- 24 Nisan 2019
- 295
- 682
- 53
- 38
Bizde de zaman zaman uykuda gerileme oluyor ama biz o kadar yol aldık ki söylediğin kitap sayesinde, Allah'ım ne muradın varsa versinGün içinde tüm ogublerini arttır ,yemeklerden sonra emzir , emdikten sonra eğer yiyebilecegine inaniyorsam ben bazen salata rendeliyorum gibi .
Akşam da her zaman yoğurt yer ; yoğurt ,yulaf, meyve, zeytinyağı ,nane ,bazen de tarçın , bazen rüşeym de ekliyorum. Hem tok tutuyo hem de çok faydalı. Yine de açlıktan oldugunu düşünüyorsan gece 11 e kadar emzir gece uykusunda. Bunlara rağmen uyaniyorsa zaten aç değildir. Bu donemlerde zaten uyku gerilemesi var bebeklerimiz hem mental hem fiziksel olarak geliştiği için . Ben bunları yapıyorum ama bu aralar benim bebeğim de uyanıyo . Beni hissetmek istiyo kucağıma alıyorum sonra yatağına koyuyorum bazen hemen uyuyo bazen ninniler söylüyorum.
Allah razı olsun ben de kadına sürekli dua ediyorum.Bizde de zaman zaman uykuda gerileme oluyor ama biz o kadar yol aldık ki söylediğin kitap sayesinde, Allah'ım ne muradın varsa versinhep dua ettim sana.
Biz aşı olduk . Ebe ateş yapmaz ama ağrı yapabilir demişti. Bizde hiç biri olmadı şükür baya rahat geçti herhangi bir huzursuzluk da olmadı. İnşallah sizde de olmazSlm kızlar nasılsınız
Oğlum artık düzene girdi
iyice emmeye döndü,
artık reddedilmiyorum
sebze yemekleri ni, etli yemeklerii severek yiyor. Çorbaya yok demiyor. Ek gıdayi iyi yerse az emiyor normal karşılıyorumbuna da şükür.
Reflusu var ama artık bizi rahatsız etmiyor, eğer çok yemisse bı de su içerse bildiğiniz tasirir gibi kusuyor hafifçe. Hani sürahiyi doldururken unutursun ya gözünün önünde tasiverir, öyle oluyor. Kaldığı yerden oyuna devam ediyor.
İyi uyumussa çok keyifli. Konuşuyor, dededede, babababa diyor, anne yok daha
Emeklemeye başladı, bu çok zor oluyor, hergun evi sil süpüryoruluyorum.
Akşam 8:30 da yatağına koyuyorum,sabah 5 yada 6 ya kadar uyuyor. Uyaniyor, emip, yeniden yatağına bırakıyorum, 8 e kadar uyuyorgündüz eğer uyku vakti geçtiyse vay halime Kucağımdan inmiyor, uykuya direniyor. İşte o zaman yemiyor içmiyor
Aşı günü yaklaşıyor, aşı olunca kötüleşiyor. Tırsıyorum şimdiden
Kilosunu merak ediyorum ama boyu uzun gidiyor hep. Kilosu da en son 8kiloydu Dr kontrolü nde, 7 aylıkken.
O kadar çektim ki şimdi 9 aylık olacak sanki 9 yıl gibi. Ama düzeliyor çok şükür bin şükür..
Canım gün içindeki öğünlerimiz iyi aslında ama son öğünde her zaman yoğurt veriyordum. Dün akiam yoğurt yerine irmikli muzlu mama yaptım. Günler sonra ilk defa 3-4 saat uyudu. Sonrasında yine sıklaştı uyanması ama en azından ilk yatışından sonra hemen kalkmadı . Uyku gerilemesi de var ama demek ki yoğurt pek de tokturnuyormuş , yatmadan önce daha doyurucu yedireceğim bundan sonraGün içinde tüm ogublerini arttır ,yemeklerden sonra emzir , emdikten sonra eğer yiyebilecegine inaniyorsam ben bazen salata rendeliyorum gibi .
Akşam da her zaman yoğurt yer ; yoğurt ,yulaf, meyve, zeytinyağı ,nane ,bazen de tarçın , bazen rüşeym de ekliyorum. Hem tok tutuyo hem de çok faydalı. Yine de açlıktan oldugunu düşünüyorsan gece 11 e kadar emzir gece uykusunda. Bunlara rağmen uyaniyorsa zaten aç değildir. Bu donemlerde zaten uyku gerilemesi var bebeklerimiz hem mental hem fiziksel olarak geliştiği için . Ben bunları yapıyorum ama bu aralar benim bebeğim de uyanıyo . Beni hissetmek istiyo kucağıma alıyorum sonra yatağına koyuyorum bazen hemen uyuyo bazen ninniler söylüyorum.
Sadece yoğurt vermiyorum ama yoğurt kalsiyum barındırdığı için uyku etkisi var. Peynir de öyle. Saat 3-4 gibi veriyorumCanım gün içindeki öğünlerimiz iyi aslında ama son öğünde her zaman yoğurt veriyordum. Dün akiam yoğurt yerine irmikli muzlu mama yaptım. Günler sonra ilk defa 3-4 saat uyudu. Sonrasında yine sıklaştı uyanması ama en azından ilk yatışından sonra hemen kalkmadı . Uyku gerilemesi de var ama demek ki yoğurt pek de tokturnuyormuş , yatmadan önce daha doyurucu yedireceğim bundan sonra
Sadece yoğurt tok tutmaz belki muzlu olsa tok tutar.birde yedirip yatirma ben onu çok yaptim gecesi hep kabus oldu.yatmadan en az 1-1,5 saat önce yediriyorum daha rahat.askinda geç yesin geç aciksin diyordum ama dolu migde çok rahatsiz ediyor .yatarken ya emiyor yada tok olduğunu bildiğim için 60cc mama yapıyorum uyurken çekiyor.Canım gün içindeki öğünlerimiz iyi aslında ama son öğünde her zaman yoğurt veriyordum. Dün akiam yoğurt yerine irmikli muzlu mama yaptım. Günler sonra ilk defa 3-4 saat uyudu. Sonrasında yine sıklaştı uyanması ama en azından ilk yatışından sonra hemen kalkmadı . Uyku gerilemesi de var ama demek ki yoğurt pek de tokturnuyormuş , yatmadan önce daha doyurucu yedireceğim bundan sonra
Mama yedikten sonra gece en az 1saat uyutmamak gerek reflü oluyor yavrucaklarSadece yoğurt tok tutmaz belki muzlu olsa tok tutar.birde yedirip yatirma ben onu çok yaptim gecesi hep kabus oldu.yatmadan en az 1-1,5 saat önce yediriyorum daha rahat.askinda geç yesin geç aciksin diyordum ama dolu migde çok rahatsiz ediyor .yatarken ya emiyor yada tok olduğunu bildiğim için 60cc mama yapıyorum uyurken çekiyor.
Yoğurt asit dolayısıyla mideyi rahatsız eder sık iuanir.Canım gün içindeki öğünlerimiz iyi aslında ama son öğünde her zaman yoğurt veriyordum. Dün akiam yoğurt yerine irmikli muzlu mama yaptGünler sonra ilk defa 3-4 saat uyudu. Sonrasında yine sıklaştı uyanması ama en azından ilk yatışından sonra hemen kalkmadı . Uyku gerilemesi de var ama demek ki yoğurt pek de tokturnuyormuş , yatmadan önce daha doyurucu yedireceğim bundan sonra
Bizimki mesela patladığında değil de uzama aşamasında sanki daha sıkıntı çekiyor hiç kıyamıyorum o hallerineYavrum iki haftadır gecesi gündüzü yoktu, uyuyamıyordu. Dün ve bugün çok huysuz halsiz yorgundu. Sürekli emmek istiyordu. Çok şükür bugün öğleden sonra ikinci dişi gördüm. Onun halleriydi. Ama diş çıktı ve rahatladı diyemiyorum (ilkinde öyle olmusyu) bu defa huysuzluk devam ediyor. Ya üçüncü bir dış var ya da o şişlik daha geçmedi ondan.
Kabızlık yoksa yedir bir kucuk muz bebek de uyusun sen de canım. Benimki akşam yemegını 17.30 18.00 gıbı yer. Muzu 20.30 da yer ve 21.00 de uyur en gec 21.30...sabah 5 e kadar uyanmaz 5 te emmeye uyanıyor. Ben 3 cocugu muzla gece uyuya uyuya buyuttum.. Bebek açsa gece çok uyanır. Yoksa nıye uyansın mis gibi uyumak varkenCanım gün içindeki öğünlerimiz iyi aslında ama son öğünde her zaman yoğurt veriyordum. Dün akiam yoğurt yerine irmikli muzlu mama yaptım. Günler sonra ilk defa 3-4 saat uyudu. Sonrasında yine sıklaştı uyanması ama en azından ilk yatışından sonra hemen kalkmadı . Uyku gerilemesi de var ama demek ki yoğurt pek de tokturnuyormuş , yatmadan önce daha doyurucu yedireceğim bundan sonra
Bazı bebeklerde zor çıkıyor cnm dış poyrazda üsten 4tane çıkarmıştı 2hafta huyu suyu degisdi çok mizmizdiYavrum iki haftadır gecesi gündüzü yoktu, uyuyamıyordu. Dün ve bugün çok huysuz halsiz yorgundu. Sürekli emmek istiyordu. Çok şükür bugün öğleden sonra ikinci dişi gördüm. Onun halleriydi. Ama diş çıktı ve rahatladı diyemiyorum (ilkinde öyle olmusyu) bu defa huysuzluk devam ediyor. Ya üçüncü bir dış var ya da o şişlik daha geçmedi ondan.
Ay ne güzel yazdın ıçim açıldı, verene şükürler olsun ❣❣❣Uzun zamandir depresif hallere girmedim.
Iki uc gece 3e kadar uyumadigimiz oldu
Dakikalarca susturamadigimiz aglamalari
Saat basi uyanmalari
Hicbirine sinirlenmiyorum.
Alt degistirmek cok zor asla yatmiyor ayni sekilde ust değiştirmek de banyo yaptirmak da..
Hic yerinde durmuyor her yerden tutuna tutuna geziyor. Evde girmedigi delik kalmadi. Sehpanin altina girip sıkıştığı oldu
Ilk zamanlar gezerken cok düşüyordu kafasini vuruyordu artik düşmüyor. Ara iki elini de birakip kisacik birkaç saniye ayakta durabildigi oluyor
Al disi cikti acilisi babasinin parmagini isirarak yapti
Kafasini geriye yatirip gozlerini sımsıkı kapatip hiii diye gülüyor
Babasi isten gelince kapiyi aciyoruz ayak sesini duyunca sevincten alkış yapiyor gülüyor bagiriyor
Eger uyaninca bakmaya babasi giderse beni gorene kadar agliyor gorunce hii diye guluyor
Sanki oglum hep hayatimdaymis gibi.. Onsuz hiçbir sey hayal edemiyorum.
Eger yemek zamani uyuyorsa esim de ben de bosluk bir hissediyoruz. Sürekli yediklerimize masaya sataşan biri olmayinca zevki çıkmıyor
Evlat güzel sey
Nimenrix 15. Ayda tek doz yaptırdım büyüğe. Bexsero büyüğe üç yasinda iki doz küçüğe 5 ylikken başladık 3 doz tamamlanacak ama 9. Aydan aonra ,2 doz oluyor.Menenjit asısı ben hıc yaptırmadım. Menactra alışı 9 - 23aylık arasında ıkı doz yapılıyor yazıyor. Korona var diye çıkarmamıstım. Bir de büyük çocuklarınız varsa 2ve 11 yas arası çocuklarınız da da tek doz. Ben dıger 2 oğlumda yaptırmamıstım daha doğrusu hıc bir cocuk dru demedi...
Mrb o kitabı ben de oğrenebilir miyim geriye gittim ama goremedmBizde de zaman zaman uykuda gerileme oluyor ama biz o kadar yol aldık ki söylediğin kitap sayesinde, Allah'ım ne muradın varsa versinhep dua ettim sana.
Bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler Traccy hoggMrb o kitabı ben de oğrenebilir miyim geriye gittim ama goremedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?