- 24 Şubat 2019
- 63
- 142
- 13
- 35
Adana gibi bir yerde D vitamininden eksik kalıyorum ahhh AhhDoktorun mutlaka takviye verecektir. D vitamini için artık güneşli günler başlıyor güneşin dik geldiği saatler dışarı çık. El ve ayak bileklerini aç bilek içlerinden 10-15 dk güneşi al.
2 kilo aldımSanmam canım benim de kızımda iştahım çok açıktı
Bende de d vit eksik çıktı. Folikasitimi d vit takviyeli olandan aldım. Daha önce b 12 takviyeli kullanıyordum. Tam etobur olduğum için baya iyi çıktı sonuç. D vit olanla değiştirdim. Sor istersen doktorunaSırf bu yüzden hemşire arkadasım evime geldi kanımı alıp hastane de tahlil yaptı. Beta hcg de sorun yok ilerleme gayet iyi ama demir ve d vitamini eksiğim varmış
Seni üzmek istemem ama doğumda 35 kg almış bi anneydim. Ama hepsini yaşı dolmadan verdim. Sen yine de dikkat et.2 kilo aldım
Sürekli kapalı alanda isen normaldir. Genelde ofis çalışanlarında oluyor. Benim de geçen sene alt sınır 20 iken 12 idi. Direk kastan iğne olarak yedim. Şu an 70 lere filan getirdikAdana gibi bir yerde D vitamininden eksik kalıyorum ahhh Ahh
Yarın gideceğim sorarımBende de d vit eksik çıktı. Folikasitimi d vit takviyeli olandan aldım. Daha önce b 12 takviyeli kullanıyordum. Tam etobur olduğum için baya iyi çıktı sonuç. D vit olanla değiştirdim. Sor istersen doktoruna
Zaten tedavi sürecinde hayatımda asla görmediğim bir kiloya ulaştım 10 15 kilo fazlam vardı. Tam spora başladım hamile kaldım . Sanırım 100 kilo girerim doğuma ama inşallah senşn gibi 1 sene dolmadan veririmSeni üzmek istemem ama doğumda 35 kg almış bi anneydim. Ama hepsini yaşı dolmadan verdim. Sen yine de dikkat et.
Evet muhasebciydim . Şu an 6.6 çok düşük ve bir ay önce yine tahlil yaptırmıştım o zaman çok daha düşüktü bu yükselmiş haliSürekli kapalı alanda isen normaldir. Genelde ofis çalışanlarında oluyor. Benim de geçen sene alt sınır 20 iken 12 idi. Direk kastan iğne olarak yedim. Şu an 70 lere filan getirdik
Malesef yine iyi haberlerle gelemedim,bebeğimin kalp atışını alamadı doktor,vajinal ultrasonda da duyamadı ve göremedi,2hafta bekleyelim sıkıntı olmaz dedi
Verirsin stres yapma. Bebeğin emdikçe kilolar gidiyorYarın gideceğim sorarım
Zaten tedavi sürecinde hayatımda asla görmediğim bir kiloya ulaştım 10 15 kilo fazlam vardı. Tam spora başladım hamile kaldım . Sanırım 100 kilo girerim doğuma ama inşallah senşn gibi 1 sene dolmadan veririm
ay canim yaa Allah korusun kanama falan yasamayalim hepimizde hayirlisiyla
Kizlar bi sey daha sorcam mesela 3-4 saatlik otobus yolculugu yapmak sakincali mi?
@AloeeVeraa
Kendini zorlama. Ayran felan iyi gelebilir. İlk zamanlar oluyor ne yazık kiDün dişlerimi fırçalarken çıkardım, çok zorlanıyorum diş fırçalarken ya.
Bide benim midem sürekli bulancak vaziyette, her şeyden tiksindim iştahım kapandı.
Canım hep biskuvi turu şeyler istiyor. Ay ben napcam bilmiyorum
Aman Allahım ..Seni üzmek istemem ama doğumda 35 kg almış bi anneydim. Ama hepsini yaşı dolmadan verdim. Sen yine de dikkat et.
Canım bana portakal çok iyi geliyor . Birde yoğurt çorbası .Dün dişlerimi fırçalarken çıkardım, çok zorlanıyorum diş fırçalarken ya.
Bide benim midem sürekli bulancak vaziyette, her şeyden tiksindim iştahım kapandı.
Canım hep biskuvi turu şeyler istiyor. Ay ben napcam bilmiyorum
Dün inanılmaz zorladım, zorladıkça da tiksiniyorum :)Kendini zorlama. Ayran felan iyi gelebilir. İlk zamanlar oluyor ne yazık ki
Dün çıkarınca rahatlamıştım biraz sonra tekrar geldi o his.Canım bana portakal çok iyi geliyor . Birde yoğurt çorbası .
Bende sürekli bir kusma halındayım . Hani bişey olsa da kussam diyo vucudum
Aman Allahım ..
keisn bende alcam . Bulantılar önce çok yiyordum. Şuan azaldı ama kesin o evrede 2 kilo almısımdır korkuyorum tartılmaya
Aynen mesela sabhları eşim tavukların yaptıgı şeyi yerken görünce kusuyorum :)Dün çıkarınca rahatlamıştım biraz sonra tekrar geldi o his.
Evet yoğurt çorbası rahatlatabilir bugün yapayım bari ya .
Valla bişi yiyemez oldum zevk alamıyorum yiyeceklerden.
Bide istemsiz gözümün önüne hep yiyecekler geliyo sonra da tiksinti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?