2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ayy okuyunca bile benımde canım çekti.. benimde ha bire ekşi çekiyo... erik turşu falan:)

Hayırlı olsun canım çok şükür sizi üzmeden gelmiş bebişin. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Ben de normolde çok düşkün aşırı zaafım var ama şimdi pek aklıma bile gelmiyo tatlı yemek, canım istemiyo. Ben de hep ekşili, limonlu, acılı şeyler yemek istiyorum :)

Sabahın kör saatlerinde mükellef bir kahvaltı yaptım gün yoğun olacak sağlam başlayayım diye. Tam bitirdim rutin ilaçlarımı aldım 1 bardak su ile. İlaçlar da dahil yediğim her şey çıktı :)))) ilaçları tekrar aldım üstüne yine hafif bi şeyler atıştırdım. sıvı bi şeyler içsem içim dönmeye başlıyor :)))

Amiinnn inşallah sizin ki kaç haftalık ? Yeni gebelerin hepsinde ruhsal iniş çıkışlar oluyor mu bilginiz var mı? Ben bu durumdan fena mÜzdaribim
Biz de bugün tam 7+0 ız :) çoğunluğu ruhsal iniş çıkışları yaşıyo gebelerin. Ben daha çok kötü durumda değilim ama hemen etkilenip ağlayabiliyorum. Sinirlilik falan pek yok henüz

Malesef yine iyi haberlerle gelemedim,bebeğimin kalp atışını alamadı doktor,vajinal ultrasonda da duyamadı ve göremedi,2hafta bekleyelim sıkıntı olmaz dedi
10. Haftaya kadar için rahat bir şekilde bekleyebilirsin kuzum zararın olmazmış

Allahım yardımcın olsun
Yaşadıklarını çok iyi bilirim şu bekleyişini içinde en ufak bir umut kırıntısını bile bilirim .
O muayene odasına yattıgında ekrana nasıl bir ümitle baktıgını bile bilirim .
Rabbım daha acısından koruusn . Evlatlarınızı size bağışlasın

Malesef yine iyi haberlerle gelemedim,bebeğimin kalp atışını alamadı doktor,vajinal ultrasonda da duyamadı ve göremedi,2hafta bekleyelim sıkıntı olmaz dedi
Ah canım ya çok üzgünüm ama hala bi umut var benim içimde mucizelere inanıyorum, inşallah bi mucize olucaktır bol bol dua edelim

Biz de bugün tam 7+0 ız :) çoğunluğu ruhsal iniş çıkışları yaşıyo gebelerin. Ben daha çok kötü durumda değilim ama hemen etkilenip ağlayabiliyorum. Sinirlilik falan pek yok henüz
Oyy maşallah size de. Ben her şeye ağlıyorum. Dün kocama sen beni anlamıyorsun diye ağlıyordum o da halime güldü.

Oyy maşallah size de. Ben her şeye ağlıyorum. Dün kocama sen beni anlamıyorsun diye ağlıyordum o da halime güldü.
O hal bende de var bnde dünden önceki gün ağladım .
Bulantılarım senin umrunda değil diye
Karşıma geçip bir güzel güldü sen hamile oldundaaa duygusalaa mıı bağlaadın dedi

Yine de kötü düşünme. Bende yarın kesmeyi görmek ve kalp atışı için gideceğim çok heyecanlıyım. İnşallah sorun çıkmaz sağlıklı bir şekilde kucagmıza alırız

O hal bende de var bnde dünden önceki gün ağladım .
Bulantılarım senin umrunda değil diye
Karşıma geçip bir güzel güldü sen hamile oldundaaa duygusalaa mıı bağlaadın dedi
Bende bulantı yok ama kasıklarımda sancı ve halsizlik var. Çok çabuk sinirleniyorum. Dün kedimize kızdı diye bende kıyameti kopardım sen kediye nasıl kızarsın çocuga da mı böyle baba olacaksın falan filan

Reactions: H E
Benım maalesef bulantım ve tiksinmem çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…