2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba, peki bahsettiğiniz gibi ihtiyaç olmadığı sürece ultrasona girilmemesi özel klinikler için de geçerli mi yoksa sigortaların tutarları karşılaması ile ilgili mi acaba?

İnşallah her şey yoluna girer canım dualarım seninle

Kizlar ikili tarama testi yaptiran var mi?
Bi doktor hemen ikili test yaptirmam gerektiginden bahsetmisti vakti geldi demisti, ki o zaman 7 haftaliktim :/

Bi doktor hemen ikili test yaptirmam gerektiginden bahsetmisti vakti geldi demisti, ki o zaman 7 haftaliktim :/
Canım ikili tarama 11-14 haftalar arasında yapılıyo şimdi yapılmaz ki. Yanlış yönlendirmiş kuzum daha gelmedi hiçbirimizin ikili tarama zamanı

Ah canım ne desem bilemiyorum. Yakın zamanda yaşadım ama tabı senın haftalarında benım kesindi bebeğimin gittiği .
Bir umut kalp atışı varmıs .
İnşallah rabbım sağlıkla ilermesini basip eder .

Canım inşallah her şey yoluna girer, çok bilgimve tecrübem yok açıkçası ama zamanla açığı kapatır Allah’ın izniyle o da inşallah, Allah’a emanet ol.

Canım ne desem bilmiyorum.. çok üzüldüm İnan
Bi kaç gün sonra tekrar git bakalım ne diyecekler
İnşallah kötü bişey yoktur
Sen çok bilinçli bir annesin ve sabırla atlatacaksın bu süreci..

Canim ya cok uzuldum. Bol bol dinlenmene bak, moralini yuksek tutmaya calis ve dualarla da bebeginin yaninda olalim hep beraber. İnsallah toparlar. Allahtan umit kesilmez. İnaniyorum guzel haberlerle doneceksin bir sonraki sefer. ♡

İnşallah her şey yoluna girer canım dualarım seninle

Blackkcat Allah hayırlısını nasip etsin veren Allah alan Allah bunada şükür rabbim şifası varsa versin kendinizi üzmeyin lütfen
can kızlarrr,hepinizin temiz kalbini yerim benAllah razı olsun teker teker hepiciğinizden,Rabbim meleklerinizi sizlere bağışlasın,inşallah benimkini de bana,ümitlenmek istemiyorum ama karnımda yavaşta olsa atan minik bi kalp var,başka doktora daha gitme kararı aldık bakalım

Canım ikili tarama 11-14 haftalar arasında yapılıyo şimdi yapılmaz ki. Yanlış yönlendirmiş kuzum daha gelmedi hiçbirimizin ikili tarama zamanı
Şimdiden randevu alınması lazım kızlar malesef yer kalmıyor. Bende bugun aldım. 27 Mart’a verdi 12. Haftaya denk geliyor

Tabi ki git canım benim her zaman başka birinin bakmasında fayda vardır.
Ama ne okursa olsun sabırlı ve hazırlıklı ol lütfen..
sonuçta bazı şeylerin önüne geçemiyoruz benim ikizdi sonra gitti bebeğimin biri çok üzüldüm.. ana sonra düşündüm vardır bunda da bir hayır, doğduktan sonra kaybetsem ne yapacaktım. Tabi ki bu örneği üzülmen için söylemiyorum sen deneyimli bir annesim sadece kendini üzme mutlu olman minik için en iyi şey :)

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım benim

Yenidoğan hemsiresiysen biz sana soracagiz ayol. Benim gördüğüm bildigim bebek sayısı 1. Hadi yegenimi de ekle 2. Bu konuda sapka sana çıkartılıyor şeker.

Bebeklerin sallanmaya bi sevgisi var evet. Bu anne karnindayken suyun icinde, annenin hareketiyle alistiklari yasam bicimi oldugundan. Ama bebek ne gösterirsen onu öğreniyor. Her agladiginda tutarsan, sevgi icin aglamayi ogreniyor. Her uykusu geldiğinde sallarsan, uyumak icin sallanmayi öğreniyor.

Yeni anne için bebek ağlaması cok guc bisi. Ama 2 sene sonra yalandan aglama len deyip guluyosun

Anlıyorum canım çok sağol gerçekten daha iyi gibiyim şimdi sayenizde,ailemde iyi geldi bana,birazdan eşim gelecek eve geçecez herşeyin hayırlısı

En şyi sonuç 12. Haftada veriliyor. 7 haftalık burun kemiği yok ense yok nasıl bakacak. Ben şok

Biz uyku egitmeni ne dediyse onu uyguladik. Girmeyin dedi girmedik. Ama o ilk on gun, evde sokakta her yerde agladim. Kocam sen cik evde durma diyordu anira anira sokak ortasında ağladım. Hic oyle kolay bişi degil. Esim bile kamyon carpms gibiydi. Uykusuzluk herseyden daha zor valla. Dayanilcak gibi değil. Ben de gece 12 den sabah 6 ya devin kucagimda bi saga bi sola yuruyerek tum geceyi geçirdiğimi ve o sekilde 8 de ise gittigimi bilirim. Salyalarim aka aka kac defa iste uyudum.

Belki.... Ama 6 ay gunde 4 saatten fazla uyumayinca İnan kitap okuyamiyosun. O zaman hatta yemek yemeyip dus almayip uykuyu seciyorsun. Hele de bebek icin yaddim eden kimsen yoksa..

Merhaba, peki bahsettiğiniz gibi ihtiyaç olmadığı sürece ultrasona girilmemesi özel klinikler için de geçerli mi yoksa sigortaların tutarları karşılaması ile ilgili mi acaba?
Canim ben kanada da yasiyorum burda tum sağlık sistemi toptan bedava. Devlet karşılıyor. Ozel klinik falan da oyle. Ucretle alakali bisi değil.
Kaldi ki ultrason cihazinin gideri fazla değil. Yani bi elektrik parasi veriyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…