2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hepimiz çok heycanlandik bebek haberi her zaman güzeldir. Ne kadarlık hamilesin acaba. Adet oluyormuydun doğumdan sonra.
Ahah benimde aklıma geldi ne kadarlık acaba diye:)bende soru ekliyorum adet oldumu acaba hiç duzensizmiydihay Allah şimdi benide.binheyecan aldı
Ne kadarlık hiç bilmiyorum 1 aylık ancadır, bir kere adet oldum o da martta

Çok teşekkür ederim emzirmiyorum bebek bırakınca sağsam da süt azaldı ve giderek bitti. Bugün kan testi verdim sonucu alıp kendi doktoruma gideceğim hayırlısı böyleymiş ne yapayım..

Ay o zaman 4 haftalık falandır kam verdin mi canım bide adetin normal mi yoksa oldu az veya fazla?artik suphe duyanlarin danışma hattı oldum:)
Ilk adetim normal oldu kısa bile sürdü agrım olmadı. Bugün kan verdim, aile hekimide beraber büyürler moral bozmak yok dedi tetenoz olmam daha dimi dedim bilinç altımda tetenoz kalms:)

Ilk adetim normal oldu kısa bile sürdü agrım olmadı. Bugün kan verdim, aile hekimide beraber büyürler moral bozmak yok dedi tetenoz olmam daha dimi dedim bilinç altımda tetenoz kalms:)

Bir an kendimi hamile gibi düşündüm. Her sey gozumde kolaylaştı birden. Her seyi bilmek ne guzel. Acemilik yok.
Ikinci bebekte keyif sürücem valla

Dün ogluma avokado verdim. Cok sevdi. Heyecanlandi. Ezip zeytinyagi damlattim. Kendim yedirdim. Heyecanla agzini acti. Cok sasirdim. Patatesi sevmemişti.
Patates sevmiyor avokado yiyor. Elma sevmiyor muza deliriyor ucuza kacmiyor yavrum

Bir an kendimi hamile gibi düşündüm. Her sey gozumde kolaylaştı birden. Her seyi bilmek ne guzel. Acemilik yok.
Ikinci bebekte keyif sürücem valla
Bu sefer ilk yapacağım şey kımseyi karıştırmamak olucak. Elinde her fırsatta mamayla koşan kaynanayi uzak tutmak, battaniyeye koyarak sallamaya çalışanları kovalamak gibi gibi

Ben kaçırmışım o kısmı ben oruç tutmuyorum bir düşündüm de hiç cesaret edemedim çünkü birinci birbucuk yasindayken bile çok kötü olmuş ve gün aşırı derecede tutabikmistim

Ne kadarlık hiç bilmiyorum 1 aylık ancadır, bir kere adet oldum o da martta
Ayyy ben de 1 kere adet oldum. Mart o da. Şuan 8 günlük gecikme olmus baktım uygulamaya simdi.

Buraya slm vermeye girmiştim. Okuyunca acaba ben kaç gün geciktim ki dedim. 8

Eklentiler

• Screenshot_20200428-190726_Flo.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 34
Tetenoz asilarini tamamlarsan 10 yıl koruyuculuğu var hatta 10 yil sonra 1 doz daha olunca 5 yil daha uzuyor koruması.

Ayyy ben de 1 kere adet oldum. Mart o da. Şuan 8 günlük gecikme olmus baktım uygulamaya simdi.

Ben tam 4 aylıkken oldum ilkini. Daha da olmadım. Şu an bebe 6 aylık olduğuna göre.... 1 ay gecikmiş benim adet

Ben tam 4 aylıkken oldum ilkini. Daha da olmadım. Şu an bebe 6 aylık olduğuna göre.... 1 ay gecikmiş benim adet
Bi test mi yapsanız acaba:Sürprizler grubu olur

Oğlum 3 gundur konusuyor
A da da da a na na na ne
Cok tatli
Ilk once cok sasirdik gözlerimiz doldu. Cok sevimli

Ah bir de gec 33746273849 kez uyanmasa tadindan yenmez cocugum
Ne güzel en azından anne ana demeye gayret ediyor. Benimki 3 aylıktan beri baba baba baba ve eşimi görünce diyor. 3ü de önce baba dedi. Herseyi yapan ben, keyfi süren baba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…