Merak etmeyin bir sikinti olmadi bizim 6disimiz var sadece huysuzluk oluyor yemesi yerindeydiValla toparlasin biseyler yesin diye kırk takla atıyorum bugün tarttim 8.600 Gr zaten doğum kilosu da düşüktü. Şükür bi sağlık sorunumuz yok. Ama diş falan çıkarırken iyice zayıflar diye endişeliyim
Benim de bel sırt ve boyun ağrılarım var ve evet bence kucakta taşımaktan ve emzirmekten .Sırtım inanılmaz ağrıyor kızlar, sol taraf, belle göğüs tam orta kısım.. kucakta tutmaktan mi acaba diyorum sizin de sırtınız ağrıyor mu?
Benim de var kucakta tutmaktan ve gece emzirirken tutuluyor benceSırtım inanılmaz ağrıyor kızlar, sol taraf, belle göğüs tam orta kısım.. kucakta tutmaktan mi acaba diyorum sizin de sırtınız ağrıyor mu?
Eşimin tayini Marmaris'e çıksa sevinirdim, eşinin pozisyonunda ceza gibi mi oluyorKızlar tayinimiz çıktı Marmaris'e. Çok gergin ve biraz da kızgınım . Çalışanın sırtına her yerde biniliyo. Asla bu düşüncenin aksini yaşamadım görmedim duymadım. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Neyin iyi neyin kötü oldugunu yaşayıp gorucez
Temininde güçlük çekilen personel gibi diyim . Sayıları az iş yükü çok. İş bilmezlerin hiç biri yerinden oynamamış sinirlerim bozuldu. Aylardır zaten ayriydik şimdi harekatın göbeğine düşüyo bize gün yüzü haram gibi. Gerçekten aile olmayı özledim hem de o kadar özledim ki anlatamamEşimin tayini Marmaris'e çıksa sevinirdim, eşinin pozisyonunda ceza gibi mi oluyor
Allah kolaylık versin. Zaten öyle olur, iş yapacağı garanti olan kişiler hep daha çok koşturulur. Eşin denizciydi sanırım. Denizcilik daha da zor. Eşimin arkadaşı bu sebeplerden ötürü istifa edip eşimin kuruma memur olarak atanmış.Temininde güçlük çekilen personel gibi diyim . Sayıları az iş yükü çok. İş bilmezlerin hiç biri yerinden oynamamış sinirlerim bozuldu. Aylardır zaten ayriydik şimdi harekatın göbeğine düşüyo bize gün yüzü haram gibi. Gerçekten aile olmayı özledim hem de o kadar özledim ki anlatamam
Amin. Çok teşekkür ederimAllah kolaylık versin. Zaten öyle olur, iş yapacağı garanti olan kişiler hep daha çok koşturulur. Eşim denizciydi sanırım. Denizcilik daha da zor. Eşimin arkadaşı bu sebeplerden ötürü istifa edip eşimin kuruma memur olarak atanmış.
Sabrınızın sonunda daha büyük mutluluk sizin olsun inşallah
Pencerelerime sineklik yaptırdım. Pencere gibi açılıp kapanan tarzda. O yüzden sinek girmiyor eveSineklere nasıl çözüm buldunuz???? Belki inanmayacaksınız ama dün 12 tane sivrisinek öldürdükelini kulağını bacağını her yerini yemişler artık isyan noktasına geldim bu sivrisinekler nedir böyleeeee (((
Sinek kovucu vücut spreyi sıkıyorum organik
Odaya raid takıp yatınca havalandırıp çıkarıyorum fişten
Başının ucuna limon karanfil koydum
AMaaa yok yok yok yok
Benim pencerelerimde sökülüp takılabilen ama sabit sibeklikler var. Kendi evim olmadığı için tekzende falan satılan özel bantlı bi sineklik. 3 yıldır kullanıyorum çok memnunumSineklere nasıl çözüm buldunuz???? Belki inanmayacaksınız ama dün 12 tane sivrisinek öldürdükelini kulağını bacağını her yerini yemişler artık isyan noktasına geldim bu sivrisinekler nedir böyleeeee (((
Sinek kovucu vücut spreyi sıkıyorum organik
Odaya raid takıp yatınca havalandırıp çıkarıyorum fişten
Başının ucuna limon karanfil koydum
AMaaa yok yok yok yok
Bu bir doktorun önerisi mi merakımdan soruyorum? Patates zaten kabız yapan bişey kaldı ki el kadar çocuğa kızartma yazık zaten yedirilmez yaniKuzum onu bilerek veriyorum yaaa doğrusu kabızlık durumunda zeytinyağında patates kızartması öneriliyor
Hakkınızda hayırlısı olsun ya, gerçekten iş yapmayan insanların bazen çok rahat oluşları insanı çileden çıkarıyor maalesef ki heryer bunlarla doluKızlar tayinimiz çıktı Marmaris'e. Çok gergin ve biraz da kızgınım . Çalışanın sırtına her yerde biniliyo. Asla bu düşüncenin aksini yaşamadım görmedim duymadım. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Neyin iyi neyin kötü oldugunu yaşayıp gorucez
Gayet guzel ama bu kadarini yiyemezBizim yemek konusunda aşırı bir düzenimiz yok, yani üç ana öğünü yapmaya çalışıyorum ama biraz kızım belirliyo, arada da oyalanması için ara öğün niyetine meyve veya kendi yaptığım bisküvi tarzı şeyler veriyorum.
İnstagramdan bazı hesaplar takip ediyorum fikir açısından iyi oluyor, kahvaltıya omlet tarifleri lezzet topları falan ya da ana yemeklik bilgiler baya hoş.
En son favorisi bizim kızın kabak beğendi oldu, püre kısmında kabak patates haşlama üstünde baya bildiğin kıyma soğanlı falan, et yedirmek isteyenlere alternatif olabilir
Eki Görüntüle 2655281
Benim sadece sırtım değil bacaklarım boynum ve tüm eklemlerim ağrıyor. Sabah uyanınca bile kemiklerim agrıyor gibi. Doğum, emzirme vs. derken tüm vitamin depoları yerle bir olmuştur tabi. Spor da yok. Virüs olmasaydı detaylı bi kan tahlili yaptırmak istiyordum. Takviyelerle ve sporla iyi olacağım ancakSırtım inanılmaz ağrıyor kızlar, sol taraf, belle göğüs tam orta kısım.. kucakta tutmaktan mi acaba diyorum sizin de sırtınız ağrıyor mu?
Kalanına biraz tuz ve baharat, size de afiyet olsun:)Gayet guzel ama bu kadarini yiyemez
Soğanı yutabiliyormu canm blendiryapmamisinBizim yemek konusunda aşırı bir düzenimiz yok, yani üç ana öğünü yapmaya çalışıyorum ama biraz kızım belirliyo, arada da oyalanması için ara öğün niyetine meyve veya kendi yaptığım bisküvi tarzı şeyler veriyorum.
İnstagramdan bazı hesaplar takip ediyorum fikir açısından iyi oluyor, kahvaltıya omlet tarifleri lezzet topları falan ya da ana yemeklik bilgiler baya hoş.
En son favorisi bizim kızın kabak beğendi oldu, püre kısmında kabak patates haşlama üstünde baya bildiğin kıyma soğanlı falan, et yedirmek isteyenlere alternatif olabilir
Eki Görüntüle 2655281
Geçmiş olsun canım.. takviye alıyor musun peki? Spor yapıyor musun? Bende iki çocuk bir de iş var o nedenle spor çok uzak.. multivitamin içiyorum ama düzeni aksıyor maalesef..Benim sadece sırtım değil bacaklarım boynum ve tüm eklemlerim ağrıyor. Sabah uyanınca bile kemiklerim agrıyor gibi. Doğum, emzirme vs. derken tüm vitamin depoları yerle bir olmuştur tabi. Spor da yok. Virüs olmasaydı detaylı bi kan tahlili yaptırmak istiyordum. Takviyelerle ve sporla iyi olacağım ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?