Sen 6+5 olucaksın cuma günü o günlerde genellikle duyuluyo :)Ben de cuma gideceğim normalde pazartesiydi ama dayanamıyorum zaman geçmiyor. İçimde bir tedirginlik var ilk kez böyle oluyor. Allahım herkese hayırlı haberler versin inşallah
Ben idrar testinde net görünce koşarak kan testi ve hemen dra görundum. Keseyı gördu. Kan testi ve idrar ıstedı 1 hafta sonra gel dedı. Kan ve idrar sonucuna baktı keseyı olçtu 15 gun sonra gel dedi de biz de bekleyemiyoruz. Rezerv azlığı var yumurtam kalitesiz olabilir ıcı boş olabilir diye uyuyamıyorum.. Ya sabır ya Allah.. O neylerse güzel eylerSen 6+5 olucaksın cuma günü o günlerde genellikle duyuluyo :)
Bende normalde pazartesi gidicektim .
Eşim artık dayanamdı çünkü ben kan bile vermedim gebelikle ilgili ..
İlk gebeliğimde bende öyle yapmıştım :))Ben idrar testinde net görünce koşarak kan testi ve hemen dra görundum. Keseyı gördu. Kan testi ve idrar ıstedı 1 hafta sonra gel dedı. Kan ve idrar sonucuna baktı keseyı olçtu 15 gun sonra gel dedi de biz de bekleyemiyoruz. Rezerv azlığı var yumurtam kalitesiz olabilir ıcı boş olabilir diye uyuyamıyorum.. Ya sabır ya Allah.. O neylerse güzel eyler
Uzun sürenler de oluyomuş canım, şimdilik beni çok yıpratmıyo ama gidip geliyo bulantılar. İnşallah rahat atlatırızOğlumda dört ay dolana kadar bulantim hep surdu benm dört ay dolunca bı anda kesildi. Ama her gebelik farkli.
Aynen öyle canım, ben tsh falan baktırmaya gitmiştim yakın zamanda o zaman doktoru bile görmedim sekretere dedim özele gidiyorum tsh baktırcam dedi barkod verdi hemen ve kan verdim canım. Yine öyle olur diye düşünüyorumPeki nasıl olucak ?
Normal kadın doğumdan randevu alıyoruz ?
Sonra doktora ikili test yaptırmak istediğimizi söylüyoruz ?
Merhaba canım sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı. Cuma günü 6+1 olucaksın o zaman canım, duyarsın büyük ihtimalle. Ben de 6+1de karından usg ile duymuştum kalp atışınımrb iyi akşamlar nasipse bende ekim de doğum yapacağım su an 5+5 acaba cuma günü kalp atışını duyabilir miyim
Ben de simdi dr dan ciktim. Bi suru de kagit aldim okumak icin. 2li test 11 ve 14. Hafta arasinda yapiliyor. Ense kalinligini o zaman olcuyorlar. 7. Haftada ensesi bile yok bebegin. Sastim dr druna.. belki randvu cabul doluyodur. 12. Haftaya simdiden al demek istemistir. Olabilir mi oyle?zukacimm bende sok oldum. Devlete gitmistim hatta o esnada iki doktorlardi. diger doktor dedi daha cok erken degil mi diye, bana bakan da dedi ki hayir erken degil 7. ve 8. hafta ideal zamansimdi doktorumu degistirdim ozele gectim, hic boyle bi seyden bahsetmedi
Tamam canım çok teşekkür ederimAynen öyle canım, ben tsh falan baktırmaya gitmiştim yakın zamanda o zaman doktoru bile görmedim sekretere dedim özele gidiyorum tsh baktırcam dedi barkod verdi hemen ve kan verdim canım. Yine öyle olur diye düşünüyorum
Ben süt içiyorum her gün canım, peyniri de çok seviyorum sürekli yerim hatta bulantım olduğunda da bastırıyo midemi iyi geliyo. Ama yoğurdu pek sevemiyorum ya ancak yemeklerin yanında biraz yiyorum, yoksa alıyım önüme bi kase yoğurt yiyeyim diyemiyorum hiç malesef. İnşallah alıyorumdur gerekli kalsiyumuKizlar dr dan ciktim simdi. Gunde 3 ogun sut ve urunleri onerdi. Ben yogurt ve peynir yiyemiyorum deyince, gunde 3 bardak sut seni zorlar sana kalsiyum takviyesi yapalim dedi.
Bol bol yogutt peynir yiyin kızlar. Bebelere lazimmis cookkk
Canım çok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez, çok umutlanma hayal kırıklığı olmasın ama umutsuz da olma ne olacağını yalnızca Allah bilir.Gittim canım,malesef iyi haberlerle gelemedim,Sata göre 8+4 olan bebeğim 6+4 çıktı daha da gerilemiş gelişimi,daha kötüsü kalp atımı çok yavaş dedi daha daha kötüsü ise ilk karından baktı duyamadı,vajinal baktı çok yavaş dedi 40 atışları,haftaya cuma tekrar çağırdı,olumlu konuşmadı büyük ihtimalle sağlıklı deil sonlanabilir dedi,herşeye rağmen farklı vitamin omega3ve mineral daha verdi,eşim sordu neden böyle olur diye doktorda sakat veya hasarlı bi organ durumunda olur dedi yani ümit vermedi ama sen bu bebeği istiyosun ona inan dedi az ihtimalde olsa kalp atışı hızlanabilrde dedi,kesesi aşağıdaydı ya kese de yukarı çıkmış yani yerleşimi şimdi iyi dedi,progestanı bırak dedi
Tam benlik şeyler :))) ben de bugün bir arkadaştan bıldırcın yumurtası önerisi aldım. Dedim ki o minicik benim en az 3-5 tane yemem lazımKizlar dr dan ciktim simdi. Gunde 3 ogun sut ve urunleri onerdi. Ben yogurt ve peynir yiyemiyorum deyince, gunde 3 bardak sut seni zorlar sana kalsiyum takviyesi yapalim dedi.
İnşallah artış olur canım düşük bi ihtimalde olsa varsa ümitlenmemek elde değil,hakkımda yazılan hayırlısıdır tabi,teşekkürler canımCanım çok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez, çok umutlanma hayal kırıklığı olmasın ama umutsuz da olma ne olacağını yalnızca Allah bilir.
Benim de 6+6 da gitmiştim gelişimi 6+1de kalp atışı yavaş demişlerdi ben de dua edip Allah'a bırakmıştım çünkü herşeyin hayırlısı her zaman.
Senin için de hayırlısı ne ise o olur inşallah.
Ben şuan sadece yogurt yiyebiliyorum bidrde yoğurt çorbası iyi bari bebeğe yarıyosa :)Kizlar dr dan ciktim simdi. Gunde 3 ogun sut ve urunleri onerdi. Ben yogurt ve peynir yiyemiyorum deyince, gunde 3 bardak sut seni zorlar sana kalsiyum takviyesi yapalim dedi.
Ben de sabahlari yarim bardak sut iciyorum ama 1e cikaricam. Yogurda peynire intoleransim var maalesef. Keske yiyebilsem. Yoksa cok severim ikisini de.Ben süt içiyorum her gün canım, peyniri de çok seviyorum sürekli yerim hatta bulantım olduğunda da bastırıyo midemi iyi geliyo. Ama yoğurdu pek sevemiyorum ya ancak yemeklerin yanında biraz yiyorum, yoksa alıyım önüme bi kase yoğurt yiyeyim diyemiyorum hiç malesef. İnşallah alıyorumdur gerekli kalsiyumu
Valla Kanada ile ilgili bilgim olmadığı için birşey söyleyemeyeceğim ama Amerika’da özel kliniklerde kendin ödediğin zaman ultrasona girilebildiğini, sigorta şirketlerinin ise sadece sayılı ultrason ücretini karşıladığını, Türkiye’de ise devletin ultrasonu ücretsiz sunmasının da etkisiyle bizde daha fazla sayıda girildiğine dair yazılar okumuştum. Onun dışında mesela kalp atışını şu anda dinletemem çünkü zararlı diye benim doktorum da söyledi daha geçen hafta, sadece ekrandan gösterdi, yani zararlı olduğu zaman bizde de yapılmayan ve bilgisi verilen uygulamalar bunlar, arkadaşlarımızın da içini rahatlatmak istedim.Canim ben kanada da yasiyorum burda tum sağlık sistemi toptan bedava. Devlet karşılıyor. Ozel klinik falan da oyle. Ucretle alakali bisi değil.
Kaldi ki ultrason cihazinin gideri fazla değil. Yani bi elektrik parasi veriyosun.
Ah ben severim sekerim ama intoleranslarim var .Yiyemiyorum peynir ya da yogurt. Ilk gebeligimi onalrla gecirmistim ama sonradan hasta etmeye basladi.Tam benlik şeyler :))) ben de bugün bir arkadaştan bıldırcın yumurtası önerisi aldım. Dedim ki o minicik benim en az 3-5 tane yemem lazımmeğer protein oranı daha yüksekmiş. Beslenme uzmanına yarın danışacam önerirse almayı düşünüyorum.
Ohh sifa olsun bebisine...Ben şuan sadece yogurt yiyebiliyorum bidrde yoğurt çorbası iyi bari bebeğe yarıyosa :)
Cnm bence boyle tiplere verebilecegin en guzel cvp yaptiklarini gormemezlikten gelmek.yemek mi yapmis.ay ne iyi oldu bugun de cnm hic mutfaga girmek istemiyordu tesekkur ederim de.bakalim bi daha yapar mi.niyeti seni bozmaksa sen tam aksine memnuniyet duydugunu goster ki amacina ulasamayinca vazgecsin.yoksa olan sdc sana olur.sinir stres vs vs sana da bebegine de yazik.hic gerek yok.yani ben oyle yapiyorum mosmor oluyorlar:))Kızlar sizinle bişey paylaşacam düşünceniz ne bu konuya bakış açınız şimdi benim bi Gorumcem var aynı Ilcedeyiz ama araçla 15 20 dk falan neyse herzaman bize geleceğinde eşimi arar ki eşim işte size gelecem diye beni aramaz önce eşimde beni aramasını soler musaitse görüş gel der az önce gene aramış önce eşimi ee yemek falan yaptım getiriyim beraber yiyelim gel bizi al falan sanki ben yemek yapamıyorum bide geldiğinde eşim evde değilse fazla kalkmaz telefonla uğraşır eşim olunca yardım eder bide çocuğu var 4 yaşında asla kınamam ama dur demez hiperaktif bi cocuk dağıtır heryeri çocuktur neyse canım sıkmakta haklimiyim haksizmiyim eşimi arada bırakmak istemem ama patladım artık aslında daha çok şey var yaptığı burda sizle paylaşmak istedim eleştiriye açığım ama yargılama yapmayın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?