- 9 Haziran 2016
- 255
- 225
- 103
Aaa öyle mi benim de d vitamini eksiğim var doktor geldiğinde yazarım demişti korktum şimdi bak kullanmasam mı :/Cnm sdc gunese cikmaya calis ama ilk 3 ay d vitamini takviyesi alma cunku bebeklerde anomaliye neden olabiliyormus.ama sen yine de her konuda mutlaka dr.una danis
Sahi ya aci cekiyorsaPeki acı çekiyosa canımız
7 hafta oldu bu haftane kadarlıktı bebegın canım?
Valla canım o korku biçoğumuzda (ilk çocuksa) vardır.
Ben de düşünüyorum onu sık sık.
Nolacak yapabilecek miyim, bide bir derdim var kısmında bazen bazı konuları görüyorum daha bi korkuyorum.
Ama diyorum 2.yi yapanlar var o kadar zor olsa yapmazlardı herhalde :)
Hatta dün eşimle de bu konuyu konuştum, becerebilecek miyiz ya birbirimizden uzaklaşırsak vs.
İnsanın aklına türlü şeyler geliyor, deneyimlemediğimiz bi durum neticede
Kızlar selam ultrasonda 7+6 yız ben çok bitkilik halsizim hem modem bulanıyor ama kusma yok karnım aç ama yemek istemiyorum tansiyonum 4 e 6 ruh gibiyim
Bu şekilde olan varmı hep böyle gitmez dimi
Hayırlı olsun canım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunSelam kizlar.
Bende bugün itibar ile 7+1 hamileyim.
Usg de biri görüyor biri görmüyor makineye göre fazlası ile degisiyor.6+1 de bir devletin kalp atışı var dedigi bebegi 6+6 da digeri kese daha yok dedi insallah saglikla hepimiz kucagimiza aliriz.ilk haftalar merak heyecan korku birbirine girdi
2.anneligim 9 yaşında bir kızım var.
İlkinde 6 haftadan 17. Haftaya kadar bulantilar ilaclar serumlar ile geçti bunda simdilik birsey yok.yasayip göreceğiz.
Gözün aydın canım çok şükür her şey yolundaymışKızlar bugün kalp atışını duyduk çok şükür :) gribim bir haftadır doktor sadece Parol ya da minoset içebilirsin çok kötü olursan dedi. İkili test için şimdiden randevu al dedi şuan 7 haftalık 5 hafta sonraya devlet hastanesinden randevu al dedi ama devlet hastanesi en fazla 15 gün sonraya veriyormuş yani 15 gün sonra randevu alabilirim sanırım özelleri de araştıracağım eğer alabiliyorsanız şimdiden ikili test için randevu alın kızlar çok çabuk doluyormuş randevular
D vitamini eksikliği bende de var onun için de 12 haftaya kadar takviye vermiyoruz 12 haftadan sonra ona başlayacakmışım folik asiti de 12. Haftada bırakacakmışım
Hayırlısı olsun canım, Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBende varım ama Kasım da olabilir
Canım tansiyon düşüklüğü yapıyodur o halsizliği. Benim de bazen düşüyo ama seninki kadar değil, o zaman ben de çok halsiz oluyorum. Bulantılarım da gelip gidiyo hep. Tuzlu ayran iç tansiyonun için biraz daha iyi hissedersin kendiniKızlar selam ultrasonda 7+6 yız ben çok bitkilik halsizim hem modem bulanıyor ama kusma yok karnım aç ama yemek istemiyorum tansiyonum 4 e 6 ruh gibiyim
Kızlar selam ultrasonda 7+6 yız ben çok bitkilik halsizim hem modem bulanıyor ama kusma yok karnım aç ama yemek istemiyorum tansiyonum 4 e 6 ruh gibiyim
Hayırlı olsun canım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunultrason cihazının kalitesiyle alakalı böyle şeyler. İyi bi doktora gidip güzel bi muayene olabilirsin
İyi günler hanımlar,
14 aylık oğlum var ve 8 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim başı kanamalı sonu erken doğum tehlikeli yani bayaca maceralı geçti. Bu hamileliğim de artık kafama takmadığımdan mı yoksa kafama takmaya vakit bulamadığımdan mı bilmiyorum ama elhamd ilki gibi sıkıntılı sorunlu geçmiyor. Bunu ilk hamileliği olduğu için tedirgin olan arkadaşlar için yazdım. İnsan gerçekten kafasına taktıkça irdeledikçe problemler çıkıyor. Elimizden geleni yaptıktan sonra Allaha güvenmekten başka çaremiz yok. İnşallah herkes sağ salim hayırlısıyla bebeğini kucağına alır.
Kızlar duaniza ihtiyacım var ogleden sonra kanamam başladı birden acile gittik kese duruyo dedi düşük tehlikem varmıs progestani 3 öğüne 2 ser taneye çıkardı eve geldim parça geldi sancimda var dua edin kist falan olsun bebeğimi kaybetmiş olmuyum tekrar gidecez hastaneye
Canım çok geçmiş olsun çok dua et, dualarım seninle. Sakın ihmal etme tekrar doktora gitmeyi. İnşallah her şey normale dönücekKızlar duaniza ihtiyacım var ogleden sonra kanamam başladı birden acile gittik kese duruyo dedi düşük tehlikem varmıs progestani 3 öğüne 2 ser taneye çıkardı eve geldim parça geldi sancimda var dua edin kist falan olsun bebeğimi kaybetmiş olmuyum tekrar gidecez hastaneye
Kızlar duaniza ihtiyacım var ogleden sonra kanamam başladı birden acile gittik kese duruyo dedi düşük tehlikem varmıs progestani 3 öğüne 2 ser taneye çıkardı eve geldim parça geldi sancimda var dua edin kist falan olsun bebeğimi kaybetmiş olmuyum tekrar gidecez hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?