2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de cuma gideceğim normalde pazartesiydi ama dayanamıyorum zaman geçmiyor. İçimde bir tedirginlik var ilk kez böyle oluyor. Allahım herkese hayırlı haberler versin inşallah
Sen 6+5 olucaksın cuma günü o günlerde genellikle duyuluyo :)
Bende normalde pazartesi gidicektim .
Eşim artık dayanamdı çünkü ben kan bile vermedim gebelikle ilgili ..

Sen 6+5 olucaksın cuma günü o günlerde genellikle duyuluyo :)
Bende normalde pazartesi gidicektim .
Eşim artık dayanamdı çünkü ben kan bile vermedim gebelikle ilgili ..
Ben idrar testinde net görünce koşarak kan testi ve hemen dra görundum. Keseyı gördu. Kan testi ve idrar ıstedı 1 hafta sonra gel dedı. Kan ve idrar sonucuna baktı keseyı olçtu 15 gun sonra gel dedi de biz de bekleyemiyoruz. Rezerv azlığı var yumurtam kalitesiz olabilir ıcı boş olabilir diye uyuyamıyorum.. Ya sabır ya Allah.. O neylerse güzel eyler

Reactions: H E
İlk gebeliğimde bende öyle yapmıştım :))
Haftada bir doktordaydım ama ilk gebeliğim bana sabrı öğretti .
Ağrım sızım yok ..
allah korusun boş gebelik bile olsa bu haftaya kadar her türlü bekletceklerdi ..
en azından geçen seferki gibi her hafta üzülerek geçirmedim :)

Rabbım ne derse o dedim bekledim ..

Oğlumda dört ay dolana kadar bulantim hep surdu benm dört ay dolunca bı anda kesildi. Ama her gebelik farkli.
Uzun sürenler de oluyomuş canım, şimdilik beni çok yıpratmıyo ama gidip geliyo bulantılar. İnşallah rahat atlatırız

Peki nasıl olucak ?
Normal kadın doğumdan randevu alıyoruz ?
Sonra doktora ikili test yaptırmak istediğimizi söylüyoruz ?
Aynen öyle canım, ben tsh falan baktırmaya gitmiştim yakın zamanda o zaman doktoru bile görmedim sekretere dedim özele gidiyorum tsh baktırcam dedi barkod verdi hemen ve kan verdim canım. Yine öyle olur diye düşünüyorum

mrb iyi akşamlar nasipse bende ekim de doğum yapacağım su an 5+5 acaba cuma günü kalp atışını duyabilir miyim
Merhaba canım sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı. Cuma günü 6+1 olucaksın o zaman canım, duyarsın büyük ihtimalle. Ben de 6+1de karından usg ile duymuştum kalp atışını

Ben de simdi dr dan ciktim. Bi suru de kagit aldim okumak icin. 2li test 11 ve 14. Hafta arasinda yapiliyor. Ense kalinligini o zaman olcuyorlar. 7. Haftada ensesi bile yok bebegin. Sastim dr druna.. belki randvu cabul doluyodur. 12. Haftaya simdiden al demek istemistir. Olabilir mi oyle?

Tamam canım çok teşekkür ederim

Kizlar dr dan ciktim simdi. Gunde 3 ogun sut ve urunleri onerdi. Ben yogurt ve peynir yiyemiyorum deyince, gunde 3 bardak sut seni zorlar sana kalsiyum takviyesi yapalim dedi.
Bol bol yogutt peynir yiyin kızlar. Bebelere lazimmis cookkk

Kizlar dr dan ciktim simdi. Gunde 3 ogun sut ve urunleri onerdi. Ben yogurt ve peynir yiyemiyorum deyince, gunde 3 bardak sut seni zorlar sana kalsiyum takviyesi yapalim dedi.
Ben süt içiyorum her gün canım, peyniri de çok seviyorum sürekli yerim hatta bulantım olduğunda da bastırıyo midemi iyi geliyo. Ama yoğurdu pek sevemiyorum ya ancak yemeklerin yanında biraz yiyorum, yoksa alıyım önüme bi kase yoğurt yiyeyim diyemiyorum hiç malesef. İnşallah alıyorumdur gerekli kalsiyumu

Canım çok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez, çok umutlanma hayal kırıklığı olmasın ama umutsuz da olma ne olacağını yalnızca Allah bilir.
Benim de 6+6 da gitmiştim gelişimi 6+1de kalp atışı yavaş demişlerdi ben de dua edip Allah'a bırakmıştım çünkü herşeyin hayırlısı her zaman.
Senin için de hayırlısı ne ise o olur inşallah.

Tam benlik şeyler :))) ben de bugün bir arkadaştan bıldırcın yumurtası önerisi aldım. Dedim ki o minicik benim en az 3-5 tane yemem lazım meğer protein oranı daha yüksekmiş. Beslenme uzmanına yarın danışacam önerirse almayı düşünüyorum.

İnşallah artış olur canım düşük bi ihtimalde olsa varsa ümitlenmemek elde değil,hakkımda yazılan hayırlısıdır tabi,teşekkürler canım

Ben şuan sadece yogurt yiyebiliyorum bidrde yoğurt çorbası iyi bari bebeğe yarıyosa :)

Ben de sabahlari yarim bardak sut iciyorum ama 1e cikaricam. Yogurda peynire intoleransim var maalesef. Keske yiyebilsem. Yoksa cok severim ikisini de.

Her gun yemeklerin yaninda 3-4 kasik yoğurt yesen yeter be kuzum. Peynir yiyomussun bi bardak da sut. Tamma iste. 3 öğüt sut urunu

Canim ben kanada da yasiyorum burda tum sağlık sistemi toptan bedava. Devlet karşılıyor. Ozel klinik falan da oyle. Ucretle alakali bisi değil.
Kaldi ki ultrason cihazinin gideri fazla değil. Yani bi elektrik parasi veriyosun.
Valla Kanada ile ilgili bilgim olmadığı için birşey söyleyemeyeceğim ama Amerika’da özel kliniklerde kendin ödediğin zaman ultrasona girilebildiğini, sigorta şirketlerinin ise sadece sayılı ultrason ücretini karşıladığını, Türkiye’de ise devletin ultrasonu ücretsiz sunmasının da etkisiyle bizde daha fazla sayıda girildiğine dair yazılar okumuştum. Onun dışında mesela kalp atışını şu anda dinletemem çünkü zararlı diye benim doktorum da söyledi daha geçen hafta, sadece ekrandan gösterdi, yani zararlı olduğu zaman bizde de yapılmayan ve bilgisi verilen uygulamalar bunlar, arkadaşlarımızın da içini rahatlatmak istedim.

Ah ben severim sekerim ama intoleranslarim var .Yiyemiyorum peynir ya da yogurt. Ilk gebeligimi onalrla gecirmistim ama sonradan hasta etmeye basladi.
Yumurta da öyle maalesef. Ona da intoleransim var. Glutene de. Ben genelde kahvaltı bile etmiyordum. Ama sirf gebeyim diye bi kac ceri domatez ve zeytin yiyorum sabahlari. Bi de oglumla tokustura tokustura yarim bardak sut

Ben şuan sadece yogurt yiyebiliyorum bidrde yoğurt çorbası iyi bari bebeğe yarıyosa :)
Ohh sifa olsun bebisine...
Aslinda bebege degil de sana yariyor.
Simdi soyle ki bebk anneden kalsiyum deposunu aliyor. Senin ne kalsiyumun varsa bebek kendine alip kemiklerini geliştiriyor. Ama tabi sonra anneye yetmiyor. Bi de soyle bisi var ki, annenin deposu dolu olacak ki bebecik de kemik yapacak değil mi?

Cnm bence boyle tiplere verebilecegin en guzel cvp yaptiklarini gormemezlikten gelmek.yemek mi yapmis.ay ne iyi oldu bugun de cnm hic mutfaga girmek istemiyordu tesekkur ederim de.bakalim bi daha yapar mi.niyeti seni bozmaksa sen tam aksine memnuniyet duydugunu goster ki amacina ulasamayinca vazgecsin.yoksa olan sdc sana olur.sinir stres vs vs sana da bebegine de yazik.hic gerek yok.yani ben oyle yapiyorum mosmor oluyorlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…