2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cnm sdc gunese cikmaya calis ama ilk 3 ay d vitamini takviyesi alma cunku bebeklerde anomaliye neden olabiliyormus.ama sen yine de her konuda mutlaka dr.una danis
Aaa öyle mi benim de d vitamini eksiğim var doktor geldiğinde yazarım demişti korktum şimdi bak kullanmasam mı :/

Kızlar bugün kalp atışını duyduk çok şükür :) gribim bir haftadır doktor sadece Parol ya da minoset içebilirsin çok kötü olursan dedi. İkili test için şimdiden randevu al dedi şuan 7 haftalık 5 hafta sonraya devlet hastanesinden randevu al dedi ama devlet hastanesi en fazla 15 gün sonraya veriyormuş yani 15 gün sonra randevu alabilirim sanırım özelleri de araştıracağım eğer alabiliyorsanız şimdiden ikili test için randevu alın kızlar çok çabuk doluyormuş randevular
D vitamini eksikliği bende de var onun için de 12 haftaya kadar takviye vermiyoruz 12 haftadan sonra ona başlayacakmışım folik asiti de 12. Haftada bırakacakmışım

2.cocukta o korku daha cok var ilkini inciltmemek biri bebekle ilgilenirken digeri buyukle ilgilencek benden uzaklasirmi oglum biyere giderken 2 cocugu nasil hazirlarm
onlara 2 cantami yapicam biri hastalansa gece al gotur evde bebek varsa buyuk hep babaya kalcak
kocayla uzaklasmayi saymiyorum bile ama enteresan bisey annelik tek cocuk olmamali bi kardesi olmali diyorsun ama korkularin yetememezligin dusunceleri alip basini gidiyor

Kızlar selam ultrasonda 7+6 yız ben çok bitkilik halsizim hem modem bulanıyor ama kusma yok karnım aç ama yemek istemiyorum tansiyonum 4 e 6 ruh gibiyim
Bu şekilde olan varmı hep böyle gitmez dimi

Gitmez cnm bi yerde bitiyor :) insallah kisa surer bende oyleyim dusuk tehlikem var kv bende valla konusmak bile istemiyorm bazen

Hayırlı olsun canım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun ultrason cihazının kalitesiyle alakalı böyle şeyler. İyi bi doktora gidip güzel bi muayene olabilirsin

Gözün aydın canım çok şükür her şey yolundaymış

Kızlar selam ultrasonda 7+6 yız ben çok bitkilik halsizim hem modem bulanıyor ama kusma yok karnım aç ama yemek istemiyorum tansiyonum 4 e 6 ruh gibiyim
Canım tansiyon düşüklüğü yapıyodur o halsizliği. Benim de bazen düşüyo ama seninki kadar değil, o zaman ben de çok halsiz oluyorum. Bulantılarım da gelip gidiyo hep. Tuzlu ayran iç tansiyonun için biraz daha iyi hissedersin kendini

İyi günler hanımlar,
14 aylık oğlum var ve 8 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim başı kanamalı sonu erken doğum tehlikeli yani bayaca maceralı geçti. Bu hamileliğim de artık kafama takmadığımdan mı yoksa kafama takmaya vakit bulamadığımdan mı bilmiyorum ama elhamd ilki gibi sıkıntılı sorunlu geçmiyor. Bunu ilk hamileliği olduğu için tedirgin olan arkadaşlar için yazdım. İnsan gerçekten kafasına taktıkça irdeledikçe problemler çıkıyor. Elimizden geleni yaptıktan sonra Allaha güvenmekten başka çaremiz yok. İnşallah herkes sağ salim hayırlısıyla bebeğini kucağına alır.

Kızlar duaniza ihtiyacım var ogleden sonra kanamam başladı birden acile gittik kese duruyo dedi düşük tehlikem varmıs progestani 3 öğüne 2 ser taneye çıkardı eve geldim parça geldi sancimda var dua edin kist falan olsun bebeğimi kaybetmiş olmuyum tekrar gidecez hastaneye

ben ilkinde çocuk düşsede bu iş bitse dediğim bile oldu malesef , halsizlik bitkinlik vitaminlere başladığımızda geçecek bu dönem bol bol uyku ile atlatacağız .benim tansiyon normal gidiyor ama gebelikte hep 4-5 lerde ve vucut buna alışınca kendini normal hissediyorsun .bu bir süreç ve zamanla düzeleceğiz.

Hayırlı olsun canım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun ultrason cihazının kalitesiyle alakalı böyle şeyler. İyi bi doktora gidip güzel bi muayene olabilirsin

inşallah sağol ,
cumartesiye özele randevu aldım .
ikinci gebelikte çok rahatsınız kızlar herşeyi rahattan alıyorsun hele en sevindiğim kısmı halen bulantı olmaması ben ilki gibi olursa diye yıllarca cesaret edemedim .kan idrar testlerini devlette yaptırıp sonuçları aldım Cumartesi de özel e başlarım , inşallah dr u beğenirsemde devam ederim .

tecrübe dedikleri bu galiba , ilkindeki merak korku ikincide rahat bir hamileliğe bırakıyor yerini .inşallah sonuna kadar aynı olur .

sağlıklı bir çocukta tutunacaktır , hakkında hayırlısı olsun inşallah .
umarım dediğin gibi rahim kisti atıyordur sonrası güzel olur .

Canım çok geçmiş olsun çok dua et, dualarım seninle. Sakın ihmal etme tekrar doktora gitmeyi. İnşallah her şey normale dönücek

Doktorum sağlıklı bebek ne olursa olsun tutunur demişti .
Lütfen moralini yüksek tut .
Rabbim yardımcınız olsın . Biran önce kanaman kesilsin inşallahhj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…