2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim oğlumda ek gıdaya başladık başlayalı memeyi çok azalttı. Sadece sabah uyanınca emiyor. Ne yapcam bilmiyorum

Ben de herkese hayırlı sağlıklı bir ramazan diliyorum, ben de tutamayacağım sanırım borçlar aldı başını gitti geçen seneyle sağlık olsun da öderiz inşallah, belki bu bayramı değil ama inşallah kurban bayramını eş dost hep beraber kutlarız

sorun orda benim ki yemiyor doktoruna sordum ısrar etme anne sütü daha önemli dedi bende kasmıcam artık. yemiyror çünkü en fazla 6-7 çay kaşığı
Benimki de öyle iki çorba kaşığı koyuyorum tabağa onu bile bitiremiyor.. şuan brokoli patates veriyorum yarın muz vericem bakalım..

Ben bugün niyetliyim yarın duruma göre cnm evet zor olur

Kızlar ya ben ne yedirsem kanlı kaka dan kurtulamadık. Ve çok sık kaka yapıyor. Nerdeyse sadece muz yerken hiçbir şey görmedim ki tam anlamıyla geçmedikte ek gıdaya bugün 6 aylığız. Doktoru alerji var muhtemelen dedi ama doktora gidemiyorum ki covid yüzünden canjm çok sıkkın

9 kilo 68 boy
9 aylik olani cekistire cekistire giydiriyorum
1 yas tam oluyor
Yakin zamanda 2 yas almayi dusunuyorum.
Yıkayınca cekiyor mu ne esnek de degil kasık kismi

Hayırlı ramazanlar bende niyetlendim bugün. Süt miktarında azalma olmaz ise deva edeceğim inşallah.
Aynen sütum azalmazsa ayilip bayilmazsam tutucam inşallah. Bende niyetliyim. iki gebelikte yaza geldi benim iki ramazan borcum var zaten inşallah bu ramazan tutarım

Ya bizimkide öyle oldu muz elma havuç kanlı kaka yapti neye alerjisi var bi çözüm bulursanız paylasirmsnz

2 yaş çok büyük olmaz mi ya? LCW bin 9 aylıkları tam oluyor bize.. ki bence benimki de iri
Lcw benimki de şuan 6-9 giyiyor hatta kollari uzun katliyorum bile.e bebek kendi markasi olan hellobayb kalıbı çok dar .lcw nin 6-9 ay eşofman alti olurken hellobayb 1 yaşın ona göre az daha dar.ama hello bayb iç badi 6-7 tl ki 5 al 4 öde var ondan ordan alayım dedim.bi 3 ay daha alışveriş bize zor görünüyor.cikip alayim dedim hatta yanımda 1 tanede iç badi götüreyim kalbina bakayim diyorum.cikmisken yazlık şort tişörtte alirim bu yaz pek gezme olmayacak evlerde takilacagiz gibi.

]
Valla bu Allah la aramızda olan bişey. Ben niyetlemedim. Annem.ve babam yanımda onlar niyetledi ama benim normalde de enerjim kalmıyo sütüm de azalmasin diye tutmadım. İnşallah seneye
Kizlar elmadan sonra siyah iplikler olmustu kakasinda. Simdi de muzda oldu. Sizde de oluyor mu? Kakasini incelemekten kafayi yicem alerji belirtisi mi internette muz lifli oldugu icin kakaai oyle olur yaziyor.
Geçmiş olsun alerji zor çok düşük miktarlarda sürekli tadım yapın artık ona uygun yiyeceği bulana kadar. Başka çare yok. İnşallah çok çabuk geçici durumlardır.

Cnm çok alerjik bir bebek ozaman seninde diyet yapman gerekcek ve 3gun kuralı ile gitceksin devam maması verme süt ürünleri tuketme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…