2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
sorun orda benim ki yemiyor doktoruna sordum ısrar etme anne sütü daha önemli dedi bende kasmıcam artık. yemiyror çünkü en fazla 6-7 çay kaşığı

bizimki yemiyor katiyen bende erken başladım tadım olarak ama hala tadım gidiyor

belki artırabiliriz., şu an yemiyor derdi gücü meme. kaşığı uzatırken ağzını açıyor ama gözü memede

Benim kız 70 cm ama 2 yaş tam oldu yani o derece. Keşke 3 yaş alsaydım dedim

Kizlar bebegi tam 6 aylik olan ve ek gidada 1 cay bardagi kadar alan var mi?
6 ay 10 günlük ve yemiyor.Ben de hiç olcmuyordum aslında ama dün bunu denedim.Yogurt 50 cc ölçü olucak şekilde yedi.Fazlasina ağzını kitledi.Suyu verince açıyor,yoğurda yine kapiyor.Suya doyunca bu sefer ona da kapatıyor
Kilo alımı ne olur hiç kestiremiyorum çünkü düzensiz besleniyor.Sabah kahvaltıda lor veriyorum,bugün yumurta vermeye başladım.Her gün yoğurt mutlaka.Ama çorba ,pure kısmını henüz kendime oturtamadim.Zamanla olur diye düşünüyorum

Kizlar bebegi tam 6 aylik olan ve ek gidada 1 cay bardagi kadar alan var mi?
sorun orda benim ki yemiyor doktoruna sordum ısrar etme anne sütü daha önemli dedi bende kasmıcam artık. yemiyror çünkü en fazla 6-7 çay kaşığı
Benim de ilk başladığımda öyleydi. Şimdi 7 aylık olacak yarın. 1 çay bardağı yeni yiyor. Sebze pürelerini 5-6 çay kaşığından fazla yediremedim. Bugün mercimek çorbasını yarım kase yedi. Çocuk onları sevmiyormuş

emiyor emiyor, ek gıda alıyor ardından yine emiyor kusuyor yine emiyor. doktor ilk verdiği broşürde 3 saat ara koymuş ama bizimki için meme sigara tiryakiliği gibi. 5 dk da doyuyorsa 15 dk daha duruyor orda
Bizim de yemeğin üstüne mutlaka tatlı niyetine emiyor

Tamam canım, lorun suyunu da koymuştum buzluğa, su katacağım herşeye bunları katıyım. Bir şey soracağım keçiboynuzu özü dediğini nerden aldın? Ben eczaneden keçiboynuzu pekmezi aldım (hünnap marka) üzerinde 4 yaştan sonra kullanılır diyor, versem mi emin olamadım.

Bir de bugün ilk defa zeytin yedirdim. 2gün suda beklettim tuzu gitsin diye ama pek içime sinmedi tuzsuz zeytini nerden bulabiliriz?

bizimki yemiyor katiyen bende erken başladım tadım olarak ama hala tadım gidiyor
Yemiyosa fazlası için ısrarcı olmayın farklı tatlar denemeye devam edin arttırmayı çok az az yapın. Benim oğlum da sadec yemekte zorlaniyo genelde bi çok şeyi yoğurtla karıştırıp veriyorum öyle yiyo. Her şeyi su ve yoğurt suyuyla açıyorum. Tadimini yaptırdığınız şeylerden kombinasyonlar yapabilirsiniz. Mesela ben. Bal kabağı ve patatesi çatalla ezip zeytinyağı katıp karistiriyorum kıvamını açmak için su veya yogurt suyu kullanıyorum. Bunun gibi kombinasyonlarim var

Bu parex in buz torbası. Çok kullanışlı, içinden alması kolay oldu.

Instagramda asci anne var oradan aldim bircok malzeme var. Uzerinde 6 ay uzeri yaziyordu o yuzden suyla biraz acip kullandim ben. Pekmezi bilmiyorum ama ozu kullaniliyor demek ki.

Zeytini ben de bilmiyorum ama arastiricam. Daha tam puturlulere gecmedigimizden 7. Aydan itibaren zeytini veririm diye dusunuyorum. Kahvaltilari su an mama kivaminda ezip karistirarak yiyoruz siz nasil yiyorsunuz.

Ben pütürlü şeylere alıştırdım. Kahvaltıda herşeyi ayrı ayrı veriyorum. Bu sabah yarım yumurta sarısı (su ya da anne sütü ile açıyorum) 1 çay kaşığı lor ve 1 zeytinin içini ezdim onları yedi. Zeytini başta yadırgadı, sonra çiğneme hareketi yaptı yuttu öksürecek gibi olursa su verdik alıştı hemen.

Marketler de satılıyor. Bim de bile var, tenekede. Tuzsuz zeytin yazıyor üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…