2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Simdi ek gidayi da azaltmaya calisiyorum ama ne care? Sagip verdim sutumu onu da istemiyo. Tatsiz geliyo bence ona kavun olsun karpuz olsun sapur supur yesin. Bir eliyle yumurtasini tutar diger eliyle peynirini yer. Sonra bi ondan bi ondan isirir siraya sokar. O derece

Ne zamandır emmiyor gece uykuda vermeyi dene çok ek gıda yiyorsada emmez

Önce emzir cnm sonra kahvaltıver öğlen de öyle akşamda yap inşallah geri doner

Acsa bi agzini... Bazen aciyo emiyo gibi yapiyo sonra birakip bana guluyo kalkiyo. Ilginc oldu yani. Hatta bu birakma once mememi fark etmeyle basladi. Bi gun mememe bakti ve cok ilgincine gitti. Ucuyla oynadi. Kafasini cevirdi. Bi daha dondu oynadi. Ustune de emmedi. O gunden itibaren diyebilirim hatta bu azalmasi. Anlamadim gitti

Kaç kilo peki bu kadar iştahlı yemeye

B Bizimkide oyun yapiyo o da azalttı emmeyi ama.sicagin etkiside oluyor diye düşünüyorum bende sıcak olunca çocuk.gelmek.istemiyor.memeye zorla ne kadar emzirebilirsem o kadar eskiden gönüllü şimdi zorunlu

B
Bizimkide oyun yapiyo o da azalttı emmeyi ama.sicagin etkiside oluyor diye düşünüyorum bende sıcak olunca çocuk.gelmek.istemiyor.memeye zorla ne kadar emzirebilirsem o kadar eskiden gönüllü şimdi zorunlu

umarim sicaklarin etkisidir ve geri doner. Bi de inek sutu alerjisi var. keci sutlu mama almayi dusunuyorum. Holles markasini deneyen var mi?

umarim sicaklarin etkisidir ve geri doner. Bi de inek sutu alerjisi var. keci sutlu mama almayi dusunuyorum. Holles markasini deneyen var mi?
Bence alma süt alerji olan bir bebekde çapraz alerji oluyor kullanacaksan özel mama tüketmesi gerek kafanıza göre vermeyin bizimde 1aylikken başladı süt alerjisi 7ayda gecdi şükür yoğurt peynir yiyoruz

Herkese hayırlı bayramlar. Kızlar bişey sorcam.ben doğumdan sonra adet olmadim hiç. Geçen ay dört gün oldum. Temizlendim. İlk dogumdan sonra da uzun süre adet olmamıştım. Ama adet olmaya başlayınca eski düzeninde devam etti. Döngü m 28 gündü. Yıllardır asla şaşmaz. Şimdi eski döngü me göre bakarsam adetim bı hafta gecikti. Normal mi bu. Emzirmeden dolayı olabilir mi. Aile hekimi hemşiresi bı arkadaş vardı. Ebeydi sanırım. İsmini hatırlayamadım. İcimi rahatlatin nolur. Gebelik testi alicak kadar cesaretim yok şuan

Duzensizlik olabiliyor. Ama sen yine de emin ol gebelik olmadigindan.

Sizede hayırlı bayramlar 3 deyip duruyodun al sana 3.çü test yap ama eczaneler kapalıdır nöbetçi bulman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…