2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben çocuk cerrahisi ya da dişe gotururdum sanırım ama en iyisi önce çocuk doktoruna götürmek o daha sağlıklı bilgi verir ama zaten onu hemen kesmiyolarmis

Dil bağı kuzenimde de vardı konuşması yarımdı.. Sonradsn farkettiler bu durumu kesildi o bağ konuşması düzeldi k harfin t diyordu mesela siz şanslıymışsınıZ

Bizde de aynı durum var. Ama benimki normalde de gece çok uyanıyor. Yaklaşık 2 3 aydır böyle desem yeridir. Bizimki yatağında yatmıyor. Bizimle büyük yatakta yatıyor. Akşam 8 9 gibi uyuduğunda ben odaya gelene kadar kameradan izliyorum uyuyor. Ne zamanki odaya gelip yatağa uzanayım (artık kokumu mu alıyor bilmiyorum) yarım saat içinde uyanıyor ve emmek istiyor. Sonra bu durum sabaha kadar sürüyor. Uyurken sürekli hareket halinde ve kıpırdarken bana değerse anında uyanıyor ve emmek istiyor. Ama ben yatakta yoksam uyansa da kendi kendine geri uyuyor. Dun gece ozellikle cok gec gittim yanina ve kameradan izledim. Yaklasik 5 saat benim destegim olmadan uyandi ve kendi geri uyudu. Bu durum artık kontrolden çıkmaya başladı. Ne yapacağım bilmiyorum. Odayi ayirmak çözüm mu acaba diye düşünmeye başladım.

Dil bağı kuzenimde de vardı konuşması yarımdı.. Sonradsn farkettiler bu durumu kesildi o bağ konuşması düzeldi k harfin t diyordu mesela siz şanslıymışsınıZ
Bizde de dilbagi var. Şimdilik konuşmasını takip ediyoruz. Şuanda 9 buçuk aylık. 1 yaşa kadar takip edeceğiz

Gayet güzel konuşuyorum ☺ Hiç sıkıntı yaşamadım merak etmeyin..
Çok sevindim valla içim rahatladı
Bizim gibi dişsizzz var mı hala
Ağrısı var kendisi yok
Alt dişler yavaştan uzamaya başladı dün burnumu ısırınca acıdı artık dişsiz sayılmayız
Ben de onu yaşadım ve odayı ayırdım bizde işe yaradı ama şöyle oluyo ben sürekli uyanıyorum ııı dese kalkiyorum tüm algılarım ona yönelmiş durumda. Bebeğim gayet huzurlu uyuyo.

Evet benim oğlum da böyleydi, odayı ayırınca çok daha rahat uyur hale geldi. Şu an diş çıkarıyor, uykular en bozuk halinde bile iyi sayılır. Dün aklam 9da uyuttum 11 ve 3buçukta diş ağrısından dolayı kalktı, sabah 6buçukta uyandı. Normalde benim en ufak hareketime uyanan bir bebek. Bazen odasına girip camı kapatıp çıkayım diyorum, hemen uyanıyor.

Kızlar bebekleriniz diş çıkartırken ishal oldular mı? Benim bebeğimin alt iki disi cikti. Simdi usttekiler cikicak sanirim salyasi cok artti huysuz da ayrıca. Ve 4 gündür ishal ne kadar daha sürerse doktora götürmeliyim acaba ?

Asmin18 Ateş ve ishal 3 günden fazla olursa getirin diyolar. Benim bebeğim doğum kilosu olarak da düşük şuan akranlarına oranla da düşük olduğu için doktora bi toz şase verdi bakterilerden oluşan bişeymiş eğer gün içinde çok fazla yaparsa kakanin kıvamına da bak ona göre yemeklerine kat dedi. Ben de yaptım. Oğlum sabah 7 ile 11 arasında üç kere dolu dolu çıktı sonra onu verince durdu.iki gün üst üste aynı oldu iki günde de verdim yoksa çok zayıflardı. Malum o kadar kısa sürede içinden o kadar fazla şey çıkınca karın ağrısı falan da yapiyodur bebelerde.

Bu ara ağız boğaz enfeksiyonları çok yayginmis.bizimki dilde başladı yayildi. biz 5 gün mahvokduk boğazina yayıldı su bile icemedi yavrum.ucuk virüsü kapmış. beklemeden götür dr a derim.gecmis olsun.
Arkadasimin doktoru karbonatli su onermis.Denedim.Cok iyi geldi.Hemen hepsi gecti kisa surede ama aklimda bulunsun o krem de.
2 gündür banyo yaptirinca avucuma aldığım tuz ile bastırmadan 1 dk boyunca masaj yapıyorum ciddi anlamda isikikler çekildi .karbonatta aynı işe yaramış süper

Geçmiş olsun sizinde böyle dilde mi basladı korktum şimd

3 gün onca alta iki disten soldaki cikti
Sira sagdakinde

9 aylik asisini yaptiran var mi saglik ocagindan hala aramadilar
Perşembe gunu cagrildik bizde.9 ay 2 gunlukken mesajla bildirdiler. Tam gününde cagrilmadik yani.Yarim ölçek calpol verin eve gidince denmişti,vermedik ateşte çıkmadı.Sorunsuz atlattık

Özelden atıyorum
U UzayDeniz kizlar konusmani devamıni bilemiyorum benim bebegimde de dogdugundan beri var 2 aylikken takipli doktoruma soyledim pigment eksikligi gbi duruyor sorun yok dedi. Buyudukce bebekle birlikte büyüdü iyice kafama takmaya basladm gecen hafta goturdum hem kendi doktorumiza hem dermatologa. 5-6 tup kan aldilar herseyine baktilar bisey bulamadilar cok şükür temiz ckti sonuclar. Dermatolog ozel bi ışıkla bakti vitiligo mu diye degilmis oda degil. İki dr da inceleyip durma cocugu dedi olur belki gecer belki gecmez ama kafaya taklcsk bisey degil dedi. Sizler naptnz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…