2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kuzumm bak geldi benimkilerrrr hemen başlayacağım

Bu kitaplarda diş ağrısıyla ilgili bir yazı var mı kızlar benim bugün diş ağrım başladı. Enfeksiyon gibi. Doğal yolla geçirebileciğim bişeyler söyleyebilecek var mı? İlk üç ayda tehlikeliymiş diş enfeksiyonu çünkü hormonlar değişiyomuş. Vücut önceliği kendini korumaya veriyormuş.

Kuzumm bak geldi benimkilerrrr hemen başlayacağım
Ay ikisine de bakmıştım ikisini de alcaktım önce birini alıyım okuyım dedim canım. Benim de bugün geliyomuş bakalım. Diğer kitaptan da memnun kalırsan haber ver onu da alayım bu ara hep kitap arayışındayım :) iyi okumalar kuzum

Benim üç gundur azalmıştı bulantilar şaşırdım hatta. Ama. Bugun donus yaptı
Ay vallahi bana da aynısı oldu. Pazar gününden beri çok iyiydim bugün biraz dönüş yaptı gibi bulantı. Yine iyiyim ama ara ara boş öğürmeler geliyo yine bugün. Sen kaç haftalıktın canım? Demek ki böyle oluyo bu dönemler

Çok şükür bebişlerinizi görmüşsünüz canım kanama alanları zamanla yok olur ama iğneleri sakın aksatma, ecza depolarına falan da sordurun eczacılara
canım çevremdeki bütün eczanelere sordu. Depoları arattırdım yok dr a sordum muadilide yokmuş hatta eczacı konyadan biri aradı yok dedik dedi bende korkuyorum dua edin ne olur dualarınızı bekliyorum çünkü şuan elimden başka birşey gelmiyor

Son düzenleme:
Canım ya enfeksiyonsa doğal yollarla pek geçmez. Sen bence bi dişçiye git ama kesinlikle hamile olduğunu haftanı falan söyle. Bu dönemde kullanabileceğin amtibiyotiklerden verir, enfeksiyonu kurutur en azından biraz

Geçmiş olsun canım parol hamilelikte içilebilen bir ilaçmış
Onun haricinde karanfil koyabilirsin ilginç bir şekilde karanfilin uyuşturucu etkisi var

İlk üç ay ve son üç ay diş tedavisi yapılmıyormuş. Ben de sordum. Kanallık dolguluk dişim var. İlk üç ayın geçmesini bekliyorum. Neyseki ağrı yapmıyorlar

Doktora sor bi yapılacak bi şey vardır belki senin dişin için

Mutlaka bulunur kuzum eczanelerin çoğuna haber ver Türkiyenin bi çok yeriyle iletişime geçip getirtirler. Allahım yavrularını sana bağışlasın. Hep dinlen ve dua et, hiçbir şey olmaz Allahın izniyle

Canım eve gidiyorum gidince bakayım senin için ..
Benim alerkim vardı onun için baktım yazıyordu
Bakıp yazarım sana

Bende de yok bulantı .çok hafif oluyor ama eskiden de olurdu o yüzden ayırt edemiyorum

Çok haklısın evin hanımı sensin seni araması gerekir.bu sefer de sen kalkma hamileyim de hizmet etsin Sana boşver canını sıkma canım

Ay ben zaten siskoyum yaaa..

Ama en azindan artik istahim kapandi. Gecen haftalar kadar obur değilim

Canım İstanbul’da kesin vardır oradan arattır.ÇOK ÇOK geçmiş olsun

Ben kabuğunu soyarken bile öğürüyorum canım sonra zorla yemeye çalışıyorum yarısını falan ancak yiyorum
Zorla niye yiyorsun ki kuzucum? Yumurta iyi bir protein deposu ama tek değil. Kendini zorlama bence. Sabahlari mericmek corbasi denedin mi? Hem yemesi kolay hem de gayet doyurucu ve yararlı. Yogurtlu meyveler, yulaf ezmeleri yapabilirsin kendine. Iyi beslenmen onemli ama kendine de iskence yapma oyle. Yine sevebildigin seyler ye bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…