2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merak etmeyin bir sikinti olmadi bizim 6disimiz var sadece huysuzluk oluyor yemesi yerindeydi

Sırtım inanılmaz ağrıyor kızlar, sol taraf, belle göğüs tam orta kısım.. kucakta tutmaktan mi acaba diyorum sizin de sırtınız ağrıyor mu?

Eşimin tayini Marmaris'e çıksa sevinirdim, eşinin pozisyonunda ceza gibi mi oluyor

Eşimin tayini Marmaris'e çıksa sevinirdim, eşinin pozisyonunda ceza gibi mi oluyor
Temininde güçlük çekilen personel gibi diyim . Sayıları az iş yükü çok. İş bilmezlerin hiç biri yerinden oynamamış sinirlerim bozuldu. Aylardır zaten ayriydik şimdi harekatın göbeğine düşüyo bize gün yüzü haram gibi. Gerçekten aile olmayı özledim hem de o kadar özledim ki anlatamam

Allah kolaylık versin. Zaten öyle olur, iş yapacağı garanti olan kişiler hep daha çok koşturulur. Eşin denizciydi sanırım. Denizcilik daha da zor. Eşimin arkadaşı bu sebeplerden ötürü istifa edip eşimin kuruma memur olarak atanmış.

Sabrınızın sonunda daha büyük mutluluk sizin olsun inşallah

Son düzenleme:
Amin. Çok teşekkür ederim

Sineklere nasıl çözüm buldunuz???? Belki inanmayacaksınız ama dün 12 tane sivrisinek öldürdük elini kulağını bacağını her yerini yemişler artık isyan noktasına geldim bu sivrisinekler nedir böyleeeee (((
Sinek kovucu vücut spreyi sıkıyorum organik
Odaya raid takıp yatınca havalandırıp çıkarıyorum fişten
Başının ucuna limon karanfil koydum
AMaaa yok yok yok yok

Pencerelerime sineklik yaptırdım. Pencere gibi açılıp kapanan tarzda. O yüzden sinek girmiyor eve

Benim pencerelerimde sökülüp takılabilen ama sabit sibeklikler var. Kendi evim olmadığı için tekzende falan satılan özel bantlı bi sineklik. 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum

Hakkınızda hayırlısı olsun ya, gerçekten iş yapmayan insanların bazen çok rahat oluşları insanı çileden çıkarıyor maalesef ki heryer bunlarla dolu

Bizim yemek konusunda aşırı bir düzenimiz yok, yani üç ana öğünü yapmaya çalışıyorum ama biraz kızım belirliyo, arada da oyalanması için ara öğün niyetine meyve veya kendi yaptığım bisküvi tarzı şeyler veriyorum.

İnstagramdan bazı hesaplar takip ediyorum fikir açısından iyi oluyor, kahvaltıya omlet tarifleri lezzet topları falan ya da ana yemeklik bilgiler baya hoş.

En son favorisi bizim kızın kabak beğendi oldu, püre kısmında kabak patates haşlama üstünde baya bildiğin kıyma soğanlı falan, et yedirmek isteyenlere alternatif olabilir

Gayet guzel ama bu kadarini yiyemez

Sırtım inanılmaz ağrıyor kızlar, sol taraf, belle göğüs tam orta kısım.. kucakta tutmaktan mi acaba diyorum sizin de sırtınız ağrıyor mu?
Benim sadece sırtım değil bacaklarım boynum ve tüm eklemlerim ağrıyor. Sabah uyanınca bile kemiklerim agrıyor gibi. Doğum, emzirme vs. derken tüm vitamin depoları yerle bir olmuştur tabi. Spor da yok. Virüs olmasaydı detaylı bi kan tahlili yaptırmak istiyordum. Takviyelerle ve sporla iyi olacağım ancak

Soğanı yutabiliyormu canm blendiryapmamisin

Geçmiş olsun canım.. takviye alıyor musun peki? Spor yapıyor musun? Bende iki çocuk bir de iş var o nedenle spor çok uzak.. multivitamin içiyorum ama düzeni aksıyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…