2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çünkü ağlasam da kendimi paralasam da kimse beni almayacak benimle ilgilenmeye ek. Bebeğiniz bunu öğrendi. Mecburiyetten uyuyor. Bu cry put loud dediğiniz şeyin zararlarını da araştırmış miydiniz? Ya tüm süreçlerde daha huysuz ya da içe kapanik ve pasif bir kişilik. Yapmayın nolur. Her şey uyku değil. Keşke ağlatmadan uyku çalışmalarına baksaydiniz.............

Biz yeni 8olduk kendime göre yazdim
Bizde 8+17 günlüğüz ama ben uzun zamandır kızıma göre ayarlıyorum porsiyonları bazen 1 çay bardağı bazen fazlası olabiliyor yoğurt özellikle çok seviyor onu yerden kaçırıyoruz

Evet ufacık bebeğin kendini sakinleştirme gibi bi duygusu yok ki ileriki zamanda ruhsal bi olumsuzluk olmaması için ağlamadan uyku eğitimi şart

Bizimkilerin popo tipalari sonunda kapandi muhtemelen yol,sicaklik etkiledi.Normale donduler 8 -9 gunde.
Uyku konusu cok derin.Pandemiye kadar gun icinde aman kac saat uyurlarsa uyusunlardi olay.Hele kayinvalidem hizini alamayip devamli sallayarak uguru 3 saat uyuttugunu bilirim bunu da mutlulukla soylerdi.Tabi nerden bilsin gunduz uykusu ihtiyaci,gece ihtiysci vs.Ne zaman esimle yalniz kaldik olaya el attik.Yeri geldi tum uykusunu dizimizde yaptilar ama bir sekilde duzene girdi.Ara ara kopmalar oluyor.Misal gecen hafta ugur 3 4 gece hic uyumadi.Cinnet gibiydi.Artik atak midir diş midir herneyse.Emre de ilk 6 ay hic uyumadi.Onun acisini cikartircasina uyuyor.Gece 2 3 defa illa uyaniyorlar ama bunada sukur.Hatta anneme gore garip bi sekilde cok uykulari geliyor.3 saatte bir uyuyolar bunlar ben boyle bisey gormedim diyoIyi bisey ama senkronu tutturamayinca biri uyuyor digeri uyanik.Digeri uyuyor biri uyaniyor.Ben hic dinlenemiyor

Uyku için çok şey okudum bizim de problemli uykuları ama ben inadı karşısında dirayetli olamadım hala emerek uyuyor kıyamıyorum eğer kararlı olursam Ağlatmadan uyku eğitimi yöntemlerini denicem
Biz de İnan o kadar uğraştık ağlatmamak İçin ama güzellikten anlamadı malesef. Memede uyutmak dişler için çok çok kötüymüş. 4 tane dişi var tontişin, dişlerine de kıyamıyorum. Aslında bana kalsa memede en rahat. 10 dk’da uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…