2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Valla herkesin anneliği kendine kimseye karışmak haddim değil ama 45 dakikayı okuyunca bana da bi kal geldi. üzüldüm yavruya

Valla herkesin anneliği kendine kimseye karışmak haddim değil ama 45 dakikayı okuyunca bana da bi kal geldi. üzüldüm yavruya
İlk oglumda sekiz aylıkken denemistim uyku egiitmi. Rutinleri uygulayip besige yatiridm. Başta oyun sandı güldü falan sonra huzursuzluk başladı. Ağlamaya başladı. Pispisledim . Poposuna pat pat vurdum. Sırtına masaj yaptım. Ağlama arttığı anlar kucağıma alıp skainlestirip tekrar yatiridm. Tam bir saat sürdü uyuması. Ama oğlum uyudugunda ben çok mutsuzdum. Dedim ki bırak uyku egitmini kucaginda uyusun. Emerek uyusun. Olmadı ayağında salla. Üç sene sallayarak uyuttum. Ve kilosu hep fazlaydı. Ayaklarima kramp girerdi. Çok zordu. Benm tek hatam saklamayı bırakmak için üç yaşı beklemek oldu. Aslinda iki yaşında bı cocuk annesi yanında yatınca uyuyabilir. Ben sallamazsam asla uyumaz saniyodum. Takı küçük oglusa hamile kalıp kanamam oluncaya kadar. Hemen büyük oğluma baza aldık. Odasına bebek odası havasından çıkarıp abi odası şeklinde tasarladık. Hadi oğlum burası senin yeni yatağın yeni odan dedik. Halloldu o iş. Küçük oğlum ilk altı besige koyunca kendi kendine uyudu. Sonra bikac kere annane babanne ayakta salladı.bebek büyüdü algılar açılmaya başladı. Abi anaokuldan ayrıldı eve geldi. Eşittir evde ses bitmiyor demek oluyor . Ayakta sallıyorum artk. Gündüz üç uykusu var. Çok erken güne başladıysa dört oluyor bazen. Bazen bir saat uyuyor. Bazen yarm saat. Gece uyanınca emerek devam edio. Göz teması kurarsak hemen simariyor sallamak gerekiyor. Sağlık olsun. Bı şekilde büyücekler.

Kızlar dvit i kaç damla veriyorsunuz günde? Ben hap olarak kullanıyordum, damlaya yeni geçtim:/

Oglumun altini degistirmek tam bir savas bizim evde

Asla yatmak istemiyor sirt ustu aglamak bagirmak offf..

Banyo konusuna deginmiyorum cok severdi suyu bir anda nefret etti agliyor kuvvetten kaçmaya calisiyor

Oglumun altini degistirmek tam bir savas bizim evde

Asla yatmak istemiyor sirt ustu aglamak bagirmak offf..

Banyo konusuna deginmiyorum cok severdi suyu bir anda nefret etti agliyor kuvvetten kaçmaya calisiyor
Ben altını değiştirirken dikkatini dağıtmaya çalışıyorum şarkı söylüyorum , değişik sesler çıkarıyorum olmuyo eline normalde vermediğim zeytinyağı şişesini vermeye başladım bu da normallesince başka bişey bulmam gerekicek
Banyo Konusunda da kuvvetinin içine vakumlu kenarları açık olan bir oturağı var onu koyuyorum ve küvetin içine atmak için ayirdigim oyuncaklat var bunların bir kaçını her gün çevirip çevirip farklı şeylermis gibi koyuyorum işe yarıyo. İşe yaramayimca yeni oyuncaklat bulurum şimdilik geometrik şekilleri atiyorum

Şuan bizim Allahtan dişi yok geç çıkaracak galiba. Eğer emerek uyusa bile diş çıkınca bakımını yapmak lazımmış dişlerin.. Laktoz çürütüyor
Ben ağlayarak eğitim vermek istemiyorum ya ilerki hayatı için sıkıntı oluyor diyo uzmanlar.. Bi de kıyamıyorum ağlamasına sabır göstermiyorum
Siz ne güzel başarmışsınızdi

Tracy hogg un uyku eğitimini deneyebilirsiniz ama internette çok fazla yanlış ve eksik bilgi var . Hem meleginizin yanında olup onu destekleyip hem de uyku egitimi verilebiliyo . Benim oğlum uyudiysa herkes uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…