2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Soğanı yutabiliyormu canm blendiryapmamisin
Blendır çok acele bi işim yoksa yapmıyorum, toplamda beşi onu geçmemiştir alışması için pek kullanmadım, tabi çocuktan çocuğa değişiyor çatalla ezerek başladım baktım sıkıntı çok yok daha iri tane olarak bırakmaya başladım. İyi pişirmeye çalışıyorum bi de her öğürmesinde müdahale etmiyorum suyla destekliyorum. Şimdilik böyle devam

Ben sabahları 1 tam yumurta sarısı bazen haşlama bazen sahanda, bazen de omlet olarak veriyorum. 1 tatlı kaşığı lor, 1 tatlı kaşığı kırılmış ceviz, bazı günler 1 çay kaşığı keçiboynuzu özü ya da 1 zeytin ya da salatalık rendesi.

Öğlen yoğurt ya da meyveli yoğurt

Akşam çorba ya da sebze oluyor. Örneğin kıymalı tarhana, sebze çorbası, ezogelin çorba, tel şehriyeli sebzeli kıymalı çorba gibi. Bizim yemek onun yiyebileceği bir yemek ise tuz atmadan ona ayırıyorum. Bazen makarna yoğurt yiyor. Bazen bize salata yaparken onun yiyebildiklerinden minik bir kasede ona salata yapıyorum.Hiç yemek yapamadıysam hipp kaşık maması veriyorum.

Yemekleri genelde masada beraber yiyoruz, sabah öğlen benle akşam ailece. O yüzden çiğnemeyi güzel öğrendi. Yemek saatini seviyor, reddettiği nadir oluyor. Henüz dişi yok, bu sıralar benim dişim olduğumu anladı. Emerken gelip gidip dişlerime dokunuyor, dişlerimi tık tık yapıyorum gülüyor.

Spagettiyi falan önüne koyuyorum, diş olmadığı halde ısıra ısıra yiyor. Başlarda öğürüyordu zamanla alıştı. O yüzden kızlar biraz fırsat verin, öğürdü diye panikle bakmayın. Herşeyi püre yaparsanız, çiğnemeyi öğrenemez. Öğürdüğünü yutavileceği bir şeyse yutuyor, değilse tükürüyor. Zaten öğürme sesini duyduysanız o hallediyor. Öksürüyorsa o zaman durumu gözlemleyip su veriyorum ya da çok öksürdüyse baş aşağı çevirip kolumun üzerine yatırıyorum, sırtını sıvazlıyorum.

Bir de herşeyi ayrı ayrı veriyorum, kahvaltıyı falan katıp karıştırıp verince ilerde ayrı ayrı sevmiyorlarmış.

Kizlar ilk adetimi oldum sanirim ama lekelenme seklinde.Normal midir bu ?
Benimki dogumdan sonra hep lekelenme seklinde basliyor. 5 gun nerdeyse lekelenme sonra birden artiyor 4 gun kadar da fazla akinti oluyor sonra lekelenmeye dönüyor tekrar ardindan bitiyor

10 11 gun regl görüyorum resmen

Hamilelikten once 4 güncüktü

Benimki de önceki gün başladı ama seninkinin aksine Şakır şakır akıyor.. hatta başka bir kanama olmasın diye tırstım..
seninki leke olup bitti mi ?

3 gun pembemsi leke oldu bitti.Hatta aynen senin gibi acaba baska bir kanama mi bu diye bende tirsiyorum.Gerci 1 ay once kontrol ve smear aldirdim ama insan korkuyo.

Benimki artmadi da geldi gecti fibi.Sasirmadim da degil zaten pkoyum zor olurum.Gecen ay doktor rahim duvarin ipince ne gelen var ne giden demisti gerci.Neydi bu simdi diyorum.Ama goguslerim ve karnim 1 haftsdir devasa şişti.Indi.Ondan regldir bu dedim ama offf

Oğlum bugün pek yemek yemedi. Kendimiz için buzluktan taze fasulye çıkarmıştık . Ondan biraz verdim ilk taze fasulye deneyimiydi sevdi ama belli de olmuyo anlamıyorum. Bugün severek yedi ertesi gün ağzını açmıyo bazen

Günleri günlerini pek tutmuyor. Taze fasülye yi benimki de çok seviyor. Kıymalı yapıyorum yoğurtla çok iyi öğün oluyor

Aynenn.Asla gunleri gunlerini tutmuyor.2 gun once neredeyse sadece kahvaltiyla durdular.Dun hem kahvalti hem corba hem meyvelerini yediler.Bugun Allah kerim

Kizlar,corba ,yumurta vs yedirdikten sonra agizlarini neyle yikiyorsunuz? Islak mendille silince yumurta kokuyolar .Su green clean in likid sabunu var.Kullanilabilir mi acaba bebelere? Ya da sizler neyle temizliyorsunuz agizlarini,ellerini ?Sadece su icime sinmiyor.

Ellerini sabunluyorum. Yüzünü de elimi sabunlayıp yıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…