Canım Bizim anlayacağımız bir belirtisi var mı görsel olarak bakınca anlayabilir miyiz ben hiç dikkat etmedim açıkçası sünnette tam nereyi jesiyolar durumunu bile 4-5 ay önce öğrendimKızlar oğlum peygamber sunnetlimis çok üzüldüm en hafifmis ama canım sıkıldı 1yasindan sonra amiliyat olcak bunu yeni öğrendim sünnet sırasında okadar çocuk doktoru gördü kimse demedi sizde dikkat ettin
Canım geçmiş olsun bir çok bebek böyle doguyor cevremde birkaç tane var benimde bildiğim ama ameliyat olanını duymadım sen birkaç doktora daha götür danış istersenKızlar oğlum peygamber sunnetlimis çok üzüldüm en hafifmis ama canım sıkıldı 1yasindan sonra amiliyat olcak bunu yeni öğrendim sünnet sırasında okadar çocuk doktoru gördü kimse demedi sizde dikkat ettin
Ben semiz otu verdim çiğ yedi . Menü gayet güzel ben 4 öğün yapıyorum. Her akşam da yoğurt veriyorum .Sabah zeytin peynir salatalik
Ogle kofte taze fasulye
Aksam yogurt
Bu menü nasil bebek icin
Yarin ogle yemegine tarhana corbasi yaparim
Her aksam yogurt yedirmek sorun olur mu acaba?
Bir gun de ogle yemeginde bezelye yediririm. Baska ne yapsam ki
Patates havuc kabak yemiyor
Yesil yaprakli sebzeleri yer mi bebekler semizotu mesela
Ben semiz otu verdim çiğ yedi . Menü gayet güzel ben 4 öğün yapıyorum. Her akşam da yoğurt veriyorum .
Yoğurda kattigim kombinasyonlar var
Zeytinyağı , yulaf, nane, tarçın , rüşeym, muz .
Benim 29, eşimin 12 çıktı. Ben iyi gidiyorum ya bu anneliğin altından kalktım diyordum, orta depresyon çıktıSağlık ocağında bidaha test yapacaklarmi ben gitmem çözmem bidaha49 puan simdi cozsem daha fazla cikar testten sonra depresyona girdim bu nasıl orta ağır depresyona merdiven dayamisim 5 in altında çıkan varmidirki
Doğru 5 in altındakilerle bu virus yüzünden bu haldeyim eşime de yapayım evdeki deli bi benmiyim bakayim düşük çıkarsa yedim onuBenim 29, eşimin 12 çıktı. Ben iyi gidiyorum ya bu anneliğin altından kalktım diyordum, orta depresyon çıktıVirüsten bunlar hep virüsten 5in altı yoktur ya o kadar gamsız da kendi çevresini deprese ediyordur zaten.
Semizotu yiyebilir evet, ıspanak da yer ama mevsimi değil. Mercimek çorbası yapabilirsin. Şehriye çorbası yapıyorum tavuk sulu, içine kabak da rendeliyorum, soğan sarımsak çok lezzetli oluyor. Kabağı böyle yiyebilir belkiSabah zeytin peynir salatalik
Ogle kofte taze fasulye
Aksam yogurt
Bu menü nasil bebek icin
Yarin ogle yemegine tarhana corbasi yaparim
Her aksam yogurt yedirmek sorun olur mu acaba?
Bir gun de ogle yemeginde bezelye yediririm. Baska ne yapsam ki
Patates havuc kabak yemiyor
Yesil yaprakli sebzeleri yer mi bebekler semizotu mesela
Tavuğu nerden temin ediyorsunuz ? Ben kendimize market tavuğu yapıyorum ama bebeğime vermek içime sinmiyor. Tavuk çabuk bozulan bir besin olduğu için çiftlik gibi bir yerden emin olamıyorum.Semizotu yiyebilir evet, ıspanak da yer ama mevsimi değil. Mercimek çorbası yapabilirsin. Şehriye çorbası yapıyorum tavuk sulu, içine kabak da rendeliyorum, soğan sarımsak çok lezzetli oluyor. Kabağı böyle yiyebilir belki
Ben ilçe de yaşıyorum. Bura da tavuk besleyenler var. Eğer bulursam onlardan alıyorumTavuğu nerden temin ediyorsunuz ? Ben kendimize market tavuğu yapıyorum ama bebeğime vermek içime sinmiyor. Tavuk çabuk bozulan bir besin olduğu için çiftlik gibi bir yerden emin olamıyorum.
Canım peygamber sünneti olanlarin hepsi amiliyat oluyormuş bildiğimiz sünnet değil yani 3doktora götürdüm hepside aynı dedi en hafifimdenmis şükürler olsun bir operasyon la duzelticeklermisCanım geçmiş olsun bir çok bebek böyle doguyor cevremde birkaç tane var benimde bildiğim ama ameliyat olanını duymadım sen birkaç doktora daha götür danış istersen
Yok canm yapmıyorum şuan hiç denemedimDikkat etdin hanımlar bebeğe mikrop kapmasin
Çok ilginç yaBebekler aslında kendilerini kirletmemek için altını açtığımız da yaparmış. O içgüdü ile doğarlarmış yani. Ama bez sektörü bizim anlamamızı engellemis
Kaç aylık kızınızHayirligunler kizlar cok mutluyum gormussunuzdur, nazlı altac tuvalet iletisimi diye bi kitaptan bahsetmisdi kitabi daha almadim ama hazir bim e lazimlik gelmisken alalim nasilsa lazim bi deniyeyim dedim. Dun aldigimizda kızımı oturttum çişini yapti. Bugun sabahda kakasini yapti inanilmaz mutlu oldum yapmaz saniyordum. Bence sizlerde deneyin derim malum havalar sicakken cok kotu kokmaya basladi bide değiştirmek çok zor olmaya baslamisti elleri hiç durmuyor
Bizim doktor buyudugunu artik daha fazla beslenmesi gerektigini gunden en az yarim litre sut iciyorsa yettigini soyledi.Olması gereken bu zaten 3_ogun 1cay bardağını gecmiycek bol bol emzirme dogrusu bu ama kızartma derken bu ayda verilmesi uygun degil
Benimde eşim öyleydi karantina boyunca evdeydi. Ben yere koyardım o alırdı yerden. Ne zman işe başladı kızım emeklemeye başladı 5 6 gündür evi tavaf ediyor özgürceEsimin ailesinjn yanindayken tansiyonum cikti bu sebepten.Ugur zaten 1 bucuk aydir nerdeyse emekliyor o siraliyor koltuga tutuna tutuna.Emre oraya giderken ellerini 3 adim atip yativeriyodu bide surumuyodu.Kayinpederim gece gunduz cocuklari kucaginda gezdirdi.Yapma baba etme baba alisirlarsa mahvoluruz dedik .Yok dinlemiyor bizi.1 hafta oldu geleli izmire emre odalari geziyo emekleyerek.Cocuk bunaldi kucaktan.3 haftaya tekrar gidicez yine ayni sey.Sanki 3 aylik bebek gibi gezdiricek kucaginda.Uguru duser diye ayaga kalkmasina firsat vermeden aliypdu hemen kucagina.Baba nasil ogrenicek bu cocuk dik durmasini sen kucaga aldikca firsat vermedikce.diyorum.Dusucek ama diyo.Delirdim delirdimm
1 çay bardağı kuralı 6 7 8 aylar için değil mi? Şuan 2 çay + anne sütü ya da devamm sütü bardağı galibaOlması gereken bu zaten 3_ogun 1cay bardağını gecmiycek bol bol emzirme dogrusu bu ama kızartma derken bu ayda verilmesi uygun degil
Ben 2 puan aldim.Benim 29, eşimin 12 çıktı. Ben iyi gidiyorum ya bu anneliğin altından kalktım diyordum, orta depresyon çıktıVirüsten bunlar hep virüsten 5in altı yoktur ya o kadar gamsız da kendi çevresini deprese ediyordur zaten.
9 ayda uyku gerilemesi oluyor malesefKizlar sa
Bnm kizim 9 aylik oldu
4 aya kadar cok iyi uyuyodu
Ama sonra hic uyumaz oldu
Gece bile yanima aliyorum yarim saatte bir ihhliyo
Uyku egitimi veren anneler nasil yaptinz
Bi de odadan çiktigim anda cigligi basiyo
Hic iş yapamaz oldum
Biz bu cry out loud metodunu denedik. Ağlıyor yani bebe. Kendini sakinleştirmeyi öğreniyor. İlk gün 45 dakika ağladı uyudu. İkinci gün 10 dk, üçüncü gün hiç ağlamadan yerinde uyudu. Artık 8 gibi koyuyoruz yatağa, 8:20 civarı uyuyo. Gece su içmeye falan uyanıyor. kolumuz belimiz kopuyordu valla. Kucakta dolanarak uyumaya alışmıştı. İlk iki gün üzüldük ama şimdi hepimiz rahat ettik.
Eskiden gece uyandı mı asla kendi uykuya dönemiyordu. İlla kucak ya da meme. Şimdi eğer susamadıysa, diş ağrısı falan yoksa kendi kendine yatıp uyuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?