Canim elini karninin ustune koyup salavat getir, bol bol dua et.. meryem suresini oku.. senin dinin hayatin ve gelecegin icin hayirli evlat olucaksa size bagislasin insalalh.can kızlarrr,hepinizin temiz kalbini yerim benAllah razı olsun teker teker hepiciğinizden,Rabbim meleklerinizi sizlere bağışlasın,inşallah benimkini de bana,ümitlenmek istemiyorum ama karnımda yavaşta olsa atan minik bi kalp var,başka doktora daha gitme kararı aldık bakalım
Ay ciddi misin canım ya. Ama ikili tarama için kan alınıyo sadece. Ben özele gidiyorum doktorumun muayenehanesi var randevu sorun olmuyo ama ikili taramayı devlette yaptırıcam, onun için yine sıra almam gerekir mi ki canım?Şimdiden randevu alınması lazım kızlar malesef yer kalmıyor. Bende bugun aldım. 27 Mart’a verdi 12. Haftaya denk geliyor
Bebeklerin kendi dilleri var gerçekten onu çözmek mesele :), hadi bakalım sağlıkla gelsinler de o zaman da inşallah düşünürüz. Hamileliğin tadını çıkaralım (ne tat ama :))Yenidoğan hemsiresiysen biz sana soracagiz ayol. Benim gördüğüm bildigim bebek sayısı 1. Hadi yegenimi de ekle 2. Bu konuda sapka sana çıkartılıyor şeker.
Bebeklerin sallanmaya bi sevgisi var evet. Bu anne karnindayken suyun icinde, annenin hareketiyle alistiklari yasam bicimi oldugundan. Ama bebek ne gösterirsen onu öğreniyor. Her agladiginda tutarsan, sevgi icin aglamayi ogreniyor. Her uykusu geldiğinde sallarsan, uyumak icin sallanmayi öğreniyor.
Yeni anne için bebek ağlaması cok guc bisi. Ama 2 sene sonra yalandan aglama len deyip guluyosun
Canım benim doktorum da medikal parkta ama ikili test için ünv hastanesine başvurdum randevu dolmuş. Ama sağlık personeli olduğum için doktor kabul edecek o yüzden erkenden almanı öneririmAy ciddi misin canım ya. Ama ikili tarama için kan alınıyo sadece. Ben özele gidiyorum doktorumun muayenehanesi var randevu sorun olmuyo ama ikili taramayı devlette yaptırıcam, onun için yine sıra almam gerekir mi ki canım?
Ben de kullanıyorum canım ilk beta hcg için kan verdiğimde baktırmıştım tsh a, ilacı kullandıktan sonra sorunsuz atlatıcaz Allahın izniyle bugünleriSelamlar geçmişi okuyamadım gün yoğun geçti benim için. Dün sağlık ocağında kan vermiştim tsh düzeyim için; yüksek çıktı. Doktorumla görüştüm tiroid ilacına başlıyorum. Siz de ihmal etmeyin lütfen
Ay o zaman ben de randevu alayım canım ya çok teşekkür ederimCanım benim doktorum da medikal parkta ama ikili test için ünv hastanesine başvurdum randevu dolmuş. Ama sağlık personeli olduğum için doktor kabul edecek o yüzden erkenden almanı öneririm
Yarın ara al hemen kuzumAy o zaman ben de randevu alayım canım ya çok teşekkür ederim
Ya canım şey sorucam . Bende özele gitmeyi düşünüyorum . Sadece 2 li trstı yaptırıcam ama devlette .Canım benim doktorum da medikal parkta ama ikili test için ünv hastanesine başvurdum randevu dolmuş. Ama sağlık personeli olduğum için doktor kabul edecek o yüzden erkenden almanı öneririm
Canım benim yaşadığım yerde oluyor. Arkadaşım geldi bugun hatta ona baktırdık .Ya canım şey sorucam . Bende özele gitmeyi düşünüyorum . Sadece 2 li trstı yaptırıcam ama devlette .
Ama şöyle bişey duydum . Eğer devlete sadece test için gidersek yapmıyolar diye duydum böyle bişey olabılır mi ?
Neyse ben ilk önce bir kalp atışı alayımda zaten özel sağlık sigortası yaptırdı eşim sanırım onlarda ücretsiz yapılıyor . Bi araştırırmCanım benim yaşadığım yerde oluyor. Arkadaşım geldi bugun hatta ona baktırdık .
Sen tabi şuan kalp atışına odaklıyım kıyamam :)Neyse ben ilk önce bir kalp atışı alayımda zaten özel sağlık sigortası yaptırdı eşim sanırım onlarda ücretsiz yapılıyor . Bi araştırırm
İnşllah rabbım nasip ederSen tabi şuan kalp atışına odaklıyım kıyamam :)
Onu da duyacaksın inşallah
Tamam canım alıcamYarın ara al hemen kuzum
Ben özellikle sordum doktoruma ve devlet hastanesinden bi tanıdığıma, öyle bi şey yok canım. Direkt sadece testi devlette yaptırabilirsin muayene olma gibi bi şart yok canımYa canım şey sorucam . Bende özele gitmeyi düşünüyorum . Sadece 2 li trstı yaptırıcam ama devlette .
Ama şöyle bişey duydum . Eğer devlete sadece test için gidersek yapmıyolar diye duydum böyle bişey olabılır mi ?
En şyi sonuç 12. Haftada veriliyor. 7 haftalık burun kemiği yok ense yok nasıl bakacak. Ben şok
Oğlumda dört ay dolana kadar bulantim hep surdu benm dört ay dolunca bı anda kesildi. Ama her gebelik farkli.Ben de öyle sevindim diyebilirim canım :)
Tam zaten işte bu haftalar sıkıntılı herhalde. 9.haftadan sonra iyice azalıp bitiyomuş
Peki nasıl olucak ?Ben özellikle sordum doktoruma ve devlet hastanesinden bi tanıdığıma, öyle bi şey yok canım. Direkt sadece testi devlette yaptırabilirsin muayene olma gibi bi şart yok canım
Ben de cuma gideceğim normalde pazartesiydi ama dayanamıyorum zaman geçmiyor. İçimde bir tedirginlik var ilk kez böyle oluyor. Allahım herkese hayırlı haberler versin inşallahİnşllah rabbım nasip eder
Cuma günü hayırlı haberlerle gelirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?