2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar bebislerinize kofteyi nasil pisiriyorsuniz kizartiyormusunuz ??
İyi bari ben de diyorum hem atak haftasindayiz hani bu güncellemeler nerde diş yok emekleme yok yürüme yok ve bunların hiç biri için bi belirti de yok

İyi bari ben de diyorum hem atak haftasindayiz hani bu güncellemeler nerde diş yok emekleme yok yürüme yok ve bunların hiç biri için bi belirti de yok
Benimkindede emekleme gibi bir niyet yok yüzüstu bir türlü durduramadim kaç aydır hep ağlar tam 8 aylık olduk bakalim artik hayirlisi zmanla olur insallah

Benimkindede emekleme gibi bir niyet yok yüzüstu bir türlü durduramadim kaç aydır hep ağlar tam 8 aylık olduk bakalim artik hayirlisi zmanla olur insallah
Bizimki dokuz aylık hala emeklemio. Geri geri gidio . Elleriyle yan yan giderek dolasio. Ama ileri emekleme yok. Ve yüzüstü olmaktan nefret ediyor. Bugün koltukta otururken döndü poposunu koltuktan aşağı yavaş yavaş sallaya sallaya yere indi. Ben ellerimle etrafını cevreledim düşerse diye. Sanki yürüyen bebek. Koltuktan inmeyi deniyor bizimkiler emeklemeden yurucek galiba

Önce ben acdim 3hafta baktim bir sıkıntı olmadi sonra poyraza acdik online doktorunuzla ilerledikçe ama kafama gore degil

darısı başımıza gerçekten.. ben denedim kusmayla tepki verdi o nedenle 9. Ayı bekleyelim dedi doktorumuz, haftaya tekrar görüşeceğiz bakalım..

Ben fırınlanmış yiyorum artık çok şükür.. kuzum da bian önce yoğurt yemeye başlar umarım

Valla daha iyi olur direk yürümek benimki geri de gitmiyo beni bırakın oturayım diyo

Valla daha iyi olur direk yürümek benimki geri de gitmiyo beni bırakın oturayım diyo
Büyük oğlum on aylık emekledi. Doğum gününde yürümeye başladı.buda abiye çekmiş galiba. Çok tombikti büyük oğlum yüzüstü zorlaniodu. Geç emekledi yaşında yürüdü . Küçüğün kilosu normal . Ama tembel buda .

Daha simdiden oyalamak icin kirk takla atiyorum. Dun en sonunda sirtima aldim gezdirdim evin icinde

Disari ciktik cimenlerde oturduk ki her gun cikiyoruz

Oyuncaklari var ama eskisi gibi oynamiyor. Surekli geziyor evin icinde. Mutfaktaki erzak dolabinin kapaklarini acip oyunuyor tezgah altindaki plastik kaplarla oynuyor

Top aldik elinde tutup yurutuyorum topa tekme atiyor

Dun yogurt kovasina mandalları doldurdum oynadi bayagi ama bugun yuzune bakmiyor

Kucagima alip gezdirsem benden iyisi yok ama iste butun gun tasimaya can mi dayanir

Tum tahliler yapildi.Her sey tertemiz.Eee bu oglanlar neden o zaman gunde 5 defaya cikti bu kaka? Deliricem kaka takibinden.Sicak etkiliyo desem geleli 8 gun oldu Izmire alisamadilar mi daha? Sudan mi acaba diyorum nasil vereyim bilemedim ki ?

Ben bütün oturma odasını güvenli hale getirdim. Salıyorum geziyor. Masadan koltuğa vs gelebilecek şekilde ayarladım eşyaları da öyle tutuna tutuna gezmekten zaten kendi bitkin düşüyo. Akşam üstü de yürüyüşe çıkıyoruz biraz mahallede arabasında oturuyor sağa sola bakınıyor. Zaten 8 de uyku saati valla nasıl geçtiğini anlamıyorum Bahçemiz olmadığı İçin havuz falan yapamıyorum malesef. Keşke olsa

Tum tahliler yapildi.Her sey tertemiz.Eee bu oglanlar neden o zaman gunde 5 defaya cikti bu kaka? Deliricem kaka takibinden.Sicak etkiliyo desem geleli 8 gun oldu Izmire alisamadilar mi daha? Sudan mi acaba diyorum nasil vereyim bilemedim ki ?
Aaa normal değil miymi? Benimki doğduğundan beri günde 5 kere bomba bırakıyor. Hiç düşünmedim acaba sorun mu var diye ishal, kan vs. Olmadığı İçin. Acaba hareketlendiler de bağırsaklar daha çok çalıştığı İçin olabilir mi?

Boylesine civik degildi.Gayet katiydi ve gunde max 2 -3 defa yapiyorlardi.Bilemiyorum neden oluyor.

Baktım şimdi yer değiştirmişsin ondandır bence. Düzenleri azıcık değişsin hemen bi yerleri şaşıyor. Geçer bikaç güne endişe etme

Diş çıkarma, sıcak, yediği değişik bir yemek hepsi neden olabilir. Ne güzel mikrobik değilmiş. Patates haşlaması, muz yedir, suyu bol ver

Bende tam onu soracaktım. Sulardan olabilir. Aritmami kullanıyorsunuz damacana mi. Marketten küçük su alıp deneyin.

Cnm çölyak hastaligi olmasın insallah oyle birsey yoktur takip edin derim yada cokmu besliyosun

Kizlar bebeklerinizin kiyma ile arası nasil. Ben 7. Ayın ortalarında basladim bebek kiymasi vermeye hala alisamadi ögürüyo agliyo yemek istemiyo. Bide böyle ellerinde poğaça falan hatır hutur yiyen aydaşlarını gördükçe üzülüyorum. Haftada 3 kere sebze pürelerine kiýma eklemeye gayret ediyorum. Ne zaman alışır acaba geriliyorrummm

Bizimki kilolu değil çok nda hareketli ama ben kendimi bildim bileli ne anneenneye ne de babaanneye laf anlatamadım. Daha bugün çocuk halının yüzünde oynuyo odada baktım hemen kucağına aldı. Duruyodu neden aldın dedim aman nolcak burda dursun diyo. Artık bişey söylemedim ama yoruldum. Sonra da durup durup bu çocuk niye yürümüyo niye emeklemiyo vsvs . Çocuğumu bi rahat bıraksalar neler neler yapacak ama işte

Valla öyle poğaça vs ben de vermiyorum daha karpuzu minik minik yapıyorum onu bile oguruyo ne poğaçası kıymaya 8 aylık olunca başladık biz miniminnacik yapıyorum öyle veriyorum yine de bazen oguruyo bazen de ağzında çevirip çevirip yutmayı başarıyo. Yavaş yavaş alisacaklar yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…