- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
sorun orda benim ki yemiyorBizimki 6.5 aylık yese çay bardağı kadar veririm ama henüz o kadar yiyemiyor.kahve fincani ile yoğurt yediği oldu ama.bu biraz bebeğin kilosu yemesi ilede ilgili.senin bebegin daha toplu bir çocuk onun yemesi normal .ama aralara 3 saat koyarsan iyi olur ki miğde çokta büyümesin.yada 1 çay bardağı kati gida sonrası öğün emzirip migdeyi rahatlatabilirsin.
@zeraseba yanlış olmuş yapanı buldum.
-Pandora- bunlar bu şekilde poşetler mi yoksa biseyin içine koyup mu şekil verdin.
Bir günde toplam bir çay bardağından fazla yiyo. Biz beş buçuk aylıkken başlamıştık o zaman bir günde ancak küçük bi çay bardağı ile yiyodu. Eğer fazla verirsem şuan daha az emiyo onun dengesini sağlamak önemli
Bizim ki 7 aylik olmak üzere e bebek 1 yaş giydiriyorum biraz büyük oluyor bana gore daha iyi kalıpları küçük canım onların önümüzdeki aylarda olmaz diye düşünüyorum hatta
1 ogunumuz 1 çay bardağısuan 6 ay 3 haftalık
Seninki emiyorsa iyi canim benim ki emmiyor o yüzden bu sekildebelki artırabiliriz., şu an yemiyor derdi gücü meme. kaşığı uzatırken ağzını açıyor ama gözü memede
emiyor emiyor, ek gıda alıyor ardından yine emiyor kusuyor yine emiyor. doktor ilk verdiği broşürde 3 saat ara koymuş ama bizimki için meme sigara tiryakiliği gibi. 5 dk da doyuyorsa 15 dk daha duruyor ordaSeninki emiyorsa iyi canim benim ki emmiyor o yüzden bu sekilde
Benim kız 70 cm ama 2 yaş tam oldu yani o derece. Keşke 3 yaş alsaydım dedimKızlar kisa kol iç badilerimiz küçüldü olanlarda 5 tane yetmiyor.yarim kol ve sıfır kol e bebek hellobayb den iç badi alacağım kaliplar küçük ama ne kadar küçük kestiremiyorum.8 kilo 68-70 cm falan oğlan.1 yaş mi alayım.kullanan vardır bi fikir versenize.
6 ay 10 günlük ve yemiyor.Ben de hiç olcmuyordum aslında ama dün bunu denedim.Yogurt 50 cc ölçü olucak şekilde yedi.Fazlasina ağzını kitledi.Suyu verince açıyor,yoğurda yine kapiyor.Suya doyunca bu sefer ona da kapatıyorKizlar bebegi tam 6 aylik olan ve ek gidada 1 cay bardagi kadar alan var mi?
Kizlar bebegi tam 6 aylik olan ve ek gidada 1 cay bardagi kadar alan var mi?
Benim de ilk başladığımda öyleydi. Şimdi 7 aylık olacak yarın. 1 çay bardağı yeni yiyor. Sebze pürelerini 5-6 çay kaşığından fazla yediremedim. Bugün mercimek çorbasını yarım kase yedi. Çocuk onları sevmiyormuşsorun orda benim ki yemiyordoktoruna sordum ısrar etme anne sütü daha önemli dedi bende kasmıcam artık. yemiyror çünkü en fazla 6-7 çay kaşığı
Et suyunu küçük baştan mı yaptınız yoksa büyük baş da olabilir miBende tavuk ve et suyunu buz kaliplarina döküp donduruyorum. Her çorbaya pureye bı küp atıyorum. Bizimki muz sevio. Elma sevmedi.
Bizim de yemeğin üstüne mutlaka tatlı niyetine emiyoremiyor emiyor, ek gıda alıyor ardından yine emiyor kusuyor yine emiyor. doktor ilk verdiği broşürde 3 saat ara koymuş ama bizimki için meme sigara tiryakiliği gibi. 5 dk da doyuyorsa 15 dk daha duruyor orda
Tamam canım, lorun suyunu da koymuştum buzluğa, su katacağım herşeye bunları katıyım. Bir şey soracağım keçiboynuzu özü dediğini nerden aldın? Ben eczaneden keçiboynuzu pekmezi aldım (hünnap marka) üzerinde 4 yaştan sonra kullanılır diyor, versem mi emin olamadım.Canim ben de ayni sekilde hem ilikli etli kemik suyu hem de yaptigim peynir alti suyunu boyle buz posetlerine koydum. Herseyde kullaniyorum. Peynir alti sularini kahvalti karisimina mutlaka ekliyorum her gun. Bugun bebek muhallebesi yaptim keciboynuzu ozuyle ona bile iki tane kattim bu sulardan. Bir de organik tavugum var buzlukta biraz azalsin kemikler onu da kaynatip boyle buz posetlerine koyacagim.
Yemiyosa fazlası için ısrarcı olmayın farklı tatlar denemeye devam edin arttırmayı çok az az yapın. Benim oğlum da sadec yemekte zorlaniyo genelde bi çok şeyi yoğurtla karıştırıp veriyorum öyle yiyo. Her şeyi su ve yoğurt suyuyla açıyorum. Tadimini yaptırdığınız şeylerden kombinasyonlar yapabilirsiniz. Mesela ben. Bal kabağı ve patatesi çatalla ezip zeytinyağı katıp karistiriyorum kıvamını açmak için su veya yogurt suyu kullanıyorum. Bunun gibi kombinasyonlarim varbizimki yemiyor katiyen bende erken başladım tadım olarak ama hala tadım gidiyor
Bu parex in buz torbası. Çok kullanışlı, içinden alması kolay oldu.@zeraseba yanlış olmuş yapanı buldum.
-Pandora- bunlar bu şekilde poşetler mi yoksa biseyin içine koyup mu şekil verdin.
Bir günde toplam bir çay bardağından fazla yiyo. Biz beş buçuk aylıkken başlamıştık o zaman bir günde ancak küçük bi çay bardağı ile yiyodu. Eğer fazla verirsem şuan daha az emiyo onun dengesini sağlamak önemli
Tamam canım, lorun suyunu da koymuştum buzluğa, su katacağım herşeye bunları katıyım. Bir şey soracağım keçiboynuzu özü dediğini nerden aldın? Ben eczaneden keçiboynuzu pekmezi aldım (hünnap marka) üzerinde 4 yaştan sonra kullanılır diyor, versem mi emin olamadım.
Bir de bugün ilk defa zeytin yedirdim. 2gün suda beklettim tuzu gitsin diye ama pek içime sinmedi tuzsuz zeytini nerden bulabiliriz?
Ben pütürlü şeylere alıştırdım. Kahvaltıda herşeyi ayrı ayrı veriyorum. Bu sabah yarım yumurta sarısı (su ya da anne sütü ile açıyorum) 1 çay kaşığı lor ve 1 zeytinin içini ezdim onları yedi. Zeytini başta yadırgadı, sonra çiğneme hareketi yaptı yuttuInstagramda asci anne var oradan aldim bircok malzeme var. Uzerinde 6 ay uzeri yaziyordu o yuzden suyla biraz acip kullandim ben. Pekmezi bilmiyorum ama ozu kullaniliyor demek ki.
Zeytini ben de bilmiyorum ama arastiricam. Daha tam puturlulere gecmedigimizden 7. Aydan itibaren zeytini veririm diye dusunuyorum. Kahvaltilari su an mama kivaminda ezip karistirarak yiyoruzsiz nasil yiyorsunuz.
Marketler de satılıyor. Bim de bile var, tenekede. Tuzsuz zeytin yazıyor üstündeTamam canım, lorun suyunu da koymuştum buzluğa, su katacağım herşeye bunları katıyım. Bir şey soracağım keçiboynuzu özü dediğini nerden aldın? Ben eczaneden keçiboynuzu pekmezi aldım (hünnap marka) üzerinde 4 yaştan sonra kullanılır diyor, versem mi emin olamadım.
Bir de bugün ilk defa zeytin yedirdim. 2gün suda beklettim tuzu gitsin diye ama pek içime sinmedi tuzsuz zeytini nerden bulabiliriz?
Korona var diye koştur koştur alışveriş yapmaktan herhalde eşim bulamamış. Yine bakalım.Marketler de satılıyor. Bim de bile var, tenekede. Tuzsuz zeytin yazıyor üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?