Çok çok geçmiş olsun.
Oyyy kıyamam kuzuya, hemen düzelsin inşallah...
Ek gıda meselesine çok sevindim :) ben biraz tembellik ettim bu kez, kıymaya yeni basladim :)
Ben ona 8. Ayda başladım ama yavaş yavaş başladık sorun yasamayinca devam ettim 4 gün sonra 9 aylık olacak.En son gittiğimiz doktor ilikli kemik suyunu bir yaşa kadae önermiyorum ağır gelebilir demişti bak sen yazınca hatırladım, ben de çok vermiyorum arada bir ekliyorum
Ay eksik kalsin ilik suyu bebeklerimin icleri dislarina cikti.En son gittiğimiz doktor ilikli kemik suyunu bir yaşa kadae önermiyorum ağır gelebilir demişti bak sen yazınca hatırladım, ben de çok vermiyorum arada bir ekliyorum
Benim bebek de yumurta sarısına kusuyordu. Bir ay kadar vermedim. Sonra yeniden denedim düzelmiştiBizimki etçil çıktı anası gibikıyma koymazsam yemiyor sebzeleri. Yalniz yumurta sarışına alerjisi varmış. 7. aya kadar kustu çocuk. Şimdi yemiyorum ve vermiyorum, kusmuyor da ne zamana kadar vermeyeceğim bilmiyorum.
Benim bebek de yumurta sarısına kusuyordu. Bir ay kadar vermedim. Sonra yeniden denedim düzelmişti
Et suyu ılık suyu tavuk suyu bunlar bağırsakları çok çalıştırır. Tesbit edebilmen iyi olmuş.Corbalara ilik suyunu kestik keseli cocuklarin ishali duzeldi.Sanirim yaz aylarinda sicaklarda agir geliyor.Kiyma yeterli diyoruz.Haftada bir de balik.Dil baligini pek sevdiler.Corbasini yapiyoruz.
A neden ki bende kullaniyordumAy eksik kalsin ilik suyu bebeklerimin icleri dislarina cikti.
Yazın agir geldi benimkilere ishal oldular.Mayista haziranda sikinti yoktu.A neden ki bende kullaniyordum
Aynen sukur toparladik.Et suyu ılık suyu tavuk suyu bunlar bağırsakları çok çalıştırır. Tesbit edebilmen iyi olmuş.
Benimki de ilikli kemik suyu koymayınca agzını açmıyor. Ben her yemeğine koyardım, yazın sıcakta bir kaynatmadım agzını açmadı tekrar basladık.. Bu da aşırı etçil. Yemeğin kıymalarını yiyor kabak patatesi yemiyor... Kilolu oldugu ıcın ek gıdayı az veriyorum ama sinirleniyor. Ben 7 aydan beri ilikli kemik suyu verdım bırsey olmadı allahtan.En son gittiğimiz doktor ilikli kemik suyunu bir yaşa kadae önermiyorum ağır gelebilir demişti bak sen yazınca hatırladım, ben de çok vermiyorum arada bir ekliyorum
Salatalık verebilirsin kahvaltı da rendeleyip. Öğününe kayısı ekleyebilirsin. Bebe bisküvisi de kabız yapıyor olabilirBende sabahları 1 tam yumurta sarısı 3 bebe biskuvisi az peynir yediriyodum karıştırıp ıhlamur ile . Düzenli bir tek bunu yiyordu ve bitince ağlıyordu o kadar seviyordu ama kabız oldu ve dün kakasini yaparken zorlamaktan kanadı ikinci kalada o kadar agladiki bende ağladım acı çekiyordu çünkü.Şimdi düşünüyorum ne yediricem. Ağzına lokmalari hevesle aliyo ama iyice çiğnemeyi beceremiyo kipkirmizi olup öğürüyo bende kalpten gidiyorum bunu aşmak icin ne önerirsiniz.. Dişleri çok keskin eline ver kocaman kopariyo ama gel gör yutamiyo
Henüz dişler yeni olduğu için ona kendisi alışır.Bende sabahları 1 tam yumurta sarısı 3 bebe biskuvisi az peynir yediriyodum karıştırıp ıhlamur ile . Düzenli bir tek bunu yiyordu ve bitince ağlıyordu o kadar seviyordu ama kabız oldu ve dün kakasini yaparken zorlamaktan kanadı ikinci kalada o kadar agladiki bende ağladım acı çekiyordu çünkü.Şimdi düşünüyorum ne yediricem. Ağzına lokmalari hevesle aliyo ama iyice çiğnemeyi beceremiyo kipkirmizi olup öğürüyo bende kalpten gidiyorum bunu aşmak icin ne önerirsiniz.. Dişleri çok keskin eline ver kocaman kopariyo ama gel gör yutamiyo
Ara öğün yumuşak kayısıyı ez yedir, yutamayınca arkasına su içir. Ben gunde 2 tane aşırı yumuşak kayısı esip yefırıyorum. Yumusak armutta olur kahvaltıda slatalıgı ez ac karnına yedir ustune su içir kabızlık kalmaz cnmBende sabahları 1 tam yumurta sarısı 3 bebe biskuvisi az peynir yediriyodum karıştırıp ıhlamur ile . Düzenli bir tek bunu yiyordu ve bitince ağlıyordu o kadar seviyordu ama kabız oldu ve dün kakasini yaparken zorlamaktan kanadı ikinci kalada o kadar agladiki bende ağladım acı çekiyordu çünkü.Şimdi düşünüyorum ne yediricem. Ağzına lokmalari hevesle aliyo ama iyice çiğnemeyi beceremiyo kipkirmizi olup öğürüyo bende kalpten gidiyorum bunu aşmak icin ne önerirsiniz.. Dişleri çok keskin eline ver kocaman kopariyo ama gel gör yutamiyo
Bende sabahları 1 tam yumurta sarısı 3 bebe biskuvisi az peynir yediriyodum karıştırıp ıhlamur ile . Düzenli bir tek bunu yiyordu ve bitince ağlıyordu o kadar seviyordu ama kabız oldu ve dün kakasini yaparken zorlamaktan kanadı ikinci kalada o kadar agladiki bende ağladım acı çekiyordu çünkü.Şimdi düşünüyorum ne yediricem. Ağzına lokmalari hevesle aliyo ama iyice çiğnemeyi beceremiyo kipkirmizi olup öğürüyo bende kalpten gidiyorum bunu aşmak icin ne önerirsiniz.. Dişleri çok keskin eline ver kocaman kopariyo ama gel gör yutamiyo
[/QUOThamaten ve anesdol pomad al cnm sur popoya catlamisdir
Salatalık verebilirsin kahvaltı da rendeleyip. Öğününe kayısı ekleyebilirsin. Bebe bisküvisi de kabız yapıyor olabilir
Henüz dişler yeni olduğu için ona kendisi alışır.
Ben kahvaltıda pekmez , yumurta sarısı, tereyağı ve cevizi toz yapıp katıyorum seviyo . Kıvamı çok yoğun oluyo biraz limon ve su ile açıyorum ama Yulaf da ekleyebilirsiniz çünkü hem lif hem protein kaynağı. Bağırsakları da çalıştırır
Teşekkür ederim kızlar deneyeceğim.. Yulaf bizim yedigimiz yulaf mı bebekler için var mıAra öğün yumuşak kayısıyı ez yedir, yutamayınca arkasına su içir. Ben gunde 2 tane aşırı yumuşak kayısı esip yefırıyorum. Yumusak armutta olur kahvaltıda slatalıgı ez ac karnına yedir ustune su içir kabızlık kalmaz cnm
Ben ince öğütülmüş Yulaf alıyorum ama irisini yiyememisti çok zorlanmisti şimdi irisini de gayet yiyebilirler diye düşünüyorum.Teşekkür ederim kızlar deneyeceğim.. Yulaf bizim yedigimiz yulaf mı bebekler için var mı
Bir yaşında tekrar 1/16 veya 1/32 ile deneyebilirsin belki. Bizimkine de avokado dokunuyordu. Azıcık deneyince kusuyordu. Dün tekrar denedim sıkıntı olmadı.Bizimki etçil çıktı anası gibikıyma koymazsam yemiyor sebzeleri. Yalniz yumurta sarışına alerjisi varmış. 7. aya kadar kustu çocuk. Şimdi yemiyorum ve vermiyorum, kusmuyor da ne zamana kadar vermeyeceğim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?