2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende beni neden bulantım yok ve iştahım çok diye yakınıyorum acaba bir sorun mu var demeye başladım
Yok yokk sakın kötü düşünme sizler çok sanslısınız .
Bulantının sağlıklı bir gebelikle alakası yook .
İlk gebeliğim kürtajla sonlandı . İnan okdr çok bulnayım oldu ki . Doktora demiştim madem bebeğimin kalbı durdu neden bulanıyor dedim bebekle alakası yokkı hormonlarında alakası var demişti . Kürtajdan sonra bile bulantı çektim sakın kötü düşünme canım

Bu biraz içimi rahatlattı. Yarın sabah kontrolüm var inşallah iyi haberler alırım. Sana da çok geçmiş olsun inşallah bu gebeliğin sağlıkla sonuçlanır

Bu biraz içimi rahatlattı. Yarın sabah kontrolüm var inşallah iyi haberler alırım. Sana da çok geçmiş olsun inşallah bu gebeliğin sağlıkla sonuçlanır
Aaa benımde yarın randevum
Aramızda 2 gün var benımde son satım 16 ocak ..
inşallah ikimizde hayırlı haberlerle geliriz

Panikleme sakın. Bulantı beta dalgalanması ile alakalı diye biliyorum. Sağlıklı/sağlıksız gibi bir çıkarım yapılmazmış.

Merhaba canım sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı. Cuma günü 6+1 olucaksın o zaman canım, duyarsın büyük ihtimalle. Ben de 6+1de karından usg ile duymuştum kalp atışını

aminn inşallah Allah hepimize yardımcı olsun hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde aliriz kucağımiza inşallah bakalım yarin duyarım kalp atışını ben daha bugun verdin ilk kan tahlilimi testte pozitif çıkmıştı 1 hafta öncesi ama bu hamileliğin sürpriz olduğu için folik asit falan daha başlamadım siz kullaniyormusunuz

Aaa benımde yarın randevum
Aramızda 2 gün var benımde son satım 16 ocak ..
inşallah ikimizde hayırlı haberlerle geliriz
İnşallah, çok heyecanlıyım aslında randevumu doktor bugüne vermişti ama eşim görevde ve o da çok görmek istediği için o yarına erteledik

Reactions: H E
İnşallah, çok heyecanlıyım aslında randevumu doktor bugüne vermişti ama eşim görevde ve o da çok görmek istediği için o yarına erteledik
Ben bide ilk defa gidicem daha kan testi bile vermedim
Korku heyecan herşeyi aynı anda yaşıyorum şuan

bende adet günüme 3 gün varken yani 4 haftalıkken ayak bilegimden röntgene girdim hamile olduğumu bilmeden acaba bi zararı olmus mudur

Panikleme sakın. Bulantı beta dalgalanması ile alakalı diye biliyorum. Sağlıklı/sağlıksız gibi bir çıkarım yapılmazmış.
Sırf bu yüzden hemşire arkadasım evime geldi kanımı alıp hastane de tahlil yaptı. Beta hcg de sorun yok ilerleme gayet iyi ama demir ve d vitamini eksiğim varmış

Ben bide ilk defa gidicem daha kan testi bile vermedim
Korku heyecan herşeyi aynı anda yaşıyorum şuan
Ben 5 haftalıkken gittim o zaman ultrasonda bakmadı.beta hcg 108 Di ben o kadar pimpirikli davrandım ki hemşire arkadasımu aradım o da işe gitmeden geldi kanımı aldı ve ilerlemeyi kontrol etti gayet yolundaymış her şey ama d ve demir vitamin eksiğim varmış. İnşallah yarın ikimizde güzel haberlere geliriz aynı duyguları bende yaşıyorum

Reactions: H E
Tamam canım etiketlerim seni ben sabah en erken saate aldım heyecandan ölmeyeyim diye

kızlar ben cok kararsız kaldım..doktorum benı 7. hafatda kalp atısı ıcın cagırdı ama cok merak edıyorum vakıtte gecmıyo... en son 5. haftada keseyı gormustuk yarın 6+3 oldum.. yarın devlete gıtsem ebebgı ve keseyı gorurmuyuz?

Her şey yolundadır hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.
Folik asit kullanıyorum ben, zaten planlı bi gebelikti. Gebeliğin öncesinde de sanırım 4 aydır falan kullanıyodum. Sen de bir an önce başlarsın canım

Bence görürsünüz canım. Ben 6+1 de karından kalp atışını duydum. Ultrasonla da alakalıymış bu durum, ama muhtemelen görürsün diye düşünüyorum, dayanamıyosan git bence. Çünkü ben de çok sabırsızdım ve çok rahatladım sonra

Yanlış anlamayın denk geldi diye sizi alıntıladım. Kırmak istemezdim.

O haftada bebeği keseyi ve belki de kalp atışını görmen lazım

Sırf bu yüzden hemşire arkadasım evime geldi kanımı alıp hastane de tahlil yaptı. Beta hcg de sorun yok ilerleme gayet iyi ama demir ve d vitamini eksiğim varmış
Doktorun mutlaka takviye verecektir. D vitamini için artık güneşli günler başlıyor güneşin dik geldiği saatler dışarı çık. El ve ayak bileklerini aç bilek içlerinden 10-15 dk güneşi al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…