2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizi daha cagirmadilar . Neyi bekliyolar ki. Onbucuk aylık olduk nerdeyse
Bir yaş aşılarıyla arada bir ay olmalı diye biliyorum, bence siz bi arayın. Bizim de hemşiremiz değişiyormuş bir aşısı için sen mutlaka ara onlardan ses gelmezse dedi şimdiden randevu oluşturduk

Kizlar gunde ne kadar yogurt veriyosunuz ? Abartiyorum sanirim azaltayim dedim bu defa iyice az vermeye basladim sanirim.Ne kadar ve hamgi ogunde veriyorsunuz?

Kizlar gunde ne kadar yogurt veriyosunuz ? Abartiyorum sanirim azaltayim dedim bu defa iyice az vermeye basladim sanirim.Ne kadar ve hamgi ogunde veriyorsunuz?
Bizimki 1 çay bardagina eşittir bazen öğlen bazen aksamustu meyveli yogurt seklinde veriyorum 9.ayda ek gıdayı 3 çay bardağı şeklinde böldüm canim

Kizlar,oglanlardan minigi bu sira cok kusturmaya basladi kendini.Yemek yerken bisey oluyo bogazina takiyo gibi sonra gürrr hepsini cikartiyor.Puturluyu bu sira istemiyor.Normalde kahvaltida bizle ekmegin kosesini kemire kemire yiyen cocuk gitti devamli neredeyse her.ogun cikartiyor biraz putur gelsin bogazina.Cok uzuluyorum 1 haftadir napicam ?nedendir bu😥
Benim büyük oğlum böyleydi, ek gıdada çok zorlandım.. reflü bu şekilde yapıyor.. şuan 4,5 yaşında hala reflüsü azdığı dönemlerde kıyma et gibi sert şeyler yemek istemiyor. 3 yaşına kadar hep öğürdü zaten 😕😕 hala arada azında lansor ve gaviskon kullanıyoruz bence dr. İle görüşün derim.

Benim büyük oğlum böyleydi, ek gıdada çok zorlandım.. reflü bu şekilde yapıyor.. şuan 4,5 yaşında hala reflüsü azdığı dönemlerde kıyma et gibi sert şeyler yemek istemiyor. 3 yaşına kadar hep öğürdü zaten 😕😕 hala arada azında lansor ve gaviskon kullanıyoruz bence dr. İle görüşün derim.

Baska ne gibi belirtiler vardi? 2 gundur kusmuyor ama corbada puturlu bisey olunca hemen cikariyor.Biraz once elimde pogaca vardi onu yedi mesela ama corbada,yemekte olunca cikartiyor.Anlamadim gitti

Bizimde yeri morardı hala çürük deri altına yapıldığı icin zannedersem iğnenin yeri böyle uzun gozukuyor muhtemelen çıkartırken cizilmistir sizinkide geçmiş olsun
Teşekkür ederim kendisi de öyle dedi, evde durmaktan herşey bana nem kaptırıyo ya artık😅

Baska ne gibi belirtiler vardi? 2 gundur kusmuyor ama corbada puturlu bisey olunca hemen cikariyor.Biraz once elimde pogaca vardi onu yedi mesela ama corbada,yemekte olunca cikartiyor.Anlamadim gitti
Ben de yaşıyorum bunu.6-7.ayda daha çok yaşıyorduk ama şu iki gündür yine yaşamaya başladık.Kati olarak verdiğim şeye ağzını açıyor yiyor ama çorbada pütür olunca çoğunlukla ya yoğun şekilde kusuyor ya fışkırtarak çıkartıyor.

Aynen benimki de böyle yapıyordu.. kıymayı veya sert şeyleri yemek içinde yemez öğürür ama simit yerdi..

Kizlar,oglanlardan minigi bu sira cok kusturmaya basladi kendini.Yemek yerken bisey oluyo bogazina takiyo gibi sonra gürrr hepsini cikartiyor.Puturluyu bu sira istemiyor.Normalde kahvaltida bizle ekmegin kosesini kemire kemire yiyen cocuk gitti devamli neredeyse her.ogun cikartiyor biraz putur gelsin bogazina.Cok uzuluyorum 1 haftadir napicam ?nedendir bu😥
Canım benim oğlum damaklari kalinlasirken öyle oldu . Hiç bişey yemek istemiyodu ve sürekli yediği şeyleri ogurmeye başlamıştı. Azıcık bile pütür gelse yutamiyodu. Belki sizin de öyledir.
Ben akşam bi kase 😁 yoğurt veriyorum ama o kasenin içinde yulaf , meyve, nane , tarçın gibi şeyler de oluyo. Günün son ogununde veriyorum her zaman yoğurdu. Benim kaselerim normal takım kaselerinden biraz daha küçük ama ben de abartiyorum çünkü gece emmiyo eğer gündüz iyi yemisse paşalar gibi uyuyo . O yüzden gündüz hem emziriyorum hem de yediklerini abartiyorum😁
Eğer reflü varsa sık sık az az yedirin abartirsaniz bebeğe zarar olur. Mide kapakcigina gereksiz baskı oluşur

Kızlar 9 buçuk aylık olduk. Hiç bir atağı yumuşak geçirmeyen paşa beyim geldi 41. Hafta atağına. Dün gayet güzel uyuyan bebek bugün gündüz sadece 1 saat 20 dk uyudu 🤦🏻‍♀️ hızla büyüyo. Üstten de bir disimizin ucu göründü. Yalnız dişler geç uzuyo galiba 😊 hala emekleme ve yürüme yok. Bel ağrılarım şiddetlendi. Uzun süredir anne diyodu artık ben efendim dedikçe anne demeye devam ediyo veee tabiki ben de o söylemekten vazgecene kadar efendim diyorum 😁😁😁 bayılıyorum o anlara. Uykuya aşırı direnmeye başladı. Her atak haftası bir öncekinden daha zorlu geçiyo. Sebebini biliyo olmak elbette bana güç veriyo .oğlumun büyüdüğünü bilmek mutlu ediyo. Daha neler gorucem diyorum. Bugün koltuğun üzerindeki şortunu kokladım o uyurken mis kokuşlum dedim güldüm kendime. Büyüyünce koltukta şortunu görsem bu ne böyle leş gibi kokuyo bunun yeri burası mı derim😁😁😁
Bi de bu dişler ne kadar sürede uzuyo Yırtılış o yırtılış daha da uzamiyo ne zaman gülerken dişleri görünecek ben de tavşanım diye sevicem diyorum. Babası yanında olamadığı için gönderdiğim videoları hayretle karşılıyo . Yarın göz kontrolümüz var 6. Ay kontrolüne koronadan gidememistik. Muhtemelen gözünde sorun var umarım yanlış görüyorumdur.
Sağlıkla kalın

Oglum 10 aylik olacak nerdeyse hala sac dokulmem durmadi

Gittim test yaptirdim eksik gedik yok cok saglikliyim:KK70:

Bu sac dokulmesine cozum bulan var mi ya da ne zaman bitecek bu

Oglum 10 aylik olacak nerdeyse hala sac dokulmem durmadi

Gittim test yaptirdim eksik gedik yok cok saglikliyim:KK70:

Bu sac dokulmesine cozum bulan var mi ya da ne zaman bitecek bu
Bende de var. Emzirme sürecinde de devam etmişti ilkinde. Birde yeni saçlar çıkıyor yerine, ön tarafım tiftik tiftik saç, çok kötü görünüyor

Back
X