2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Katılıyorum canım bebek bu ne anlar dememek lazım nasıl yönlendirirsen ne kadar çok bilgilenirsen o kadar doğru yöne gidiyor çocuklar

Teşekkürler yorumun için, elhamdülillah içim rahatladı, bi daha ki ay çağırdı ama 2 ay sonra direk cinsiyet için gitsem diyorum, doğru mu olur yanlış mı bilemedim ama :/

acikcasi bu konuda benimde kafam karisik.
Yurtdisinda neden ultrasonla cok daha seyrek bakiliyor? Madem zararli degil ultrason?
Amerikada dahi 5.aya kadar bakilmiyor diye duymustum.
Kafam bu konuda cok karisik.
Bir de kalp atisi icin ortama az da olsa elektromanyetik isi veriliyormus.
Tum bunlar bir muamma aslinda.
Tamam ulkemizde herkes yaptiriyor, bilinen bir sorun olusmamis falan ama ne kadar eminiz?

Tatli aserince erkek bebek mi oluyormus canim ?

Tatli aserince erkek bebek mi oluyormus canim ?
Ben 1. Hamileliğimde deli gibi sütlaç künefe lokma aşerdim ama Dr tatlı az ye dıye dıye sadece sütlaçla avuttum kendimi. 2.de gene tatlı aşüreler lokmalar kedi dilleri hiç esirgemedım yedim. 1. De yıyemedıgım ıcın hep ruyamda girerdi. 2 de hep yedım bneım asermem 3 hafta sürer. 2. De erkek. Şimdi 3. Ye hamileyim ınsallah kız olur aöa gene dondurma ama bu serer soguk meyveli tatlılar Gene esırgemıyorum yıyorum. Eşim 2. Ve 3. De Allah ıcın gece de olsa cıktı alıp geldi. Bakalım ınsallah kız olur ama herkesin ki farklı oluyor

canm ben de izmirdeyim geçen hazirandan kalma 4 kutu depot var ben de. Ama etkısını yıtırmışmidir bilmiyorum. İstersen sana ulaştırabilirm.

aserme kacinci haftalarda oluyor acaba?
benim canim hamile degilken bir seyler isteyip durdugu icin, su an anlayamiyorum aseriyor muyum diye
Bide nasil bi sey oluyor asermek? Yiyene kadar asla cikmiyor mu aklindan?

Bende tatli goremiyorum
Zaten az yiyorum onda da eksi ya da tuzlu

Vallahi çok güzel bilgiler vermişsin canımcım dikkatle okudum ve hepsini aklıma yazdım. Benim de zaten aklımda olan bebeğin ilk senesinde nelerle karşılaşıcaz neler öğreticez neler yapıcaz hepsini bilip de doğum yapmak amacım. Yani hamileyken yenidoğan ve sonrasında en az 1 yaşına kadar bilgili olmak. Tavsiyelerine uygun kitaplar alıcam çok teşekkür ederim

Ayy çok sevindim okumana :) bunları bu ay bitireyim diğer ay yeni kitaplar aşacağım o zaman tavsiyelere açığım :) özellikle uyku eğitimiyle ilgili atıyordum nokta atışşşşş dedin :) bu yazarın “bebeğimin ilk yılında beni neler bekler “ isimli kitabı var sanırım onu diyorsun onları da sipariş ettim.. onu Doğum yapınca okurum belki
Eşim de bakıyoruz Öner’in varsa açığım herzaman :)

Oyy var ya harikasın canım ekran görüntüsünü alıyorum hakkını helal et. Ayrıca dediğin instagram sayfasını da hemen takibe alıyorum. Çok teşekkürler

Blackkcat canım doktora gidicektin sanırım bugun gittin mi ?
Gittim canım,malesef iyi haberlerle gelemedim,Sata göre 8+4 olan bebeğim 6+4 çıktı daha da gerilemiş gelişimi,daha kötüsü kalp atımı çok yavaş dedi daha daha kötüsü ise ilk karından baktı duyamadı,vajinal baktı çok yavaş dedi 40 atışları,haftaya cuma tekrar çağırdı,olumlu konuşmadı büyük ihtimalle sağlıklı deil sonlanabilir dedi,herşeye rağmen farklı vitamin omega3ve mineral daha verdi,eşim sordu neden böyle olur diye doktorda sakat veya hasarlı bi organ durumunda olur dedi yani ümit vermedi ama sen bu bebeği istiyosun ona inan dedi az ihtimalde olsa kalp atışı hızlanabilrde dedi,kesesi aşağıdaydı ya kese de yukarı çıkmış yani yerleşimi şimdi iyi dedi,progestanı bırak dedi

Ben ilk gebelikte hep tatlı çekti canım ama bulantılar geçince, şimdi çok şükür bulantım neredeyse yok ama hep ekşi, tuzlu özellikle sucuk, kızartma, çiğköfte gibi zararlı şeyler..
Bi de hiç aşermemiştim, içimde kaldı bu sefer aşeririm inşallah

İnşallah sağlıcakla kapatır o açığı yavrucak Rabbim size bağışlasın kalp atışları falan herşey normale girer inşallah dualarımız seninle

Benden haberler böyle malesef,anneme geldim başım çatlıyor ağrıdan zaten,hakkımızda hep hayırlısı olsun,yıkıldım açıkçası içim yanıyor,yutkunamıyorum boğazıma bir şey batıyor biliyorum çocuklarım var hep şükrediyorum zaten ama hepsinin yeri ayrıymış gerçekten,Allahım çocuklarıma sağlık versin,yine hamdolsun elbet yapacak bir şey yok Allah hayırlısı neyse onu yaşatır kullarına.

Cok uzuldum canim senin adina.. hayirlsiiysa allahim omur versin insallah.. se

Canım benim ya haberlere çok üzüldüm ama daha hala şansı var bebeğinin, kendini sonradan toparlayıp sonradan gelişim gösterebiliyo bi çok bebek. İnşallah bebişin bi dahaki gittiğinde büyümüş ve güçlü bi kalbe sahip olmuş olur. Sen ona inan ve hep elini karnına koyup dua et, benim de dualarımdasın

Çok üzüldüm, inşallah Allah hayırlı ömür versin..

İnşallah sağlıcakla kapatır o açığı yavrucak Rabbim size bağışlasın kalp atışları falan herşey normale girer inşallah dualarımız seninle

Cok uzuldum canim senin adina.. hayirlsiiysa allahim omur versin insallah.. se

sağolun Allah razı olsun kızlar,doktor umutlandırmadı çok benimde ümidim yok,bi mucize olursa dünyalar benim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…