Benimki de öyle. Yemek yiyo. Artık doydu belli agzini acmio artık.vermek istersem aglio.ama hemen peşine emmek istio . Bence ek gıda ile midesi doysada duygusal açlık için emmek istiolar galiba. Sonra bu süre kaldıramıyorum bebeği yoksa kusuo
Altıncı ayla beraber bizim kızın güncellemesi geldi yine, emekliyor artık çılgınlar gibi herşeye saldırıyor ayağımda bir ıslaklık hissettim odanın köşesinden ne ara gelmiş ayağımı emmeye başlamış anlamadım mesela, çekmeceyi bile açtı ama içini görmeye daha yetişemedi
Kahvaltıda peynir avokado yiyo bu ara bugün minnacık yumurta başlattım, öğlen meyve ya da sebze püresi akşam da yoğurt vermeye çalışıyorum. Meme mama zaten devam, aman sabahlar olmasın
Altıncı ayla beraber bizim kızın güncellemesi geldi yine, emekliyor artık çılgınlar gibi herşeye saldırıyor ayağımda bir ıslaklık hissettim odanın köşesinden ne ara gelmiş ayağımı emmeye başlamış anlamadım mesela, çekmeceyi bile açtı ama içini görmeye daha yetişemedi
Kahvaltıda peynir avokado yiyo bu ara bugün minnacık yumurta başlattım, öğlen meyve ya da sebze püresi akşam da yoğurt vermeye çalışıyorum. Meme mama zaten devam, aman sabahlar olmasın
Çocuğum yüzüstünden sırt üstüne dönmeyi beceremeyince göbek üstünde 180 derece saat gibi geri dönmeyi tercih ediyodu bu şekilde emeklemeyi keşfetti hala arkadan seslenirsek tuhaf bi çırpınma hareketi yapıyo kesinlikle dönmek yok
Kizlar elmadan sonra siyah iplikler olmustu kakasinda. Simdi de muzda oldu. Sizde de oluyor mu? Kakasini incelemekten kafayi yicem alerji belirtisi mi internette muz lifli oldugu icin kakaai oyle olur yaziyor.
Bende tutamiyorum gecen ramazanda hamileydik zaten. İcim cok buruk. Hem sutum azalir hemde dedigin gibi cocukla ugrasmaktan gucum kuvvetim kalmaz diye tutamiyorum. Butun gun kucakta cunku benimki de hic durmuyor.
Hayırlı Ramazanlar olsun inşallah.rabbim bayrama kavuşmayı da , tekrarlarinida nasip etsin inşallah.
Benim zaten düşük tansiyon sorunum var.her cesaret edisimin sonu husran sanırım bayilmadan bu yaşıma kadar 2 gün ancak tutmusumdur.Allah tutanlarin orucunu tutamayanin niyetini kabul etsin.
Cnm ben 1 yas aldim su an tam oluyor hello baby zibinlarindan .magazada bakinca buyul rahat olur dedim baya da giyer diye dusundum ama cektiginden fazla giyemez .2 yas alsaydim dedim sonra
Bence 2 al 3 baya buyuk olur
1 yas kucuk olur zaten
Kızlar kisa kol iç badilerimiz küçüldü olanlarda 5 tane yetmiyor.yarim kol ve sıfır kol e bebek hellobayb den iç badi alacağım kaliplar küçük ama ne kadar küçük kestiremiyorum.8 kilo 68-70 cm falan oğlan.1 yaş mi alayım.kullanan vardır bi fikir versenize.