Kan testlerimin sonuçlarını yarın alacagım doktora Yetişirsem götürürüm ben bu psikolojiden nasıl cıkacagım mutlu olamıyorum herseyini değişecek olması çok pişman ediyor beni ilk bebeğim ama olmasa olurdu düşüncesindeyim evimin düzeni yemek düzeni kilo artışı elimle olan ilişki bunlar değişince ben mutlu olmadıgımı anladım umarım geçicidir. Çok kızıyorum kendime
Kan testlerimin sonuçlarını yarın alacagım doktora Yetişirsem götürürüm ben bu psikolojiden nasıl cıkacagım mutlu olamıyorum herseyini değişecek olması çok pişman ediyor beni ilk bebeğim ama olmasa olurdu düşüncesindeyim evimin düzeni yemek düzeni kilo artışı eşimle olan ilişki bunlar değişince ben mutlu olmadıgımı anladım umarım geçicidir. Çok kızıyorum kendime
Ahaha valla Allah yardımcımız olsun :))Aynen mesela sabhları eşim tavukların yaptıgı şeyi yerken görünce kusuyorum :)
Sansürleme sebbeim bulantıları olanlar için
Valla canım o korku biçoğumuzda (ilk çocuksa) vardır.Kan testlerimin sonuçlarını yarın alacagım doktora Yetişirsem götürürüm ben bu psikolojiden nasıl cıkacagım mutlu olamıyorum herseyini değişecek olması çok pişman ediyor beni ilk bebeğim ama olmasa olurdu düşüncesindeyim evimin düzeni yemek düzeni kilo artışı eşimle olan ilişki bunlar değişince ben mutlu olmadıgımı anladım umarım geçicidir. Çok kızıyorum kendime
Merhaba, zaman zaman benzer düşüncelere ben de dalıyorum nasıl olacak, neler değişecek gibi ama eğer olmasaydı bu sefer de hep merak edecektim ve ölene kadar aklımda kalacaktı, belki keşkelerle yaşayacaktım. O nedenle akışına bıraktım, inanıyorum ki her şey çok güzel olacak, ne biz sonsuza kadar hamile olacağız ne bebeğimiz sonsuza kadar bebek kalacak, herşey öyle ya da böyle yoluna girecek, yeter ki sağlığımız yerinde olsun.Kan testlerimin sonuçlarını yarın alacagım doktora Yetişirsem götürürüm ben bu psikolojiden nasıl cıkacagım mutlu olamıyorum herseyini değişecek olması çok pişman ediyor beni ilk bebeğim ama olmasa olurdu düşüncesindeyim evimin düzeni yemek düzeni kilo artışı eşimle olan ilişki bunlar değişince ben mutlu olmadıgımı anladım umarım geçicidir. Çok kızıyorum kendime
Lütfen kendinize yüklenmeyin, çok normal olduğunu düşünüyorum ben ruh hali değişimlerinin, hepimiz insanız sonuçta, kaygılanmak da korkmak da herkesin az çok yaşadığı duygulardır bence ve insan olmanın gereğidir.Yalnız olmadığımı bilmek iyi çünkü bu şekilde haketmiyorum anneliği diye düşünüyorum herkes bu kadar bebek için sevinirken uğraşırken böyle düşünmem kendimden nefret ediyorum
Insallah olmamistir cnm guzel dusun.bende adet günüme 3 gün varken yani 4 haftalıkken ayak bilegimden röntgene girdim hamile olduğumu bilmeden acaba bi zararı olmus mudur
Dün dişlerimi fırçalarken çıkardım, çok zorlanıyorum diş fırçalarken ya.
Bide benim midem sürekli bulancak vaziyette, her şeyden tiksindim iştahım kapandı.
Canım hep biskuvi turu şeyler istiyor. Ay ben napcam bilmiyorum
ne kadarlıktı bebegın canım?Kan testlerimin sonuçlarını yarın alacagım doktora Yetişirsem götürürüm ben bu psikolojiden nasıl cıkacagım mutlu olamıyorum herseyini değişecek olması çok pişman ediyor beni ilk bebeğim ama olmasa olurdu düşüncesindeyim evimin düzeni yemek düzeni kilo artışı eşimle olan ilişki bunlar değişince ben mutlu olmadıgımı anladım umarım geçicidir. Çok kızıyorum kendime
Bende bugün 7+0 ımm aloşveroşBiz de bugün tam 7+0 ız :) çoğunluğu ruhsal iniş çıkışları yaşıyo gebelerin. Ben daha çok kötü durumda değilim ama hemen etkilenip ağlayabiliyorum. Sinirlilik falan pek yok henüz
Tamam barıştıkYanlış anlamayın denk geldi diye sizi alıntıladım. Kırmak istemezdim.
Canım geç döllenme olabilir. Benimde son adete göre 7 hafta 1 günlük ama doktor geçdöllenme daha 5 haftalık dedi kese yolk sac var henüz bebek yoktu dünBu biraz içimi rahatlattı. Yarın sabah kontrolüm var inşallah iyi haberler alırım. Sana da çok geçmiş olsun inşallah bu gebeliğin sağlıkla sonuçlanır
Yarın sabah inşallah öğrenirim. Ve bir de ben her sabah uyandığımda limonlu ılık su içiyorum belki bu yüzden de bulantım yoktur diye düşünmeye başladımCanım geç döllenme olabilir. Benimde son adete göre 7 hafta 1 günlük ama doktor geçdöllenme daha 5 haftalık dedi kese yolk sac var henüz bebek yoktu dün
Oyy maşallah bize ne güzel tatlımBende bugün 7+0 ımm aloşveroş
Korkma hiç bişey olmaz bende fena halde gribim :)Günaydın kızlar, grip olmuşum benbol bol meyve yiyorum, ilaç falan içmiyorum tabiki ama bebişe bi zararı olur mu sizce ?
O hal bende de var bnde dünden önceki gün ağladım .
Bulantılarım senin umrunda değil diye
Karşıma geçip bir güzel güldü sen hamile oldundaaa duygusalaa mıı bağlaadın dedi
Cnm sdc gunese cikmaya calis ama ilk 3 ay d vitamini takviyesi alma cunku bebeklerde anomaliye neden olabiliyormus.ama sen yine de her konuda mutlaka dr.una danisAdana gibi bir yerde D vitamininden eksik kalıyorum ahhh Ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?