Benim oğlumda düzenli bi şekilde 150 cc devam sütü içiyodu ek gıda daha doğrusu tadımlık vermeye başladıktan sonra yarısını içmemeye başladı sürekli bırakıyo çok zorlanmaya başladım niye böyle yapıyo bende anlamıyorum bilen varsa bizi aydınlatsın arkadaşlar
Ben de herkese hayırlı sağlıklı bir ramazan diliyorum, ben de tutamayacağım sanırım borçlar aldı başını gitti geçen seneyle sağlık olsun da öderiz inşallah, belki bu bayramı değil ama inşallah kurban bayramını eş dost hep beraber kutlarız
Kızlar ya ben ne yedirsem kanlı kaka dan kurtulamadık. Ve çok sık kaka yapıyor. Nerdeyse sadece muz yerken hiçbir şey görmedim ki tam anlamıyla geçmedikte ek gıdaya bugün 6 aylığız. Doktoru alerji var muhtemelen dedi ama doktora gidemiyorum ki covid yüzünden canjm çok sıkkın
Kızlar kisa kol iç badilerimiz küçüldü olanlarda 5 tane yetmiyor.yarim kol ve sıfır kol e bebek hellobayb den iç badi alacağım kaliplar küçük ama ne kadar küçük kestiremiyorum.8 kilo 68-70 cm falan oğlan.1 yaş mi alayım.kullanan vardır bi fikir versenize.
9 kilo 68 boy
9 aylik olani cekistire cekistire giydiriyorum
1 yas tam oluyor
Yakin zamanda 2 yas almayi dusunuyorum.
Yıkayınca cekiyor mu ne esnek de degil kasık kismi
Aynen sütum azalmazsa ayilip bayilmazsam tutucam inşallah. Bende niyetliyim. iki gebelikte yaza geldi benim iki ramazan borcum var zaten inşallah bu ramazan tutarım
Kızlar ya ben ne yedirsem kanlı kaka dan kurtulamadık. Ve çok sık kaka yapıyor. Nerdeyse sadece muz yerken hiçbir şey görmedim ki tam anlamıyla geçmedikte ek gıdaya bugün 6 aylığız. Doktoru alerji var muhtemelen dedi ama doktora gidemiyorum ki covid yüzünden canjm çok sıkkın
Lcw benimki de şuan 6-9 giyiyor hatta kollari uzun katliyorum bile.e bebek kendi markasi olan hellobayb kalıbı çok dar .lcw nin 6-9 ay eşofman alti olurken hellobayb 1 yaşın ona göre az daha dar.ama hello bayb iç badi 6-7 tl ki 5 al 4 öde var ondan ordan alayım dedim.bi 3 ay daha alışveriş bize zor görünüyor.cikip alayim dedim hatta yanımda 1 tanede iç badi götüreyim kalbina bakayim diyorum.cikmisken yazlık şort tişörtte alirim bu yaz pek gezme olmayacak evlerde takilacagiz gibi.
Valla bu Allah la aramızda olan bişey. Ben niyetlemedim. Annem.ve babam yanımda onlar niyetledi ama benim normalde de enerjim kalmıyo sütüm de azalmasin diye tutmadım. İnşallah seneye
Kizlar elmadan sonra siyah iplikler olmustu kakasinda. Simdi de muzda oldu. Sizde de oluyor mu? Kakasini incelemekten kafayi yicem alerji belirtisi mi internette muz lifli oldugu icin kakaai oyle olur yaziyor.
Geçmiş olsun alerji zor çok düşük miktarlarda sürekli tadım yapın artık ona uygun yiyeceği bulana kadar. Başka çare yok. İnşallah çok çabuk geçici durumlardır.