Kuzumm bak geldi benimkilerrrr hemen başlayacağım
Ay ikisine de bakmıştım ikisini de alcaktım önce birini alıyım okuyım dedim canım. Benim de bugün geliyomuş bakalım. Diğer kitaptan da memnun kalırsan haber ver onu da alayım bu ara hep kitap arayışındayım :) iyi okumalar kuzumKuzumm bak geldi benimkilerrrr hemen başlayacağım
Ay vallahi bana da aynısı oldu. Pazar gününden beri çok iyiydim bugün biraz dönüş yaptı gibi bulantı. Yine iyiyim ama ara ara boş öğürmeler geliyo yine bugün. Sen kaç haftalıktın canım? Demek ki böyle oluyo bu dönemlerBenim üç gundur azalmıştı bulantilar şaşırdım hatta. Ama. Bugun donus yaptı
canım çevremdeki bütün eczanelere sordu. Depoları arattırdım yok dr a sordum muadilide yokmuş hatta eczacı konyadan biri aradı yok dedik dedi bende korkuyorumÇok şükür bebişlerinizi görmüşsünüz canım kanama alanları zamanla yok olur ama iğneleri sakın aksatma, ecza depolarına falan da sordurun eczacılara
Canım ya enfeksiyonsa doğal yollarla pek geçmez. Sen bence bi dişçiye git ama kesinlikle hamile olduğunu haftanı falan söyle. Bu dönemde kullanabileceğin amtibiyotiklerden verir, enfeksiyonu kurutur en azından birazBu kitaplarda diş ağrısıyla ilgili bir yazı var mıkızlar benim bugün diş ağrım başladı. Enfeksiyon gibi. Doğal yolla geçirebileciğim bişeyler söyleyebilecek var mı? İlk üç ayda tehlikeliymiş diş enfeksiyonu çünkü hormonlar değişiyomuş. Vücut önceliği kendini korumaya veriyormuş.
Geçmiş olsun canım parol hamilelikte içilebilen bir ilaçmışBu kitaplarda diş ağrısıyla ilgili bir yazı var mıkızlar benim bugün diş ağrım başladı. Enfeksiyon gibi. Doğal yolla geçirebileciğim bişeyler söyleyebilecek var mı? İlk üç ayda tehlikeliymiş diş enfeksiyonu çünkü hormonlar değişiyomuş. Vücut önceliği kendini korumaya veriyormuş.
Mutlaka bulunur kuzum eczanelerin çoğuna haber ver Türkiyenin bi çok yeriyle iletişime geçip getirtirler. Allahım yavrularını sana bağışlasın. Hep dinlen ve dua et, hiçbir şey olmaz Allahın izniylecanım çevremdeki bütün eczanelere sordu. Depoları arattırdım yok dr a sordum muadilide yokmuş hatta eczacı konyadan biri aradı yok dedik dedi bende korkuyorumdua edin ne olur bu 8. Tüpbebek yaşım 35 zaten son kez denedim dualarınızı bekliyorum çünkü şuan elimden başka birşey gelmiyor
Canım eve gidiyorum gidince bakayım senin için ..Bu kitaplarda diş ağrısıyla ilgili bir yazı var mıkızlar benim bugün diş ağrım başladı. Enfeksiyon gibi. Doğal yolla geçirebileciğim bişeyler söyleyebilecek var mı? İlk üç ayda tehlikeliymiş diş enfeksiyonu çünkü hormonlar değişiyomuş. Vücut önceliği kendini korumaya veriyormuş.
Bende de yok bulantı .çok hafif oluyor ama eskiden de olurdu o yüzden ayırt edemiyorumgeçmiş olsun cnm. Ben gayet iyiyim çok şükür bulantım da yok kusmam da. sende en kısa sürede atlatrsın inşallah. aslında bulantı ve kusmalar iyidir bebeğin tutunduğunu gösterir diyorlar. bende niye yok o zaman diye düşünmeden edemiyorum
Benim de çok akıntı beyaz şeffafBen kuzumnhep var benim beyaz şeffaf öyle ki bazen kanama zannedip tuvalete koşuyorum
Çok haklısın evin hanımı sensin seni araması gerekir.bu sefer de sen kalkma hamileyim de hizmet etsin Sana boşver canını sıkma canımKızlar sizinle bişey paylaşacam düşünceniz ne bu konuya bakış açınız şimdi benim bi Gorumcem var aynı Ilcedeyiz ama araçla 15 20 dk falan neyse herzaman bize geleceğinde eşimi arar ki eşim işte size gelecem diye beni aramaz önce eşimde beni aramasını soler musaitse görüş gel der az önce gene aramış önce eşimi ee yemek falan yaptım getiriyim beraber yiyelim gel bizi al falan sanki ben yemek yapamıyorum bide geldiğinde eşim evde değilse fazla kalkmaz telefonla uğraşır eşim olunca yardım eder bide çocuğu var 4 yaşında asla kınamam ama dur demez hiperaktif bi cocuk dağıtır heryeri çocuktur neyse canım sıkmakta haklimiyim haksizmiyim eşimi arada bırakmak istemem ama patladım artık aslında daha çok şey var yaptığı burda sizle paylaşmak istedim eleştiriye açığım ama yargılama yapmayın lutfen
Canım eve gidiyorum gidince bakayım senin için ..
Benim alerkim vardı onun için baktım yazıyordu
Bakıp yazarım sana
Ay ben zaten siskoyum yaaa..2 kg biraz çok olmuş ama gebeliğe başlangıçta zayıf kategorisinde başlayanlar ilk zamanlar daha çok alabiliyorlarmış. Bu arada ayırt edemediğim bir durum var mide bulantımdan dolayı mı bilmiyorum kalbim kütküt atmaya başlıyor bugün kan verdim yarın sonucu çıkacak tsh düzeyimi merak ediyorum.
Hayirli olsun gebeliginiz:)merhaba,
ben de ikiz ekim annesiyim :) o yuzden benim eylule de olabilir :)
Canım İstanbul’da kesin vardır oradan arattır.ÇOK ÇOK geçmiş olsunArkadaşlar bugün dr gittim 6+1 gebelik haftası keselerin etrafında kanama alanı vardı çok korktum dr iğne yazdı ama hiçbir eczanede yok siz nerden buldunuz yardımcı olurmusunuz lütfeniğnenin adı proluton depot 500mg lütfen yardımcı olurmusunuz izmirde oturuyorum ama türkiyenin heryerinden getirebilirim kargo aracılığıyla
Zorla niye yiyorsun ki kuzucum? Yumurta iyi bir protein deposu ama tek değil. Kendini zorlama bence. Sabahlari mericmek corbasi denedin mi? Hem yemesi kolay hem de gayet doyurucu ve yararlı. Yogurtlu meyveler, yulaf ezmeleri yapabilirsin kendine. Iyi beslenmen onemli ama kendine de iskence yapma oyle. Yine sevebildigin seyler ye bence.Ben kabuğunu soyarken bile öğürüyorum canım sonra zorla yemeye çalışıyorum yarısını falan ancak yiyorum
Ben kullaniyorum seker. Bebegin ondan alacagi kimyasal cok cok az. Yani tabi dogal her zaman daha iyidir. Sadece bebek için degil, senin icin de ama bazi seyler de pratik oluyor bu sekildeKizlaaar simdi bitkisel krem falan diyosunuz ya biz normal krem falan kullanmamali miyiz?
Benim oglan tam bi fasulyeydi. 8 haftalikken ki ultrasonda. Hatta bi sure kocamla fasulye diye nitap ettik. Simdikine borulce diyoruzBende duydum kese yuvarlak sa erkek fasulye gibiyse kız diye canim
Çok sağol canım bakalım araştırıyorum inşallah bulunurCanım İstanbul’da kesin vardır oradan arattır.ÇOK ÇOK geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?