2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Evet bunlarin hepsi olucak uykusuzluk aclik sutun yetiyor yok yetmiyor vs. hatta bazen sinirlenceksin hatta biraz buyusun senle kavga edicek ama kokusunu icine cekmek paha bicilmez ki 2.cocuk delilik bence ki onu bile dusuneceksin ben dusundum mesela :))) Allah saglik versin herkes saglikla kucagina alsin alinca anlarsin o kokuyu hicbiseye degismiyecegini

Valla canım o korku biçoğumuzda (ilk çocuksa) vardır.
Ben de düşünüyorum onu sık sık.
Nolacak yapabilecek miyim, bide bir derdim var kısmında bazen bazı konuları görüyorum daha bi korkuyorum.
Ama diyorum 2.yi yapanlar var o kadar zor olsa yapmazlardı herhalde :)
Hatta dün eşimle de bu konuyu konuştum, becerebilecek miyiz ya birbirimizden uzaklaşırsak vs.
İnsanın aklına türlü şeyler geliyor, deneyimlemediğimiz bi durum neticede

Merhaba, zaman zaman benzer düşüncelere ben de dalıyorum nasıl olacak, neler değişecek gibi ama eğer olmasaydı bu sefer de hep merak edecektim ve ölene kadar aklımda kalacaktı, belki keşkelerle yaşayacaktım. O nedenle akışına bıraktım, inanıyorum ki her şey çok güzel olacak, ne biz sonsuza kadar hamile olacağız ne bebeğimiz sonsuza kadar bebek kalacak, herşey öyle ya da böyle yoluna girecek, yeter ki sağlığımız yerinde olsun.

Yalnız olmadığımı bilmek iyi çünkü bu şekilde haketmiyorum anneliği diye düşünüyorum herkes bu kadar bebek için sevinirken uğraşırken böyle düşünmem kendimden nefret ediyorum
Lütfen kendinize yüklenmeyin, çok normal olduğunu düşünüyorum ben ruh hali değişimlerinin, hepimiz insanız sonuçta, kaygılanmak da korkmak da herkesin az çok yaşadığı duygulardır bence ve insan olmanın gereğidir.

canım benımde hıc bulantım yoktu.. 2gunsur sen gıbı dıs fırcalayamıyorum bulantı gelıyorbılmıyorum macun mu yapıyor..

ne kadarlıktı bebegın canım?

Bu biraz içimi rahatlattı. Yarın sabah kontrolüm var inşallah iyi haberler alırım. Sana da çok geçmiş olsun inşallah bu gebeliğin sağlıkla sonuçlanır
Canım geç döllenme olabilir. Benimde son adete göre 7 hafta 1 günlük ama doktor geçdöllenme daha 5 haftalık dedi kese yolk sac var henüz bebek yoktu dün

Canım geç döllenme olabilir. Benimde son adete göre 7 hafta 1 günlük ama doktor geçdöllenme daha 5 haftalık dedi kese yolk sac var henüz bebek yoktu dün
Yarın sabah inşallah öğrenirim. Ve bir de ben her sabah uyandığımda limonlu ılık su içiyorum belki bu yüzden de bulantım yoktur diye düşünmeye başladım

Selam kizlar.
Bende bugün itibar ile 7+1 hamileyim.
Usg de biri görüyor biri görmüyor makineye göre fazlası ile degisiyor.6+1 de bir devletin kalp atışı var dedigi bebegi 6+6 da digeri kese daha yok dedi insallah saglikla hepimiz kucagimiza aliriz.ilk haftalar merak heyecan korku birbirine girdi
2.anneligim 9 yaşında bir kızım var.
İlkinde 6 haftadan 17. Haftaya kadar bulantilar ilaclar serumlar ile geçti bunda simdilik birsey yok.yasayip göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…