Bu aralar ne olsa diş sancısı diyoruz biz. Muhtemelen öyledir sizinki de. Gülerken bı anda ağlamaya başlıyor. Oyun oynuyor ama keyfi yok belliHaftalardir tüm gece deliksiz uyuyan cocuk bugun 3.gün saat basi uyandi.Noluyor anlamak güç.
Ben de hemen çay kaşığı muayenesi yapicam ama bugün de diş yok gibiBi de açmıyolar ki ağzı tam görelim, yere yatırıp gıdıklarken görmüştüm üsttekileri sırıtıncaçay kaşığı muayenesi ile de garantiledim
Bence bu 9. Ayda var bi gariplikBu aralar ne olsa diş sancısı diyoruz biz. Muhtemelen öyledir sizinki de. Gülerken bı anda ağlamaya başlıyor. Oyun oynuyor ama keyfi yok belli
Bu aralar ne olsa diş sancısı diyoruz biz. Muhtemelen öyledir sizinki de. Gülerken bı anda ağlamaya başlıyor. Oyun oynuyor ama keyfi yok belli
Ateş sonrasi sicaktan oluyor galiba bizinkininde yanaklar kırmızı kırmızı hafif pütürlü.Kızlar oğlumun bugün ateşi yok daha iyi ama vücudu hem kırmızı kırmızı oldu yanakları falan. Ben ateş sonrası bizde alazlanma derler öyle olduğunu düşünüyorum ama yine de sizlere sorayım dedim. Böyle birşey yaşadınız mı ateslenmeden sonra? Bi de disimiz hala çıkmadı kaç gündür perişan oldu meleğim ama diş gelmedi
Virüs kaynakli olduğu için 3 gün ateş normal karşılanıyor 3 gün sonunda geçmezse dr tahlil isteyecekti hamdolsun gece ateşi çıkmadı.insallah çenesinden biter gider pis şey yayiliyormusta.bizimkinin dil boğaz halen kötü durumda.kiloyu geçtik artık zaten boğazından 2 kaşık geçsin şükreder olduk.Çok geçmiş olsun, oğlumda da çenesinin altında uçuklar çıktı.
Doktor zoviraks krem verdi.
Ateşi 37,5 larda seyrediyor
Çok kimseyle görüştüğümÜzme yok esasında, nereden geldi anlamıyorum
Alt iki var bizde. Alt yan cikicak şimdi. Az önce gördüm bembeyaz çok şişmiş. Yarın patlar diye düşünüyorum. Çok nazlı kuzum. Dertli dertli agliyo hepBende dise bagliyorum ama baktim ustede altlara da hic bir belirti yok.Gerci alt 2 yi cikartirken de belirti vermemisti ama zorluyor baya.
Bizim de öyle canım, yapıyorum yapıyorum nafileAteş sonrasi sicaktan oluyor galiba bizinkininde yanaklar kırmızı kırmızı hafif pütürlü.
Virüs kaynakli olduğu için 3 gün ateş normal karşılanıyor 3 gün sonunda geçmezse dr tahlil isteyecekti hamdolsun gece ateşi çıkmadı.insallah çenesinden biter gider pis şey yayiliyormusta.bizimkinin dil boğaz halen kötü durumda.kiloyu geçtik artık zaten boğazından 2 kaşık geçsin şükreder olduk.
Aynen biz bugune kadar 1 yada 2 kere kalkar emer yatardik ama simdi defalarca kalkiyor aglayarak var birsey bu 9 aydaBence bu 9. Ayda var bi gariplik
Bizimki de dişler yüzünden ateşlendi üstelik dişler de çıkmadı üstüne olan iştahı gitti resmen zorla oyunla kırk takla ata ata yemek yediriyorum. Yoğurdu çok severdi onda bile sorun ediyo yemek istemiyo ne yapacağımı şaşırdım ne zaman duzelicek duzelicek mi bilmiyorum. Hayır diş yok ateş yok atak haftası değil niye böyle olduAynen biz bugune kadar 1 yada 2 kere kalkar emer yatardik ama simdi defalarca kalkiyor aglayarak var birsey bu 9 ayda
Biz de böyleyiz kızlar. O kadar çok kalkar olduk ki sayamıyorum. Bazen memeden indiremiyorum bile ayrılmak istemiyor benden. Diş de yok gibi görünürde. Acaba ayrılık kaygısı olabilir mi bu 9. ayda?Aynen biz bugune kadar 1 yada 2 kere kalkar emer yatardik ama simdi defalarca kalkiyor aglayarak var birsey bu 9 ayda
Ayrılık kaygısı olabilir , diş olabilir, atak haftasi olabilir. Neticede hepsinde bizi yanlarında istiyolar.Biz de böyleyiz kızlar. O kadar çok kalkar olduk ki sayamıyorum. Bazen memeden indiremiyorum bile ayrılmak istemiyor benden. Diş de yok gibi görünürde. Acaba ayrılık kaygısı olabilir mi bu 9. ayda?
Gündüzleri de çünkü odadan çıktığım an kriz geçiriyor, heryere onunla gitmeliyim. Bazen ayağa kalkmam bile yetiyor gideceğimi anlıyor ve ağlamaya başlıyor. Gece de böyle bir duygu hissediyor olabilirler mi?
Açıkçası bu kalkmaların sebepsiz olduğunu düşününce sabırlı olamıyorum, gerginleşiyorum. böyle nedenler düşünüp ürettikçe, şundandır bundandır’a bağlayınca bebeğime daha toleranslı davranıyorumtavsiye
Her halükarda bir sebebi var merak etme annesi. Onun ihtiyacı var. Olmasa uyanmaz. Şu an bu yaşananlar çok normal aslında. Dünyayı fark etmeye başladılar. Bizim gidip gelmelerimizi. Neden sonuç ilişkisini. Bir şeyin olacağını anlayabiliyorlar mesela. Deneyimleri oldu, hafizalari gelişiyor. Ve artık bebeklerimiz büyüyor. Düşüyor ya rüyasında da düşüyor. Sen odadan çıkıyorsun ya rüyasında da çıkıyorsun. Gün boyunca yaşadığı her şeyin stresi de yansıyor. Onun sana ihtiyacı var.Biz de böyleyiz kızlar. O kadar çok kalkar olduk ki sayamıyorum. Bazen memeden indiremiyorum bile ayrılmak istemiyor benden. Diş de yok gibi görünürde. Acaba ayrılık kaygısı olabilir mi bu 9. ayda?
Gündüzleri de çünkü odadan çıktığım an kriz geçiriyor, heryere onunla gitmeliyim. Bazen ayağa kalkmam bile yetiyor gideceğimi anlıyor ve ağlamaya başlıyor. Gece de böyle bir duygu hissediyor olabilirler mi?
Açıkçası bu kalkmaların sebepsiz olduğunu düşününce sabırlı olamıyorum, gerginleşiyorum. böyle nedenler düşünüp ürettikçe, şundandır bundandır’a bağlayınca bebeğime daha toleranslı davranıyorumtavsiye
Valla atak haftası falan takip etmiyorum hiç. Çocuklar böyle büyüyor. İlla ki kendince bir sebebi vardır ağlamasının diye düşünüyorum bende. Gün içinde farklı birini görmek bile bebeği gece uykusunda huzursuz edebilir. Bebeklerin alemi çok farklıBiz de böyleyiz kızlar. O kadar çok kalkar olduk ki sayamıyorum. Bazen memeden indiremiyorum bile ayrılmak istemiyor benden. Diş de yok gibi görünürde. Acaba ayrılık kaygısı olabilir mi bu 9. ayda?
Bu mesaji ben yazmisim gibi odadan cikmayi birak kapiya yaklassam ağlıyor surekli memede uyuyor yatagina koyarken yirtiniyor resmen başa donup tekrar emziriyorumBiz de böyleyiz kızlar. O kadar çok kalkar olduk ki sayamıyorum. Bazen memeden indiremiyorum bile ayrılmak istemiyor benden. Diş de yok gibi görünürde. Acaba ayrılık kaygısı olabilir mi bu 9. ayda?
Bizdede oyle gozu kapali agliyor gozunu açınca o aglayan cocuk gidiyor resmen gulmeye basliyorGeçen yazdığımda bende bundan bahsetmiştim tuhaf bi ağlama yapiyo bağıra bağıra kızgın kızgın . Her ay diğerinden farklı uykuda ağlamasını da rüyaya bağlıyorum ben gözleri kapalı ağlıyo ,ben burdayım aç gözünü annem diye diye sakinlestiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?