- 1 Ağustos 2018
- 2.876
- 4.867
- 133
Karından mı bakıldı acaba size yoksa vajinal ultrason muYok ölçmedi canım. Çok küçüktü zaten. Sadece kesenin oluştuğunu bilebiliriz şuan dedi.
Dün dr günümdü bebeği de gördüm kalp atışını da gördüm , sesi dinletmedi zararlı 11 12. Haftadan önce dinletmiyoruz dedi, 6+6 haftalık hamişsin dedi.çok şükür. . Her gün ceviz yumurta süt ürünleri mevsim sebze meyvesi haftada et balık yiceksin dedi ,ki zaten yapıyorum bunları bende. kızlar çok anlamıyorum ama şöyle ağzıma tatlı koymak istemiyorum hiç canım çekmiyor, canım ne çekiyor biliyor musunuz yaprak sarması yaptığımız yaprak var ya onun sarılmamış böyle tuzlu mayhoş halini bu ne değişik bi aşerme aşerme bu mu oluyor tam bilmiyorum da
Hayırlı olsun canım çok şükür sizi üzmeden gelmiş bebişin. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBende gün itibariyle 6+4 günlük hamileyim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Pko luyum ve 3 ay süren bir tedavi ile kavuştuk. Öğrendiği gün aslında doktora gidip ben tedaviye ara vermek istiyorum demek için gidecektim hemşire hamile olduğumun müjdesini verdi.
Ben de normolde çok düşkün aşırı zaafım var ama şimdi pek aklıma bile gelmiyo tatlı yemek, canım istemiyo. Ben de hep ekşili, limonlu, acılı şeyler yemek istiyorum :)Dün dr günümdü bebeği de gördüm kalp atışını da gördüm , sesi dinletmedi zararlı 11 12. Haftadan önce dinletmiyoruz dedi, 6+6 haftalık hamişsin dedi.çok şükür. . Her gün ceviz yumurta süt ürünleri mevsim sebze meyvesi haftada et balık yiceksin dedi ,ki zaten yapıyorum bunları bende. kızlar çok anlamıyorum ama şöyle ağzıma tatlı koymak istemiyorum hiç canım çekmiyor, canım ne çekiyor biliyor musunuz yaprak sarması yaptığımız yaprak var ya onun sarılmamış böyle tuzlu mayhoş halini bu ne değişik bi aşerme aşerme bu mu oluyor tam bilmiyorum da
Amiinnn inşallah sizin ki kaç haftalık ? Yeni gebelerin hepsinde ruhsal iniş çıkışlar oluyor mu bilginiz var mı? Ben bu durumdan fena mÜzdaribimHayırlı
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımmKızlar başka bi doktora geldim devlet hastanesine,sıramı bekliyorum hiç umudum kalmadı artık ama geldim yinede pişman olmamak için
Biz de bugün tam 7+0 ız :) çoğunluğu ruhsal iniş çıkışları yaşıyo gebelerin. Ben daha çok kötü durumda değilim ama hemen etkilenip ağlayabiliyorum. Sinirlilik falan pek yok henüzAmiinnn inşallah sizin ki kaç haftalık ? Yeni gebelerin hepsinde ruhsal iniş çıkışlar oluyor mu bilginiz var mı? Ben bu durumdan fena mÜzdaribim
10. Haftaya kadar için rahat bir şekilde bekleyebilirsin kuzum zararın olmazmışMalesef yine iyi haberlerle gelemedim,bebeğimin kalp atışını alamadı doktor,vajinal ultrasonda da duyamadı ve göremedi,2hafta bekleyelim sıkıntı olmaz dedi
Ah canım ya çok üzgünüm ama hala bi umut var benim içimdeMalesef yine iyi haberlerle gelemedim,bebeğimin kalp atışını alamadı doktor,vajinal ultrasonda da duyamadı ve göremedi,2hafta bekleyelim sıkıntı olmaz dedi
İnşallah bekleyişin sonunda hayırlı haberlerle gelirsin canımMalesef yine iyi haberlerle gelemedim,bebeğimin kalp atışını alamadı doktor,vajinal ultrasonda da duyamadı ve göremedi,2hafta bekleyelim sıkıntı olmaz dedi
Oyy maşallah size de. Ben her şeye ağlıyorum. Dün kocama sen beni anlamıyorsun diye ağlıyordum o da halime güldü.Biz de bugün tam 7+0 ız :) çoğunluğu ruhsal iniş çıkışları yaşıyo gebelerin. Ben daha çok kötü durumda değilim ama hemen etkilenip ağlayabiliyorum. Sinirlilik falan pek yok henüz
O hal bende de var bnde dünden önceki gün ağladım .Oyy maşallah size de. Ben her şeye ağlıyorum. Dün kocama sen beni anlamıyorsun diye ağlıyordum o da halime güldü.
Yine de kötü düşünme. Bende yarın kesmeyi görmek ve kalp atışı için gideceğim çok heyecanlıyım. İnşallah sorun çıkmaz sağlıklı bir şekilde kucagmıza alırızMalesef yine iyi haberlerle gelemedim,bebeğimin kalp atışını alamadı doktor,vajinal ultrasonda da duyamadı ve göremedi,2hafta bekleyelim sıkıntı olmaz dedi
Bende bulantı yok ama kasıklarımda sancı ve halsizlik var. Çok çabuk sinirleniyorum. Dün kedimize kızdı diye bende kıyameti kopardım sen kediye nasıl kızarsın çocuga da mı böyle baba olacaksın falan filanO hal bende de var bnde dünden önceki gün ağladım .
Bulantılarım senin umrunda değil diye
Karşıma geçip bir güzel güldü sen hamile oldundaaa duygusalaa mıı bağlaadın dedi
Normal şeyler canım hormonlar tavanda şu an :)Oyy maşallah size de. Ben her şeye ağlıyorum. Dün kocama sen beni anlamıyorsun diye ağlıyordum o da halime güldü.
Benım maalesef bulantım ve tiksinmem çokBende bulantı yok ama kasıklarımda sancı ve halsizlik var. Çok çabuk sinirleniyorum. Dün kedimize kızdı diye bende kıyameti kopardım sen kediye nasıl kızarsın çocuga da mı böyle baba olacaksın falan filan
Bende beni neden bulantım yok ve iştahım çok diye yakınıyorum acaba bir sorun mu var demeye başladımBenım maalesef bulantım ve tiksinmem çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?