaz tatlım. Olmuyordur inşallah
Tamam canım çok teşekkür ederim :)Zaten aynı şey uyku suya devam et o zaman canım :)
Ay kıyamam canım ya mide bulantısı çok zor. Bir an önce normale dön inşallahBenim ağır yine canım. Yemek yiyemiyorum. Rüyamda sürekli yemek görüyorum
Canım bence muhakak başka bir doktora daha gitmelisin... umarım bi sıkıntı yokturKizlar ben tam 3 haftadir 6 haftalik hamileyim :) 3 haftadir gidiyorum kalp atisi görülüyor tam duyulmuyor gecen cuma az duyulmuştu bugun o da duyulmadi ama atisi gorunuyor ultrasonda gecen hafta 6 haftalikti bu hafta gene ayni 4 mm idi 2 hafta once boyu suan 3.5 mm hicbisi anlamadim bu isten tek bildigim bebek yasiyor
Sağlıklı olsun da en önemlisi o canım, çok şükür kalp atışını da duymuşsunuz gözünüz aydın :) yumurtlamanın 22.günü bilemedim ben bi daha hiç kan vermedim ama 2 günde 2 kat arttığı düşünülürse normal olabilir canımMerhaba kızlar, kontrole gittim bugün, 7+1 sata göre ama 6+4 görünüyor zaten geç olduğunu tahmin ediyordum öyle sayarız dedi doktor, kalp atışını da duyduk çok şükür..
Yumurtlamaya göre 22. Günde hcg 18 bin çıkmış demek oluyor bu çok yüksek değil mi?
Gözün aydın canım maşallah size :)Merhaba kizlar bugun 6+5 kalp atışını duyduk çok şükür. Birde ultrason kağıdına göre cinsiyet tahmini yapıyorsunuz o nasıl oluyor bilen var mı:)
Benim adet gününde 782 ydi :) ben de hep yüksek diye nedeni merak ediyodum tek bebek var :) ama erkek olabiliyo muymuş onu duymamıştım bak canımBenimde adetim iki uc gun gecince 1000di saglik ocagindaki hemsire sasirmisti 6. Haftamda 78 binlerdeydi acaba dedigin gibi erkek bebek miki ikizden supelendim ama tek kese:)
Hep aynı doktora mı gidiyosun canım? Ölçümü yanlış yani farklı mı yapıyo acaba doktor bilemedim ki. Ama tabi iyi olan şey bebeğinin yaşıyo olması, geç gelişim gösteren sonra normale dönen bebekler çok. Sen kendini strese sokmaKizlar ben tam 3 haftadir 6 haftalik hamileyim :) 3 haftadir gidiyorum kalp atisi görülüyor tam duyulmuyor gecen cuma az duyulmuştu bugun o da duyulmadi ama atisi gorunuyor ultrasonda gecen hafta 6 haftalikti bu hafta gene ayni 4 mm idi 2 hafta once boyu suan 3.5 mm hicbisi anlamadim bu isten tek bildigim bebek yasiyor
Haftaya tekrar gidicem valla cok garip diyorlarki bebek kendi gercek haftasina gelmek icin ilerler durur ilerler vs vs oyle bisiler varmisCanım bence muhakak başka bir doktora daha gitmelisin... umarım bi sıkıntı yoktur
Yok canim hep farkliydi zaten son iki haftaya kadar uyumlu gidiyordu herşey 5.haftamda keseyi görmüştüm( 3 hafta once) kese gordukten 5 gun sonra baska dra gittim kalp atisi yoktu 6+1 dedi haftasina ondan 1 hafta sonra kalp atisi icin gittim yine atis yoktu bebek 6+1 di yine 5 gun sonra tekrar gittim atis vardi az duyuldu 7 haftaya uyumluydu bugun tekrar gittim 6 haftalikmis boyu 3.5 mm imisHep aynı doktora mı gidiyosun canım? Ölçümü yanlış yani farklı mı yapıyo acaba doktor bilemedim ki. Ama tabi iyi olan şey bebeğinin yaşıyo olması, geç gelişim gösteren sonra normale dönen bebekler çok. Sen kendini strese sokma
Bir zarari var mi bilmiyorum ama benim hic huyum olmamasina ragmen artik her sabah gerilme geliyor ben de biraz dikkat ederek istegimi yerine getirmeye calisiyorum:)).bende 4+6yimKızlar ben gece uykuda istemsizce kaslarımı rahatlatmak için geriniyorum napcam ben yaaa Bi zararı var mı benim gibi Olan varmı 5 haftalıgım
Galiba kaslar istiyor bende olurdu ama uyanınca sabah keyfiyen yapardım hoşuma giderdi simdi ise gece yarısı Kendi kendine oluyorBir zarari var mi bilmiyorum ama benim hic huyum olmamasina ragmen artik her sabah gerilme geliyor ben de biraz dikkat ederek istegimi yerine getirmeye calisiyorum:)).bende 4+6yim
Kızımda tutmadı o canım. Baktırdım buradakilerle kızımın kesesine ve konumuna erkek dediler. Suan ki bebeğe de kız dediler :) bakalım bu erkek olursa bende tam tersi oldu :)Ramzi teorisi diye bi sey varmis, burlarda denk geldim. Kesedeki bebegin konumuna gore cinsiyet tahmini yapiliyormus bilen var mi kizlar
Fasulyeyse erkek yuvarlaksa kız diyorlar :)Bende duydum kese yuvarlak sa erkek fasulye gibiyse kız diye canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?