2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bulantım başlamadan önce o kadar süt içtim ki şimdi aklıma gelince bile tiksiniyorum

Bende son adete göre 7+0 ama geç döllenme dedi 5+0 kese yolk sac var ama bebege daha erken 10 gün sonra gel dedi. Ben diyordum zaten mümkün degil hamilelik diye tek şüpheli ilişkim adete 1 hafta kalaydı demek ki ozaman olmuş:)

Kızlar sizinle bişey paylaşacam düşünceniz ne bu konuya bakış açınız şimdi benim bi Gorumcem var aynı Ilcedeyiz ama araçla 15 20 dk falan neyse herzaman bize geleceğinde eşimi arar ki eşim işte size gelecem diye beni aramaz önce eşimde beni aramasını soler musaitse görüş gel der az önce gene aramış önce eşimi ee yemek falan yaptım getiriyim beraber yiyelim gel bizi al falan sanki ben yemek yapamıyorum bide geldiğinde eşim evde değilse fazla kalkmaz telefonla uğraşır eşim olunca yardım eder bide çocuğu var 4 yaşında asla kınamam ama dur demez hiperaktif bi cocuk dağıtır heryeri çocuktur neyse canım sıkmakta haklimiyim haksizmiyim eşimi arada bırakmak istemem ama patladım artık aslında daha çok şey var yaptığı burda sizle paylaşmak istedim eleştiriye açığım ama yargılama yapmayın lutfen

ay canim yaa Allah korusun kanama falan yasamayalim hepimizde hayirlisiyla

Kizlar bi sey daha sorcam mesela 3-4 saatlik otobus yolculugu yapmak sakincali mi?
A AloeeVeraa

Bunu doktora soracaktım unuttum ben de . Geçende yaptım ben 8 9 saat otobüs yolculuğu. İyiyim şu an ama. Benim hamileliğimde bir sorun yokMuş belki sen o yüzdendendir

Anladım canım. Belki doktorlar farklı ölçüyodur bilemedim ki. 4-5 gün sonra yeniden git bakalım gelişimi nasıl

Belki ultrason makinesinde sıkıntı vardır Güncellenme falan bişeyi vardır canım strès yapma

Kızlar Benim gibi sürekli karnı acıkan var nı ya? Çook acıkıyorum ama yemeye sıra gelince bir kase çorbayla doyuyorum. Sonra kısa zaman sonra tekrar acıkıyorum

Benimde adetim iki uc gun gecince 1000di saglik ocagindaki hemsire sasirmisti 6. Haftamda 78 binlerdeydi acaba dedigin gibi erkek bebek miki ikizden supelendim ama tek kese:)

Benim de adet günümün bir gün sonrası 670ti bir gün sonrası da 1000i geçmiştir herhalde bi daha baktırmadım. Ama fazlaydı. Yoksa erkek bebek mi gerçekten bunu kesinlikle unutmayıp yazmamız lazım buraya. 4. Ayımızda. tutacak mı bakalım

Çok iyi düşünmüşsünüz canım biz de başladık birikime. Zaten bi kaç aydır ona özel kumbaramız vardı kağıt paralar atıyoruz hep. Bir de işte birikime başladık, tabi bunlar bebeğin doğmasına yakın harcanır onun ihtiyaçlarına. Ondan sonrasında da büyüyene kadar üstüne ekleriz hep :)

Üç buçuk yaşında oğlum var. Beş gun gecikmeden 150 çıkmıştı. Oğlan oldu. Şimdiki karnimdaki fasulyenin iki gün gecikmede 380 çıktı iki günde bir üç kati artti. İkizmi dedik bizde şuan tek kese tek bebek alti haftada gorduk . Tek yada ikiz hiç farketmez. Sağlıkla kavusalim yeterki. Ama cinsiyeti bende çok merak ediyorum

Arkadaşlar bugün dr gittim 6+1 gebelik haftası keselerin etrafında kanama alanı vardı çok korktum dr iğne yazdı ama hiçbir eczanede yok siz nerden buldunuz yardımcı olurmusunuz lütfen iğnenin adı proluton depot 500mg lütfen yardımcı olurmusunuz izmirde oturuyorum ama türkiyenin heryerinden getirebilirim kargo aracılığıyla

Belki ultrason aleti eskidir tam ölçüm anlamıyordur başka dr a gitsen bide içinin rahat etmesi için inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın canım

Çok şükür bebişlerinizi görmüşsünüz canım kanama alanları zamanla yok olur ama iğneleri sakın aksatma, ecza depolarına falan da sordurun eczacılara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…