2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım Bizim anlayacağımız bir belirtisi var mı görsel olarak bakınca anlayabilir miyiz ben hiç dikkat etmedim açıkçası sünnette tam nereyi jesiyolar durumunu bile 4-5 ay önce öğrendim

Canım geçmiş olsun bir çok bebek böyle doguyor cevremde birkaç tane var benimde bildiğim ama ameliyat olanını duymadım sen birkaç doktora daha götür danış istersen

Sabah zeytin peynir salatalik
Ogle kofte taze fasulye
Aksam yogurt

Bu menü nasil bebek icin
Yarin ogle yemegine tarhana corbasi yaparim

Her aksam yogurt yedirmek sorun olur mu acaba?

Bir gun de ogle yemeginde bezelye yediririm. Baska ne yapsam ki

Patates havuc kabak yemiyor

Yesil yaprakli sebzeleri yer mi bebekler semizotu mesela

Ben semiz otu verdim çiğ yedi . Menü gayet güzel ben 4 öğün yapıyorum. Her akşam da yoğurt veriyorum .
Yoğurda kattigim kombinasyonlar var
Zeytinyağı , yulaf, nane, tarçın , rüşeym, muz .

Ben semiz otu verdim çiğ yedi . Menü gayet güzel ben 4 öğün yapıyorum. Her akşam da yoğurt veriyorum .
Yoğurda kattigim kombinasyonlar var
Zeytinyağı , yulaf, nane, tarçın , rüşeym, muz .

Afiyet olsun bebişe

Aksam yogurduna salatalik rendeliyorum ya da haslanmis yesil kabak. Hafif olsun diye.

Aksam uzeri meyve veriyorum seftali ya da muz

Yatmadan 1 saat once yogurt

Bir de semizotu vereyim bakalim yiyecek mi

Benim 29, eşimin 12 çıktı. Ben iyi gidiyorum ya bu anneliğin altından kalktım diyordum, orta depresyon çıktı Virüsten bunlar hep virüsten 5in altı yoktur ya o kadar gamsız da kendi çevresini deprese ediyordur zaten.

Doğru 5 in altındakilerle bu virus yüzünden bu haldeyim eşime de yapayım evdeki deli bi benmiyim bakayim düşük çıkarsa yedim onu

Semizotu yiyebilir evet, ıspanak da yer ama mevsimi değil. Mercimek çorbası yapabilirsin. Şehriye çorbası yapıyorum tavuk sulu, içine kabak da rendeliyorum, soğan sarımsak çok lezzetli oluyor. Kabağı böyle yiyebilir belki

Tavuğu nerden temin ediyorsunuz ? Ben kendimize market tavuğu yapıyorum ama bebeğime vermek içime sinmiyor. Tavuk çabuk bozulan bir besin olduğu için çiftlik gibi bir yerden emin olamıyorum.

Tavuğu nerden temin ediyorsunuz ? Ben kendimize market tavuğu yapıyorum ama bebeğime vermek içime sinmiyor. Tavuk çabuk bozulan bir besin olduğu için çiftlik gibi bir yerden emin olamıyorum.
Ben ilçe de yaşıyorum. Bura da tavuk besleyenler var. Eğer bulursam onlardan alıyorum

Canım geçmiş olsun bir çok bebek böyle doguyor cevremde birkaç tane var benimde bildiğim ama ameliyat olanını duymadım sen birkaç doktora daha götür danış istersen
Canım peygamber sünneti olanlarin hepsi amiliyat oluyormuş bildiğimiz sünnet değil yani 3doktora götürdüm hepside aynı dedi en hafifimdenmis şükürler olsun bir operasyon la duzelticeklermis

Kaç aylık kızınız bizimkilerle akran mı anlamadım

Olması gereken bu zaten 3_ogun 1cay bardağını gecmiycek bol bol emzirme dogrusu bu ama kızartma derken bu ayda verilmesi uygun degil
Bizim doktor buyudugunu artik daha fazla beslenmesi gerektigini gunden en az yarim litre sut iciyorsa yettigini soyledi.

gunluk 3 su bardagina yakin ek gida verdi.

tabi bizimkinin yedigi 1 su barsagi etmiyor toplamda.

Benimde eşim öyleydi karantina boyunca evdeydi. Ben yere koyardım o alırdı yerden. Ne zman işe başladı kızım emeklemeye başladı 5 6 gündür evi tavaf ediyor özgürce

Kizlar sa
Bnm kizim 9 aylik oldu
4 aya kadar cok iyi uyuyodu
Ama sonra hic uyumaz oldu
Gece bile yanima aliyorum yarim saatte bir ihhliyo
Uyku egitimi veren anneler nasil yaptinz
Bi de odadan çiktigim anda cigligi basiyo
Hic iş yapamaz oldum
9 ayda uyku gerilemesi oluyor malesef

Uyku için çok şey okudum bizim de problemli uykuları ama ben inadı karşısında dirayetli olamadım hala emerek uyuyor kıyamıyorum eğer kararlı olursam Ağlatmadan uyku eğitimi yöntemlerini denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…