2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar iyi aile yoktur diye bi kitap okuyorum. Çok iyi geliyor. herkes okumalı özellikle de anneler mutlaka okumalı. Benim depresif hallerime ilaç oluyor
Kitabın adını not aldım ama pek okumaya zaman bulamıyorum kitap okumayı da özledim. Özellikle akşam balkona çıkar ayaklarımı diğer sandalyeye uzatır okurdum . Ne gunlermis

Kızlar bebeğimin bacağında yaklaşık 3 aydır beyaz bir leke var. Vitiligo mu acaba diye korkuyorum. Acaba doğumsal leke de kendi büyüdükçe büyüyüp ortaya mı çıktı diye de düşündüm.

Kızlar bebeğimin bacağında yaklaşık 3 aydır beyaz bir leke var. Vitiligo mu acaba diye korkuyorum. Acaba doğumsal leke de kendi büyüdükçe büyüyüp ortaya mı çıktı diye de düşündüm.
Vitiligo olsa acaba demezsiniz diye düşünüyorum sanırım biraz daha soluk net çizgileri olmayan bir leke. Üzerinde kuruluk vs var mı

Vitiligo olsa acaba demezsiniz diye düşünüyorum sanırım biraz daha soluk net çizgileri olmayan bir leke. Üzerinde kuruluk vs var mı
Yok kuruluk yok hiç normal derisi sadece o kısmı beyaz. Abisinde de açık kahverengi leke var. Bunda da beyazı mı var acaba diye düşündüm. Biraz araştırdım, büyütüp büyümediği takip ediliyormuş sanırım

Benim oğlumun göbeğinde var, aynı şüpheyle doktora götürdüm, çok korkmuştum. Beyaz büyük ben dedi. Foto atarsaniz benzeyip benzemediğini söyleyebilirim.

İş bankasinin tekerlekler iş basinda diye bjr serisi var. Tekerlekli kitap. Çok seviyorlar

Bebeklerde olabiliyormuş. Dediğin gibi büyüyüp büyümesini önemli. Benim büyük oglanda var. Alerjik bebeklerde de olabiliyormus ama o vitilligo değilmiş. Büyümüyor 2 yıldır aynı boyutta. Önemsemiyorum. Arkadaşımın kızında karnında vardı. Dr evet renk açılması ama bu büyümez normal vitilligo gibi düşünme bunu demişti. İlk onda görmüştüm zaten.

Çok geçmiş olsun. Ek gıda süreciniz nasıl gidiyor?

Teşekkür ederim rint hocam, merhabalar :)
Ben ek gıdada hiç sıkıntı yaşamadım diyebilirim. Günde 3 defa veriyorum şu an. Bir öğünde yoğurt, birinde meyve ve sonuncuda kıymalı sebze yemeği şeklinde gidiyoruz. Toplamda 2 çay bardağı yiyor, 8 aylik olmak üzere oğlum. Biraz tombiş bir bebek, o yüzden dikkatli gitmeye çalışıyorum. Ben iki ayağımdan da tirnak yatağı revizyonu geçirdim, 2 haftadır antibiyotik kullanıyorum. Sanırım o yuzden kaka düzenimiz çok ciddi bozuldu. Tek sıkıntımız o yarın biogaia alıp deneyeceğim belki iyi gelir.

Çok çok geçmiş olsun.
Oyyy kıyamam kuzuya, hemen düzelsin inşallah...

Ek gıda meselesine çok sevindim :) ben biraz tembellik ettim bu kez, kıymaya yeni basladim :)

10da uyuyan bebem 10da uyuyor ama yatağa koyunca ağlıyor sonra oynuyor 12ye kadar emekliyor evi kurcalıyor öyle uyuyorr
2 gecedir böyle diş çıkarmadık acaba o sıkıntı yapıyor yoksa oyun mu daha cazip geliyor?

Corbalara ilik suyunu kestik keseli cocuklarin ishali duzeldi.Sanirim yaz aylarinda sicaklarda agir geliyor.Kiyma yeterli diyoruz.Haftada bir de balik.Dil baligini pek sevdiler.Corbasini yapiyoruz.
En son gittiğimiz doktor ilikli kemik suyunu bir yaşa kadae önermiyorum ağır gelebilir demişti bak sen yazınca hatırladım, ben de çok vermiyorum arada bir ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…