2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Size de çok geçmiş olsun. Pazartesi günü bi profesör den randevu aldım onun söylediklerine göre bir yol cizicem. Cuma günü de Kocaeli üniversitesi öğretim üyesinden özel randevu aldım. 3 doktor görmüş olacak ve içim rahat edecek. Yapılabilecek hiç bir şeyi kaçırmak istemiyorum.

Tamam canım çok faydalı oldu bu söylediklerin teşekkür ederim amin inşAllah

Teşekkür ederim. Çok iyi yapıyorsun. Umarım bir an evvel düzelir

Merhaba hanimlr nasilsniz? Biz 10 ay 13 gunluk olduk. Cok afacan ve anneye asiri bagimliyiz ve malesef ben sanrm depresyondaym. Tahammül edemiyorum artk sürekli bacağıma yapışık viyak viyak ağlamasına darlaniyorum. Kesinlikle ek gida icin corba vs yapmama musade etmiyor hatta afedersnz wc gidemiyorm. Surackta on dakika kendi kendime oynayim yok. Tv dahi acıyorm yok ayni ortamda dahi olsak illa dip dibe olcaz. Esim görevde ailem ist da kv kp de benden uzak kime isterse ona yakn olsun. Bi basımıza kaldk ve ben artk tahammül edemiyorm yardımcı ariyorm bi süredir yarn baslayacak bakalm insallah biraz olsun nefes alabilirim. Buarada 15 gun otellerde sagda solda kaldk ek gida vs yediremedm tabiki anne sutu formul sutle idare ettik 200 gram zayiflamis bide hastalandi üstüne eridi sanki yanaklari. Gecen ay 77 cm 10.500 kg di simdi 78 cm 10.300 gram çıktı.

Dislerimiz hala bitane bile yok. Bir iki adim atiyor yaknda yürüyecek heralde. Durumlar böyle sizler naslsnz?

Canm boy kisalmaz yanlış ölçülmüştür. Bizimki düşün geçen hafta emeklemeye başladı. Emekledi hemen tutup kalkmaya başladı. Ellerini bırakıp deneme yapio yurucek gibi. Bıraksam yere yapılacak çok kucak seviyor. Dışarı çıkınca bile bebek Arabası istemio kucakta gezmek istio. Dolap çekmece karıştırmaya başladı. Heryere kilit taktik. Bizde abi var beş yaşında. En azından ben duşa WC ye gidersem beş dakika abi idare edio. Bazen kavga etsekte bebek konusunda yardımı oluyor. Diş bizde yedi buçuk ayda iki tane alt diş cikti . Başka yok daha. Düzgün bı yardımcı bulsam bende çok istiyorum. Ama korona yuzunden de korkuyorum.

Napiyorsunuz hanimlar? Özledim sizleri.. Pek sessizlesmis grubumuz
Berikko asıl sen napion. Biz arada yazioz . Sen kaçak çıktın Eymen neler yapio. Biz sonunda on aylık emeklemeye başladık. Gerçi büyük oglumda on aylık emekledi. Bir yaşında yürüdü.

Atak haftasına girmişiz hemde 45 süreni 2 dk oturmuyo cocuk heryere saldırma peşinde uyku 1 saati gecmiyo totom yer gormuyo desem yalan olmaz . Alt dişleri 3ledik 4. De yerini yapmış üstte 3. Kabarmış o da haklı gerçi huysuzlukta

Berikko asıl sen napion. Biz arada yazioz . Sen kaçak çıktın Eymen neler yapio. Biz sonunda on aylık emeklemeye başladık. Gerçi büyük oglumda on aylık emekledi. Bir yaşında yürüdü.

Yaa sormayın.. Neler yaşadım.. Dogum sonrasi depresyon yaşadım.. Korona da tuz biber oldu.. Doğum travmasini atlatamamisim doktor öyle söyledi.. Yeni kendime geliyorum diyebilirim.. Sizleri cok boşladim valla kisura bakmayın

Eymen 20 gun sonra 1 yaşına gircek.. Simdilik taytay yürüyor koltuk kenarlarindan.. Bi ara hiç hareket etmicek sandım.. Sonra aniden toparladı.. Geri geri sürünuyordu.. Gidemeyince sinirleniyodu.. Sonra ileri gittik.. Sonra emekledi şimdi de kalkip yuruyo koltuk kenarlarindan.. Çok şükür

Sizler nasılsınız?

Masallah eymenin alttan iki tane cikti daha yok valla.. Ben ataklara bakmayali cooook oldu

Napiyorsunuz hanimlar? Özledim sizleri.. Pek sessizlesmis grubumuz
Canım valla sen sık sık aklıma geliyosun nasılsın? Meleğin nasıl?
Benim paşada göz prombemi çıktı doktor özellikle prematüre mi diye sordu aklında olsun erken teşhis çok önemli . Bizimkinin gözünde hiç sorun yoktu ama gidince çıktı. Eğer gitmediysen göz kontrolüne ihmal etme inşallah yoktur ama prematürelerde sık rastlaniyomus.

Eymen paşa iyi çok şükür.. Nesi çıktı canım? Biz iki defa gittik goz muayenesine bisey demediler.. Bi de 1 yasinda gitcez.. Bera isitme testi de yaptrdik o da temiz çıktı.. Bu arada sizlerde benim aklmdasnz.. Hamilelik zamanlarimiz geliyo hep aklıma.. Sirayla dogumlar filan ne gunlerdi.. 1 sene geçti nasil geçti diyorum şimdi

Benim paşa bey 9 ay 20 günlük emekleme yok yürüme yok
Sevindim bişey çıkmamasına biz de hipermetropi çıktı gözlük yazdı doktor tam bi profoser gibi oldu
Ben de ara ara depresyone girip girip çıkıyorum

Gözlük kullanmayi her zaman havali bulmusumdur bebislere daha yakışıyor.. Bak daha simdiden profesor olmus kerata hemi

Ara ara depresyona girmenin sakincasi yok valla gir anacim benim depresyon ciddi boyutta ama.. Disari cikmaya korkuyodum.. Yavas yavas halusunasyonlar bile oldu.. Allah kimseye yasatmasin.. Eymeni cok buyutuyorum gözümde galiba.. Doktora anlatirken bile ses tonum degisiyor travma olmuş bende kuvoz maceramiz galiba

Anlatıklarının aynısı ekleyecek tek cümlem yok

Berikko valla o travmalar gidip gidip gelio bana hala. İyiyim süper im diyorum. Herşey yoluna giriyor. Ev çocuklar yemek düzeni . Sonra pilim bitmiş gibi hissediyorum. İsyan etmeye başlıyorum neden herşey kadının üstünde. Neden herşeyi hep ertelemek zorunda kalıyorum diyee. Günlerce saçımı taramadigim oluyor. Çok saçım dökülüyor bu ara yine tomak tomak saç oluyo heryer. Bizim bıdık tam çöp toplayıcı çıktı. Yerde en ufak bişey bulsa hop ağzına. Tetikteyim sürekli. Gündüz kızıyorum bazen . Sonra çocuklar uyuyunca diyorum ki büyücekler bugünler anı olarak kalacak. İyi hatirlasinlar. Daha fazla güzel anımız olsun. Karmaşık haldeyim bende.

CNm benim oğlan tam on aylık emekledi. Bı iki gün sonra tutup kalkmaya başladı. Bı anda olcak yani. İlk oglm da aynı olmuştu. On ay benim çocukların emekleme ayı

CNm benim oğlan tam on aylık emekledi. Bı iki gün sonra tutup kalkmaya başladı. Bı anda olcak yani. İlk oglm da aynı olmuştu. On ay benim çocukların emekleme ayı
Herkes öyle söylüyo ama ne biliyim bizim ki tembel gibi geliyo sanki yaşını beklicek gibi . Valla belim çok kötü durumda . Uzun zamandır her hangi bir şeyin kutlamasını yapmadım ama yururse kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…