2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben elma, muz, havuç, patates, pazı verdim. Tahıllardan ilk neye ve basıl geçtiniz? Pirinç versem diyorum ama pirinç ununu suyla pişirip formül mü ekliyorduk? Unuttum ilk çocuktan sonra..
yediği de anca 1-2 çorba kaşığı..
Süt alerjisi var yoğurt vs.. veremiyorum

Mama varsa bir çay bardağı suya bir tatlı tepeleme pirinç unu köy cnm pişir sonra 2olcek mama kat istersen sevdiği meyve pekmez siz ne zaman acicaksiniz diyeti bebekde

Ben pirinci sebzelerin içine ekliyorum. Çok haşlayınca lapa gibi yumuşıyor içinde

Kizlar kahvaltida neler veriyorsunuz hergun yumurta veriyormusunuz
Ben ghergun yarım yumurta sarısını peynirle karıstırıp veriyorum. Su ile açıyorum biraz. Aç karnına güzel yiyor. Alerjik durumu yoksa bırsey olmaz. Ben hergun yumurta ve yogurfu verırım... Bir de bu ayda kahvaltıda verecek şey bulamıyorum. 2 uc ay sonra rahqtlıcaz. Yumurtayı bilmem ama yogurdu hergun verin acayip boy uzatıyor.. 2 oğlumdan biliyorum...

Bizim bayadir kahvalti ayni.Yumurta her gun var.Sagdigim sute yumurta,peynir,ceviz,tereyagi,irmik,yulaf,cici bebe kurabiyesi ,etimek,bebek ekmegi.Bazen elma,muz rendesi.
Oglen balkabagi corbasi icicekler.2 gun once fazla yapip kavanoza koymustum.

Bugün tam 7 aylığız 1 Ekim-1 Mayis

Peynir lor peyniri falanmi kullaniyorsunuz

Y
Yoğurdu kendimi yapiyosun canm tarifi varmı bide ne şutu inekmi

Hergün yumurta veriyorum. Zaten hergün yumurtayı öneriyorlar. Yumurtanın içine tereyağ ekliyorum. Peyniri bazen koyuyorum bazen koymuyorum. Yumurtayı tek de yiyip tadına alışsın diye. Ama mutlaka peynir, yumurta, tereyağ ve pekmez yiyor

Akşam yemeğinde de ne yedirirsem yediriyim yanında mutlaka evde yaptığım yoğurttan veriyorum

Bende süt aldiracam eşime ama.ne sütü alsın yoğurt yapmak istiyorum erken değil demi yoğurt için 6 aylık olacak inşallah becerebilirim yoğurdu güzel tutan tarif varsa yazarmisin cnm

Ne kadar yiyorlar

Kızlar merhaba. Kasım annesiyim siz daha tecrübelisiniz diye size sormak istedim. Bebeğime balkabağı verdikten sonra kakasında siyah iplikler farkettim. Bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı normal mi acaba?

Kızlar merhaba. Kasım annesiyim siz daha tecrübelisiniz diye size sormak istedim. Bebeğime balkabağı verdikten sonra kakasında siyah iplikler farkettim. Bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı normal mi acaba?
Daha önce kırmızı noktalar olur muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…